Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin když chce někdo vložit fotku, tak to nejde a zobrazí se jen malý čtvereček. Už to takhle blbne strašně dlouho, nejsem jediná která na to upozorňuje a pořád se nic neděje.
Mě to rozciluje z pohledu pozorovatele, protože někdo vlozi fotku, chce třeba něco ukázat a ono to nejde. Já jsem poslední dobou fotky nevkladala, byla jsem na tabletu.
prosím Tě, klid, tady je to jak v Itálii, na všechno času dost. Na odpověď nečekej, je to malichernost, kterou se nikdo nezabývá…řeší pouze zapeklité případy ![]()
@admin co ty fotky, bude se to řešit? Už to trvá docela dlouho a žádná změna k lepšímu.
@Tom-Jerry píše:
@admin co ty fotky, bude se to řešit? Už to trvá docela dlouho a žádná změna k lepšímu.
nenen řeší nějakej jarmar,
tak chápej, nějaké obrázky
máš jich plnej net ![]()
a přece jenom je to : Nebyla to jen nějaká chvilková chyba:
![]()
@admin píše:
Dobrý den,
chybný počet SZ opravíme, díky za upozornění. Na funkčnosti to každopádně nic nemění, zprávy dorazí všechny.
@Krista0671 Prosím o více informací, klidně do SZ, podívám se na to.admin Monika
uuuužžž
pořád je to nějak zapeklité
U mě to má velký dopad na funkčnost ![]()
přihlášení to je maličkost, zase 20 minut klepání na vrata a nikdo neotvíral ![]()
Znovu dotaz teprve 2×, je možné odstranit nechutného zvracejícího smajla ![]()
chci se zeptat, kde najdu hen ten : cache?
a když ho najdu a smažu, pojede mě po takovém krutém zásahu ještě někdy můj vlastní PC ![]()
Díky za bleskovou reakci
Dobrý den,
chápu to tak, že máte problém s přihlášením? Poprosím vás, napište nám SZ, ať tady nezahlcujeme diskusi.
Zvracející smajlík zůstává.
Děkuji ![]()
Andrea
@admin už několikrát jsme tu psaly, že nejdou nahrávat fotky, ale stále bez odezvy a odpovědi ![]()
@Tom-Jerry
Dobrý den,
fotky se již řeší. I když se to může zdát, nejedná se o malý zásah. Jde o částečné překodování stránek, které je časově náročné. Můžete se ale těšit na jednodušší nahrávání fotek, jejich okamžité otáčení a přehazování pořadí. Děkuji za trpělivost. ![]()
Andrea
@admin píše:
@Tom-Jerry
Dobrý den,fotky se již řeší. I když se to může zdát, nejedná se o malý zásah. Jde o částečné překodování stránek, které je časově náročné. Můžete se ale těšit na jednodušší nahrávání fotek, jejich okamžité otáčení a přehazování pořadí. Děkuji za trpělivost.
Andrea
A jak dlouho se mame těšit? Dík. M.
Dobrý den,
odpověď je stále stejná. Na nahrávání fotek se pracuje. Bohužel tuhle funkci nijak uspíšit nemůžeme. ![]()
Andrea
@Malaga píše:
A jak dlouho se mame těšit? Dík. M.
když to dobře dopadne tak třeba to bude dárek k vánocům ![]()
@Ya-ya píše:
Koukam, ze spravovat emimino, je narocnejsí, nez ridit jadernou elektrarnu.co velikosti v bazaru?
jaderná elektrárna je sranda, ale mimino to je pravdu náročné, hlavně ti programátoři musí být opravdu esa aby to zvládli ![]()
@admin píše:
@kouřící králíkDobrý den,
chápu to tak, že máte problém s přihlášením? Poprosím vás, napište nám SZ, ať tady nezahlcujeme diskusi.
Zvracející smajlík zůstává.
Děkuji
Andrea
Dobrý den,
nedomnívám se, že bych zahlcovala diskuzi. Od toho tady je, abychom se vás společně snažily upozornit na chyby, které tu jsou.
SZ si v vámi psát nechci, je to veřejná diskuze kde jsou zmíněny problémy o nefunkčnosti webu, společně vám řady měsíců sdělujeme chyby, které neřešíte.
Chápu, že vy nejste technické oddělení, ale neslibuje něco co nejste schopné dodržet ani napravit.
Opět odpovídáte jen na co se vám hodí, každá admina píše něco jiného, proto se ptám znovu:
co je to : cache? kde to najdu a důsledky smazaní…jsem pouhý vlastník PC nikoliv technik, proto takový dotaz
Zvracející smajlík je nechutný, pokud vám přijde vtipný, asi máme každý jiný vkus a způsob komunikace. Jsou jiné veselejší smajlíci, které by tady jistě našli uplatnění…
Vaše odpovědi, jsou vždy jak výkřik do tmy, nicneříkající odpovědi, jen sliby, které nejste schopny dodržet. Je to vaše vizitka jak reprezentujete tento web. Pokud vám uživatelé nestojí za odpovědi, nechápu smysl vaší práce.
@Ya-ya píše:
jako ja nerikam, ze se nemuze vyskytnout problem a ze opravit to, zabere minutu.ale aby nekolik tydnu, ne-li mesicu upravovali nahravani fotek?tomu snad uz neveri vubec nikdo.bud jsou placeni od hodiny a tak jen vykazuji nejakou cinnost a obcas nekde neco posolichaj nebo udelali vyberove rizeni na uradu prace po dvuhodinnovem rekvalifikacnim kurzu.
tady máš odkaz ![]()
odborníci
odborníky už mají, IT marně hledají…
všichni jsou dokonale proškoleni jak jinak než za dotace ![]()
Vzdělávání zaměstnanců v MAFRA, a. s.
Pokud byly proškolené i admini, nebo občas chyběly, těžko posuzovat ![]()
@kouřící králík už jsem si tak nějak zvykla, že admini odpovídají jen na to co se jim hodí.
Ale je mi to jedno chodím tu méně často, protože už mě nebaví neustálé výpadky apod.