Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kouřící králík píše:
@Malaga
veverko nic nevkládejopět tě žádám odevzdej kabelku
![]()
@Anturie no, mě sem moc nechtějí, asi zákaz kouření
Tetiny, obrázky jdou vkládat jen někomu a jen v levé, nebo v prvé části pipilendu…sem to viděla na vlastní očička, nově vložené obrázkyfakt
Ještě chvilku vydrž…já myslím, že mě nakonec s tou kabelkou snad i ukecáš ![]()
Ale jako poslední dobou je to tu fakt nějaký začarovaný…člověk by čekal, že prostě ti opraváři budou zkušení a ono ne, teprve asi chodí na školení o čudlíkách…
já čekám…vím, že se dočkám. Tak čudlíci a školení
njn, koukni na inzerci Mafry, berou nějaké posily ![]()
![]()
@kouřící králík píše:
@Malaga
![]()
Tetiny, obrázky jdou vkládat jen někomu a jen v levé, nebo v prvé části pipilendu…sem to viděla na vlastní očička, nově vložené obrázkyfakt
Aha
, tak zrušíme webkameru, nikdo nás neuvidí a dáme si šluka ![]()
Teď vážně, já moc nevkládám, ale když jsem potřebovala, tak se mi to zrovna povedlo, což je asi 14 - 20 dní ![]()
@kouřící králík píše:
@Malaga
![]()
Tetiny,obrázky jdou vkládat jen někomu a jen v levé, nebo v prvé části pipilendu…sem to viděla na vlastní očička, nově vložené obrázkyfakt
do galerie jdou, do diskuzí je to už horší… ale už jsem to raději ani nezkoušela… ukážu to raději holkám na facebooku…
Tam to kupodivu jde pořád…
Dobrý den,
jak to vypadá s nahráváním? @Regina Hero Takže do diskuze to ještě trvá? Jak velká je fotka? ![]()
Prosím všechny, komu zlobí nahrávání fotek, o zaslání konkrétní fotky. Vyzkoušíme to na konkrétním formátu a velikosti.
Monika
@Malaga píše:
Ahoj, mě teda pořád zlobí ty obrázky…, tak raději nic nevkládám
Tak koukej něco vložit
, třeba se to už povede ![]()
@admin píše:
Dobrý den,
jak to vypadá s nahráváním? @Regina Hero Takže do diskuze to ještě trvá? Jak velká je fotka?![]()
Prosím všechny, komu zlobí nahrávání fotek, o zaslání konkrétní fotky. Vyzkoušíme to na konkrétním formátu a velikosti.
Monika
nevím, fotky jsem od té doby vložit nezkoušela… zato teď je zase emimino neskutečně pomalé a nechtějí se načítat stránky… ostatní stránky fungují normálně, takže chyba na mé straně to evidentně není…
Zajímalo by mě, co to spravuje za „programátory“. V manželové firmě si takové výpadky nemůžou dovolit ani u úplně malých webů, řeší se to hned.
Nicméně „úspěch“ je, že se to teď aspoň načetlo a snad se i přidá příspěvek.
Ještě není deset a už jdou špatně načítat příspěvky. To se nám asmini rozhodli zkrátit večerku? Něco jsme provedli?