Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20830
6.6.16 08:35

Dobrý den,
je mi líto, že nejste s eMimino.cz spokojené. :( Co se týče výpadků, zaznamenaly jste je i minulý týde? Nenarazila jsem na žádné. :think:

Fotky tento týden dořešíme, chápu, že to opravdu znepříjemňuje přispívání na eMimino.cz. Bohužel opravit technickou stránku jako admini nedokážeme.

@kouřící králík Cache je opravdu technický pojem. V podstatě má podobnou funkci jako smazání cookies, ale na naší straně jako poskytovatele - omlouvám se za nepřesnost.

Děkuji za pochopení a trpělivost, :kytka:
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
6.6.16 08:39
@Tom-Jerry píše:
když to dobře dopadne tak třeba to bude dárek k vánocům :mavam:

Jo, ale za pět let tímhle tempem…

Já nevím, mě by bohatě stačilo, kdyby ty fotky šly prostě nahrát… Nějakou otáčecí ruletu s nima nutně hrát nemusim teda… :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.6.16 08:41

Oranzovocervena… (553 KB): Čekejte prosím, ukládám a zmenšuji fotku

(a čekat můžu do soudného dne, pak emimino spadne a je po všem)

@admin ohledně fotek jsem se tu ptala už hezkých pár dnů zpět… a žádná odpověď… a jak zjišťuji, pořád to nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.16 08:45
@admin píše:
Dobrý den,
je mi líto, že nejste s eMimino.cz spokojené. :( Co se týče výpadků, zaznamenaly jste je i minulý týde? Nenarazila jsem na žádné. :think:

Fotky tento týden dořešíme, chápu, že to opravdu znepříjemňuje přispívání na eMimino.cz. Bohužel opravit technickou stránku jako admini nedokážeme.

@kouřící králík Cache je opravdu technický pojem. V podstatě má podobnou funkci jako smazání cookies, ale na naší straně jako poskytovatele - omlouvám se za nepřesnost.

adminka Zuzka

Nejsem spokojená z vaší prací, která je povrchní.
Minulý týden jsem nebyla přítomna, tak vám nemohu adekvátně odpovědět, to si prosím dohledejte sami.

Fotky a sliby…

díky za vysvětlení cache. O technické práci adminů píšu, máte tam spoustu jiných odborníků a není toto vaše práce, jen nás netahejte za nos.
Pěkný den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Padme93
6.6.16 10:47

Mě jdou fotky vložit z pc, musejí mít formát. jpg nebo. jpeg

Z mobilu mi to nejde.

• Citovat
  • Upravit
29350
6.6.16 10:51
@Ya-ya píše:
mne se vcera fotka vlozit povedla, ale byla to spis nahoda

do fotogalerie se mi vložit povedla, když jsem chtěla vložit fotku do diskuze, tak to nešlo… zkoušela jsem to dvakrát… vždy se to ke konci zasekne a dál ani ránu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.6.16 10:52

Edit: 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
6.6.16 11:04
@admin píše:
Dobrý den,
je mi líto, že nejste s eMimino.cz spokojené. :( Co se týče výpadků, zaznamenaly jste je i minulý týde?Nenarazila jsem na žádné. :think:

adminka Zuzka

tak to je důležité, že vy jste na žádné nenarazili, bohužel ostatní uživatelky na ně narazily a ne jen jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
6.6.16 11:06
@Regina Hero píše:
Oranzovocervena… (553 KB): Čekejte prosím, ukládám a zmenšuji fotku

(a čekat můžu do soudného dne, pak emimino spadne a je po všem)

@admin ohledně fotek jsem se tu ptala už hezkých pár dnů zpět… a žádná odpověď… a jak zjišťuji, pořád to nefunguje…

přesně popsaný problém, ke konci se to zasekne a konec a je jedno jaký má fotka formát @Padme93

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.6.16 11:55
@Ya-ya píše:
kdyz to nevideli, tak to neexistuje, to je snad jasny ne? :mrgreen:

stejné jako s existencí Boha… někdo ho viděl, zažil, poznal, popovídal si s ním a tak ví, že existuje, jiný ho nikdy neviděl a tak nevěří… obraz reálného světa se holt zrcadlí i na emiminu… ve všech jeho nuancích a zázracích…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
6.6.16 14:35

Proč vám vadí blijící smajlík? Občas tu někdo napíše takovou prima vše, že jen tento smajl s ní perfektně koresponduje :mrgreen:

A před časem jsem si všimla, že zmizel ten udivený smajlík s otevřenou tlamičkou. Byl někde tam, co je ten vykulený. A ten udivený mi teda mooooc chybí, abyste věděly :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
6.6.16 15:14

Dobrý den,

přetrvávají problémy i nadále, nebo již nahrávání fotek probíhá, jak má?

adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
6.6.16 15:18

@admin naposledy dnes ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
6.6.16 18:30

Kliknu na diskuzi:

Víte jak správně nosit miminko?
dnes v 17:49
 https://www.emimino.cz/…inko-260840/

a tam je:

Mami, tady nic nenííí!
eMimino.cz nenašlo stránku, kterou hledáte. Možná je jen dočasně nedostupná, a nebo už neexistuje.

Co s tím?
Třeba jste se jen překlepli. Doporučujeme zkontrolovat adresu v odkazu.
Pokud na tuto stránku vede odkaz z internetu, napište nám prosím o této chybě na info@emimino.cz
Využijte vyhledávání přímo na webu. Naše lupa se podívá po vašem tématu.
Kdo hledá, na eMiminu najde.

Palce drží a hezký den přeje
tým eMimino.cz

:think: :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65120
6.6.16 20:13

To je zase děs, než se něco vůbec načte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová