Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ya-ya píše:z toho ale polovina nebude patrit tobe, ale nekomu, kdo tebe ocitoval
Aha
Tak to potom chápu, že tě to štve.
@IvaB To je na prd, chtělo by to vypilovat. Já jsem ráda, když uvidím všechny, které mě zmínily nebo citovaly, ale tohle trochu admini přehnali ![]()
@radkka
Navrhovala bych, aby u "… Vás zmínila v diskusi… " bylo možné smazat jen to samotné zmínění.
@Ya-ya píše:
Dve diskuse a mami, tady nic neniii
a pod tim hlaska : Kdo hledá, na eMiminu najde.
tak to me fakt pobavilo.
@admin Je nutné, aby mi chodily zprávy od Vás? Takové ty „Novinky z emimina“. Vadí mi to. Spíš než na rozesílání těchto zpráv byste měli zapracovat na tom, aby emimino pořád nepadalo, poslední dobou je to docela otrava.
Taky mě ty zprávy o ničem štvou. A taky mě štve, že stále blbne přidávání fotek. S tím jste stále nic neudělali ![]()
@admin
Navíc jako obvykle přijde jedna zpráva, ale červené upozornění mi říká, že tam jsou dvě. Je to už delší dobu a pořád žádná náprava.
@atominnka píše:
@admin Je nutné, aby mi chodily zprávy od Vás? Takové ty „Novinky z emimina“. Vadí mi to. Spíš než na rozesílání těchto zpráv byste měli zapracovat na tom, aby emimino pořád nepadalo, poslední dobou je to docela otrava.
Mě to taky leze na nervy, ale už jsme se o tom s adminy jednou dohadovali, výsledek nulový.
Dobrý den,
novinky prostřednictvím soukromých zpráv rozesíláme hromadně v souladu s užíváním soukromých zpráv na eMiminu. Zprávy mají za úkol informovat uživatelky a uživatele o nových funkcích a dění na eMiminu. Děkujeme všem za pochopení a přízeň ![]()
admin Josefina
@admin a proč přijde jedna zpráva, ale ukazuje to, že přišly dvě?
@vokishka píše:
@admin a proč přijde jedna zpráva, ale ukazuje to, že přišly dvě?
Nemáš tam ještě nějakou nepřečtenou? Mně přišla jedna a hlásilo to jednu..
@KPKristy píše:
Nemáš tam ještě nějakou nepřečtenou? Mně přišla jedna a hlásilo to jednu..
Taky nemám žádný problém, asi to bude jen u ní ![]()
Dobrý den,
chybný počet SZ opravíme, díky za upozornění. Na funkčnosti to každopádně nic nemění, zprávy dorazí všechny. ![]()
@Krista0671 Prosím o více informací, klidně do SZ, podívám se na to. ![]()
admin Monika