Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anturie Už tomu rozumím. Takže očíčko funguje, ale vadí vám ta funkce jako taková. Pak doporučuju to třeba obejít, otevřít si diskuzi bez přihlášení v novém okně.
Monika
@admin Já tomu moc nerozumím, pokud se někam podívám, ale nedám sledovat, tak na mě někde bliká nějaké očičko? Kde?
@vokishka když si najedes třeba do nových diskuzí. Pokud jsi se do nějaké nové Koukla, tak ti tam bliká ocicko.
@Krista0671 aha, už to vidím. Já se tam moc nekoukám, tak jsem si toho nikdy nevšimla, nebo spíš jsem nad tím neuvažovala.
No, tak zase, kdyby mi uživatelka nekoukla na profil atd, tak ani nevim, že mi od ní už dávno čeká SZ, prostě super… ![]()
@admin proč je pořád tolik diskuzí prázdných? Píše to mami, tady nic není, nebo podobnou chytrost.
A vítězem v soutěži o nejčastěji nefungující stránky se stává… ![]()
@jita22 píše:
Ahoj, taky vás to dnes porad odhlašuje, nebo je chyba u me?
Tak na to u mě ještě nedošlo ![]()
@jita22 píše:
Mě to neodhlašuje, ale navečer jsem se sem nemohla asi dvě hodiny vůbec dostat, stránky prostě nefungovaly ![]()
Zase přišla 22 hodina a admini na emiminu určitě intenzivně pracují, že zas nejede ![]()
@jita22 píše:
jj, včera večer mě to pořád blblo
Jde vám to od 10ti k 5ti, admini. Dneska celé ráno emimino padalo
A je to čím dál častěji
Tak už i ráno neočekávaná chyba - občasný pravidelný výpadek… večer, ráno… ale je dobré, že nám tím vlastně emimino poskytuje prostor například k úklidu, večer k sexíku… abychom netrávily/li veškerý čas jen tady… asi nějaká prevence manželských a partnerských nesrovnalostí…
![]()