Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Admin
považuji za slušné, na dotazy odpovídat. Nikoliv jak roboti, nebo větou, která je jak výkřik do tmy. Ptáme se vás stále dokola na stejnou věc, odpovědi vágní, nebo nicneříkající.
Považujete vaši práci za kvalitně odvedenou? Pokud ano, tak čím? Co pro nás děláte?
Je tu docela chaos v diskuzích, které jsou zbytečně duplicitní. Vy sami velice rádi nabádáte-založte si novou diskuzi, proč? Dá se otevřít stará…
Podívejte se na svoji kolonku-nebo jak toto nazvat…Založeno administrátorem.
Koukáte tam někdy? Pokud ano, proč tam je téma:
Kde slavit 15 narozeniny…
Jaké tričko používat při kojení…a jiné nesmysly. Pokud adminy zajímají kde mají oslavit své 15 narozeniny, tak pak je vše OK…
Udělejte si pořádek alespoň ve svých věcech, když už dlabete na nás.
Je škoda, že odchází další uživatelé, právě kvůli neschopnosti cokoliv řešit s epipi. Je to vaše práce, tak ji dělejte pořádně, nebo vůbec. Hlavně tak, aby jste se nemuseli za sebe stydět.
Když položím dotaz, odpověď dostane Blecha, která se vůbec na nic neptá ![]()
@kouřící králík píše:
dívala jsem se na pipi a problém mají pořád dá se dohledat již v roce 2009https://www.emimino.cz/…omaly-28149/
tak hlavně že na tom intenzivně pracují ![]()
@kouřící králík píše:
Adminpovažuji za slušné, na dotazy odpovídat. Nikoliv jak roboti, nebo větou, která je jak výkřik do tmy. Ptáme se vás stále dokola na stejnou věc, odpovědi vágní, nebo nicneříkající.
Považujete vaši práci za kvalitně odvedenou? Pokud ano, tak čím? Co pro nás děláte?
Je tu docela chaos v diskuzích, které jsou zbytečně duplicitní. Vy sami velice rádi nabádáte-založte si novou diskuzi, proč? Dá se otevřít stará…
Podívejte se na svoji kolonku-nebo jak toto nazvat…Založeno administrátorem.
Koukáte tam někdy? Pokud ano, proč tam je téma:Kde slavit 15 narozeniny…
Jaké tričko používat při kojení…a jiné nesmysly. Pokud adminy zajímají kde mají oslavit své 15 narozeniny, tak pak je vše OK…Udělejte si pořádek alespoň ve svých věcech, když už dlabete na nás.
Je škoda, že odchází další uživatelé, právě kvůli neschopnosti cokoliv řešit s epipi. Je to vaše práce, tak ji dělejte pořádně, nebo vůbec. Hlavně tak, aby jste se nemuseli za sebe stydět.
Když položím dotaz, odpověď dostane Blecha, která se vůbec na nic neptá
supr a pravdivě napsané, co na to @admin odpovíš?
@admin píše:
@Tom-Jerry Dobrý den,omlouváme se za občasné výpadky, intenzivně pracujemena jejich prevenci.
Přeji všem dobrou noc,
admin Josefina
To je zajímavá odpověď
…intenzivně pracujeme na jejich prevenci
Prevence je něco jiného, než na něčem pracovat co nefunguje.
Nadefinujte si jinou větu..
máte zaplacený hosting ![]()
@Tom-Jerry píše:
2×Příspěvek upraven 11.05.16 v 11:21
tady ty 2× to je tady pořád, takže zase nějaká chyba, na které nikdo neparcuje. Dřív tady bylo tlačítko smazat, to jste nám odebrali, slíbili, že zase vrátíte, ale zatím nikde nic nevidím ![]()
Máte toho dost na práci co se týče webu, který je zaneřáděný hovadinama, místo řešení nepodstatného se zabývejte tím, aby vám něco fungovalo.
Jak dlouho vám trvalo odstranit -dle mého dost nevkusný název: Nežere a nežere…
Dalo by s pokračovat, ale nerada si píšu sama se sebou.
@Regina Hero píše:
Je nějaká pauza ve vydávání deníčků nebo je závada u mne v počítači? Poslední mám ze 7. května a od té doby žádný nový…
mě se ukazuje dnešní deníček Zápisky praštěné matky II
![]()
odpověď jistě ne/dostaneš, intezivně pracují na prevenci
@Ya-ya píše:
@kouřící králík
ja mam stale dve nove zpravy, ale marne hledam tu druhou.to je taky takovy problem?@admin
je tady je totiž problém všechno, taky mi to ukazuje o zprávu navíc a nikde není.
Jako treba denicek uz taky nevysel tak tri dny. Je to des. A admin nereaguje. Bud to maji na parku, nebo na salamu. Nic jineho v tom podle meho mineni neni. Prace na tak velkem serveru by mela byt vice aktivni. Pokud na to zaslouzile adminky nemaji cas, tak at tuhle praci nedelaji. Na Modrem konikovi pracuje vse jak ma. Nechapu, proc je to zde takovy problem ![]()
mě se deníček ukazuje, tak to je asi proto, že tam skoro nechodím, ten kdo tam chodí často, tak ho má teď homepatický ![]()
@Ya-ya píše:
@kouřící králík
ja mam stale dve nove zpravy, ale marne hledam tu druhou.to je taky takovy problem?@admin
mě se neukazuje žádná, a mám 2
já ti pošlu, ať máš 4 ![]()
mají nás v paži, ale mají své nadřízené, možná je to bude zajímat, což admini
Hele v pohodě, já mám zase nové zprávy a neukazuje se mi nic, takže kdybych neklikla, tak vim kulový
Jáj, mě to bavííííí
![]()
@Xiraxinek píše:
Hele v pohodě, já mám zase nové zprávy a neukazuje se mi nic, takže kdybych neklikla, tak vim kulovýJáj, mě to bavííííí
![]()
![]()
to máme stejný
zajímavé je, že to máme jen my
pár vyvolených, asi po nás jedou ![]()
Ehm, tak jsem se přihlásila, šla do upozorněná, klikla na tuto diskuzi a diskuzi jsem četla tak 2 minuty, poté jsem si všimla, že jsem odhlášená, ale stále v diskuzi
asi jsem marťan ![]()
@Callipo90 píše:
Ehm, tak jsem se přihlásila, šla do upozorněná, klikla na tuto diskuzi a diskuzi jsem četla tak 2 minuty, poté jsem si všimla, že jsem odhlášená, ale stále v diskuziasi jsem marťan
Holky, vy máte aspoň nezobrazené zprávy, ale já se tam ani nedostanu. ![]()