Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna Dobrý den,
v množství příspěvků máme svůj systém. Každou situaci admin řeší individuálně. Bohužel ani tak neumíme zabránit sporům vznikajícím v diskusích.
Off topic skutečně může být pro některé uživatele obtížný. Ani takové diskuse ale nemažeme rádi. Musím Vám dát za pravdu, že informační hodnotu mají i ty diskuse, které se částečně nebo zcela od tématu odchýlily.
Děkuji všem za pochopení a přeji pěkný víkend,
admin Josefina
@admin z toho stejně ale nechápu, proč pořád řešíte právě tu Ulici.
No, nic moc odpoved, jak se dalo cekat, ale jestli to chapu spravne, tak uz nebudete bubakovat v Ulici? Neni totiz proc.. ![]()
@KPKristy taky jsem čekala, že bude konkrétní odpověď
no co už
Já to pochopila tak, že pokud nás někdo nahlásí, tak zase zaprudí (jako by nešlo napsat tomu práskači, at neprudí, že diskuse jede xy let a nikomu OT nevadí atd..)
@atominnka, ja teda spis doufam, ze uz nikdo praskat nebude a spis si precte ten tv program, pokud ho zajima jen obsah dilu ![]()
@admin už hodně dlouhou dobu se tu řeší, že server buď načítá pomalu nebo vůbec a padá. Už před dost dlouhou dobou jste psaly, že probíhají nějaké úpravy serveru a že je to otázka pár dnů. Z pár dnů už se stal měsíc i víc a náprava k lepšímu žádná spíš naopak. Takže se ptám kde je chyba a jak dlouho to ještě bude trvat? děkuji za odpověď
@Tom-Jerry přidávám se k dotazu, jsou dny, kdy se na emimino prostě nedostanu ![]()
@Tom-Jerry @atominnka Dobrý den,
mrzí nás potíže, které výpadky způsobily. Problém, který jsme před pár týdny měli už by měl být vyřešen a eMimino by mělo fungovat normálně. Včera večer se jednalo již jen o ojedinělý výpadek, za který se omlouváme.
Děkujeme za pochopení a hlavně za trpělivost,
přeji pěkný májový den
,
admin Josefina
@admin výpadky jsou každý den ne jen včera večer. Dá se říct, že není den kdy by se to nedělo.
@admin včera večer byl výpadek, dnes ráno byl výpadek. víceméně je nějaký problém každý den ![]()
@admin Tak mi přijde, že tu tak trošku děláte z lidí blbce… můžu se zeptat proč jste již nereagovali na můj dotaz ohledně toho, že při psaní zpráv se najednou emimino odhlásí a vypadne? Nezlobte se na mě, ale to co tu předvádíte je fakt děs. Neodpovídáte na dotazy, odpovídáte jen nějakou zdvořilostní omáčkou a to ještě jen někomu, tak k čemu tady tedy jste? Abyste se s prominutím s*ali do diskuzí, kde si holky normálně slušně povídají o něčem co je zajímá? A ty vaše mimořádné technické problémy, jsou neustálé, dejme tomu obden, emimino se opravdu načítá velice špatně snad skoro pořád. Takže s tím byste asi měli něco dělat
… a můžu vám říct, že nebýt pár holek tady, tak jsem na nejlepší cestě to tu opustit a poradit to vícero holkám. Protože tento server upadá snad každým dnem a ty vaše univerzální odpovědi mě už opravdu nebaví. Pokračujte takto dál a můžete si tu vymýšlet diskuze sami
i když kdo ví jestli to neděláte už teď, že… ![]()
@Callipo90 píše:
@admin Tak mi přijde, že tu tak trošku děláte z lidí blbce… můžu se zeptat proč jste již nereagovali na můj dotaz ohledně toho, že při psaní zpráv se najednou emimino odhlásí a vypadne? Nezlobte se na mě, ale to co tu předvádíte je fakt děs. Neodpovídáte na dotazy, odpovídáte jen nějakou zdvořilostní omáčkou a to ještě jen někomu, tak k čemu tady tedy jste? Abyste se s prominutím s*ali do diskuzí, kde si holky normálně slušně povídají o něčem co je zajímá? A ty vaše mimořádné technické problémy, jsou neustálé, dejme tomu obden, emimino se opravdu načítá velice špatně snad skoro pořád. Takže s tím byste asi měli něco dělat… a můžu vám říct, že nebýt pár holek tady, tak jsem na nejlepší cestě to tu opustit a poradit to vícero holkám. Protože tento server upadá snad každým dnem a ty vaše univerzální odpovědi mě už opravdu nebaví. Pokračujte takto dál a můžete si tu vymýšlet diskuze sami
i když kdo ví jestli to neděláte už teď, že…
pod tohle se z dovolením také podepíši. @admin včera jste psaly, že výpadek byl ojedinělý, ne nebyl ojedinělý. Výpadky jsou na denním pořádku, tak jakýpak ojedinělý. Mám pocit, že vůbec nevíte, že to tu nefunguje, jako by vás to vůbec nezajímalo a bylo vám to jedno, protože pokud byste to věděly, tak nemůžete nikdy takhle napsat. Vypadá to, že vaší jedinou starostí je tady přijít, někoho zprudit a zase jít. Včera jsem reagovala, na vaši odpověď ale vaší odpovědi, proč web nefunguje tak jak by měl, jsem se ani já ani ostatní nedočkaly, i když jste na mimunu byly ![]()
Jo, to mě pobavilo - tuším včera - založená diskuze, že to blokuje napsat zprávu pro vulgarismus, ikdyž tam vůbec žádný není… Samozřejmě se to zvrhlo ze srandy na zkoušení, komu a jak to sprosťárnu pustí
ALe jediná odpověď byla od @admin, že se uzamyká a smaže pro vulgaritu, ale odpovědět na původní dotaz zakladatelky, to ne…
A v některých frázích to, co Vy máte už jako vulgarismus, tak aní není…
![]()
Zdravím,
@Callipo90 @Tom-Jerry komplikace nás velice mrzí, ovšem výpadky serveru nelze předpovídat. V současnosti děláme s programátory maximum pro to, aby se výpadkům předcházelo. Velmi děkujeme za trpělivost a pochopení.
@Callipo90 Co se týče odhlašování: přetrvávají problémy i na jiném zařízení? Vyzkoušela jste již smazat cache a nedávnou historii?
adminka Zuzka
@admin píše:
Zdravím,@Callipo90 @Tom-Jerry komplikace nás velice mrzí, ovšem výpadky serveru nelze předpovídat. V současnosti děláme s programátory maximum pro to, aby se výpadkům předcházelo. Velmi děkujeme za trpělivost a pochopení.
@Callipo90 Co se týče odhlašování: přetrvávají problémy i na jiném zařízení? Vyzkoušela jste již smazat cache a nedávnou historii?
adminka Zuzka
Děkuji, že jste odepsali alespoň na toto. Problémy nepřetrvávají, zatím je to v pořádku. Dnes jsem psala sz a odeslala se. K ostatnímu jste se stejně moc nevyjádřili… jako vždy.