Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3.5.16 23:12

Omlouváme se, ale došlo k neočekávané chybě. Intenzivně pracujeme na nápravě.

Zkuste stránku obnovit za chvíli.

Tak to zkouším 20minut, ani nevím proč :nevim:

a odpověď jako vždy nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.5.16 23:17

v množství příspěvků máme svůj systém. Každou situaci admin řeší individuálně.

Off topic skutečně může být pro některé uživatele obtížný. Ani takové diskuse ale nemažeme rádi. Musím Vám dát za pravdu, že informační hodnotu mají i ty diskuse, které se částečně nebo zcela od tématu odchýlily.

admin Josefina

ten váš systém mě dost zajímá, je dost zajímavý, můžeš blíže specifikovat?

Vyzkoušela jste již smazat cache

to asi ještě nemám, kde se to koupí :think:

admini, čtete někdy také to co napíšete? První věta vylučuje druhou, jedna tvrdí, že dnes je zaručeně úterý, druhá připouští, že může být už čtvrtek. A proto je lepší vyřádit se na Ulici :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.16 00:00
@admin píše:
Dobrý den,
zvláštní, že už podruhé řešíme tento problém -ale z adminů nikdo příspěvky nemaže. :( Zjistím od programátora.

Příspěvky z kterých časů/dat mizí prosím?

Monika

to je dobrá haluz :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.5.16 08:20

@admin včera byla zase ojedinělý výpadek? ojedinělý který je už pravidelný každý den? Tak to potom si asi špatně vykládám význam slova ojedinělý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
4.5.16 11:08

@Tom-Jerry, @kouřící králík

Dobrý den,

za komplikace související s výpadky se omlouváme. Intenzivně pracujeme na nápravě, aby k výpadkům již nedocházelo.

Děkujeme za pochopení a trpělivost :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
4.5.16 17:49
@admin píše:
@Tom-Jerry, @kouřící králík

Dobrý den,

za komplikace související s výpadky se omlouváme. Intenzivně pracujeme na nápravě, aby k výpadkům již nedocházelo.

adminka Eliška

No, jak jinak. Pořad dokola ta samá výmluva. Jste na dobré cestě aby to tady spousta uživatelek zabalila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
4.5.16 17:59
@Krista0671 píše:
No, jak jinak. Pořad dokola ta samá výmluva. Jste na dobré cestě aby to tady spousta uživatelek zabalila :nevim:

naprosto souhlasím, večer když mám čas a klid si sem sednout a pročíst diskuse, tak zjistím, že mimino nejde. Včera jsem čekala 20min a nic tak jsem to vypla a to už je tak dá se říct denně. @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
4.5.16 19:17
@Tom-Jerry píše:
naprosto souhlasím, večer když mám čas a klid si sem sednout a pročíst diskuse, tak zjistím, že mimino nejde. Včera jsem čekala 20min a nic tak jsem to vypla a to už je tak dá se říct denně. @admin

Mám to podobně. :think: A odpovědi adminů mi přijdou, jako odpovědi robota, nebo naprosto korektního politika. :mrgreen: Ne od někoho komu na těchto stránkách záleží :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
4.5.16 21:34

Taky se mi stává poslední dobou dost často, že radši emimino vypnu, než bych čekala věčnost, než se načte příspěvek :nevim:
Ale tak co, jdu dělat užitečnější věci aspoň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
5.5.16 08:17
@KPKristy píše:
Taky se mi stává poslední dobou dost často, že radši emimino vypnu, než bych čekala věčnost, než se načte příspěvek :nevim:
Ale tak co, jdu dělat užitečnější věci aspoň :mrgreen:

Já taky, šla jsem se najíst, jestli to půjde takhle dál, tak mi emimi zaplatí hubnoucí kůru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.16 18:21
@admin píše:
@Tom-Jerry, @kouřící králík

Dobrý den,

adminka Eliška

Pracujete intenzivně 2 roky, výsledek není nikde vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.5.16 18:23
@Ya-ya píše:
U nas pred domem ted intenzivne pracuje parta tmavsich hochu.maji lopaty a kostata. jeste jem nevidela s nima hrabnout, zatim se o ne jen opiraji asi 2 hodiny a zbytek, co nemá podperku, stridave preseda z lavicky na lavicku a kouri. kazdy asi vidi tu intenzivitu prace jinak no :nevim:
kdyby to trvalo den, dva i tyden by se dal tolerovat, ale toto? :mrgreen:
nastesti mi to je uz jedno, doby, kdy jsem tu travila vic casu, jsou nenavratne pryc, ani bych na to nemela nervy.kdyz to opet ojedinele nefunguje, tak to proste vypnu a hotovo.ale vase skoda, moje prispevky mely jiste velkou informacni hodnotu :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: to jo s tím souhlasím :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.5.16 15:02

Panebože když sem chci nahrát fotku, to trvááááááááááááááá :cert: :cert: Proč tohle nikdo neřeší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
8.5.16 15:51

Už hodinu se snažím sem nahrát fotku a e-mimino to nebere :cert: :cert: pííííííí.. se tady omílají pořád dokola, ale že jim to tady nefunguje, tak proč to řešit, že? No nic, vypínám tuhle příšernost a jdu si radši lehnout :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
8.5.16 17:20

@admin zdravím,proč nejdou nahrávat fotky? A není to jen teď ale už to trvá delší dobu a nikdo to neřeší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová