Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin To chápu. jenže zrovna u té Ulice se hodně špatně určuje, co už je OT a co není. Nebo opravdu mám založit diskusi s názvem „gratulace k porodu uživatelky…“ ndál už nepokračuju nebo jsem si všimla, že @Xiraxinek napsala přesně to, co chci říci i já.
Zdravím,
@atominnka @Xiraxinek chápeme i Vaše stanovisko. Nicméně je nutné mít na paměti, že diskuzi sledují i další uživatelé, byť se např. neprojevují v diskuzi, kteří se zajímají opravdu pouze o děj seriálu Ulice. Pro ně pak vlákno ztrácí hodnotu.
Pro off-topic téma je lepší využít SZ nebo např. založit soukromou skupinu, kde se můžete věnovat více tématům, než je seriál Ulice.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
@admin píše:
Zdravím,@atominnka @Xiraxinek chápeme i Vaše stanovisko. Nicméně je nutné mít na paměti, že diskuzi sledují i další uživatelé, byť se např. neprojevují v diskuzi, kteří se zajímají opravdu pouze o děj seriálu Ulice. Pro ně pak vlákno ztrácí hodnotu.
Pro off-topic téma je lepší využít SZ nebo např. založit soukromou skupinu, kde se můžete věnovat více tématům, než je seriál Ulice.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
Ale to je blbost.
Sleduji tuto diskuzi dlouho (nepřispívám, nemám čas diskutovat:-) ale holky jsou skvělé) a jsou mi úplně jedno OT diskuze. Prostě je přeskočím, sem tam i přečtu, nejsou tam moc často. Podle mě to admini přeháníte ![]()
@admin píše:
Zdravím,@atominnka @Xiraxinek chápeme i Vaše stanovisko. Nicméně je nutné mít na paměti, že diskuzi sledují i další uživatelé, byť se např. neprojevují v diskuzi, kteří se zajímají opravdu pouze o děj seriálu Ulice. Pro ně pak vlákno ztrácí hodnotu.
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
Jenže pokud se toto stane, tam jim to informační vlákno zmizí. Tam to je, že buď se diskutuje o všem, fakt těm OT se tam vyhnout nedá, ale jsou to většinou jen malé rozvinutí tématu víc do života nebo se půjde do uzavřenky a tohle téma utichne a ti co chtějí sledovat dění ulice nebudou mít kde. Někdy se holky rozjedou, já s nima, ale během pár příspěvků jsou zpátky u ulice. A když se to někomu nechce číst a zeptá se co ho zajímá, tak mu vždy někdo napíše co se dělo. Taky bych byla proto nechat tu diskuzi žít a zasáhnout až kdyby se i tam vloudily vulgarismy.
@admin píše:
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
Pardon, ale to je prostě nesmysl. Jak už se tu zmiňuje, pokud vlezeme do uzavřenky, tak ta Vaše informační hodnota bude úplně v čudu… A pokud se jednou stránkou dostaneme do „vysloveně“ OT, tak myslím, že to zas taková hrůza není… A pokud se dostaneme na „OT“, že začneme rozebírat jaké jsou možnosti studování a přitom výchovy dítěte, tak už je to ale zase odvinuté od Ulice, jelikož se tam v podstatě toto teď bude řešit… Myslím si, že u seriálu „ze života“, tj. JE TO I VAŠE ULICE lze těžko určitě, kde už je to vážně OT a kde ještě v mezích apod. Myslím, že tam neděláme nic špatného, dokonce si troufám říct, že to je jedna z nejklidnějších diskuzí tady na webu. Tak nás prosím nechte v klidu žít, neděláme tam nic zlého
![]()
Děj Ulice se odehrává v televizi. My to tam nepíšeme jako televizní deník ![]()
@admin píše:
@atominnkaDobrý den,
je naší povinností reagovat na příspěvky, které nám nahlásí uživatelé eMimina pro porušení pravidel. Z tohoto důvodu jsme do diskuse „Ulice“ napsali vyjádření ohledně dodržování tématu a nepřidávání off topic příspěvků. S tím souvisí i přidávání příspěvků s „informační hodnotou“, tedy příspěvků, které souvisí s probíraným tématem (v názvu diskuse) a ostatním uživatelům přinášejí hodnotnou informaci, náhled či vhled na problematiku. V případě, pokud chcete diskutovat na jiná témata, vždy je možné založit si nové diskusní vlákno.
Přeji pěkné odpoledne a především příjemné diskutování
adminka Eliška
To je tak alibistická odpověď… Až všechny diskutující uživatelky přejdou do uzavřenky, jakou bude mít původní diskuze vypovídající hodnotu? Jako mnoho jiných uživatelek diskuzi jen sleduji a bavím se. Pokud mně příspěvek nezajímá, jdu dál. Nevím, jak se výstižně vyjádřit - pokud nějaké čtenářce vadí číst i osobnější věty, ať tato prudička oznamovatelka klikne místo na nahlásit na stránky TV Nova, kde se potřebné informace zajisté dozví. V tolika jiných diskuzích by byl váš zásah vhodný… opravdu se vám divím. ![]()
@admin píše:
Děkuji za pochopení
adminka Zuzka
Hm… A prosím, jakou pak bude mít hodnotu diskuze Ulice, když ti co se projevují budou v uzavřené skupině?
Co budou číst ti, co se neprojevují???
@admin a proč tedy nemažete i jiné diskuze o cizích lidech, kteří na emiminu nejsou? Například o podvodech a podvodnících? U těch se to bere jinak než třeba u té Sophinky? Nebo byste museli hromadně mazat všechny diskuze, kde zakladatelka napíše, že se případ netýká jí samotné, ale její kamarádky, sousedky, známé, švagrové, sestry, matky…
K těm OT u Ulice se ani vyjadřovat nebudu, takový alibismus se ani komentovat nedá… o informační hodnotě v tomto případě se taky mluvit nedá…
Jinak jakou informační hodnotu má například diskuze „Nadržená“?
@admin, dobrá, takže pokud diskusi o Ulici sledujete (když máte přehled o OT příspěvcích), písněte mi tu jeden jediný, který je OT. Protože ať čtu, jak čtu, tak i ty debaty o porodech, práci s dítětem, studiu cizích jazyků a já nevím, co ještě jsou prostě k tématu ![]()
Opravdu mě ve vašem napomínání nic nepřesvědčilo o tom, že v té diskusi děláme nějakou chybu. Reagujete nekonkrétně, moc obecně ![]()
Jestli by to pomohlo vám, nám i současným a budoucím bonzačkám, nešlo by teda tu diskusi přejmenovat například na „Ulice a vše o životě“?
A pokud chce někdo vypisovat pouze obsahové informace jednotlivých dílů není nic jednoduššího, než si k tomu založit vlastní diskusi třeba s názvem „Ulice heslovitě a víc ani ťuk“ ![]()
Děkuji předem za reakci!
@KPKristy píše:
@admin, dobrá, takže pokud diskusi o Ulici sledujete (když máte přehled o OT příspěvcích), písněte mi tu jeden jediný, který je OT. Protože ať čtu, jak čtu, tak i ty debaty o porodech, práci s dítětem, studiu cizích jazyků a já nevím, co ještě jsou prostě k tématu![]()
Opravdu mě ve vašem napomínání nic nepřesvědčilo o tom, že v té diskusi děláme nějakou chybu. Reagujete nekonkrétně, moc obecně
Jestli by to pomohlo vám, nám i současným a budoucím bonzačkám, nešlo by teda tu diskusi přejmenovat například na „Ulice a vše o životě“?
A pokud chce někdo vypisovat pouze obsahové informace jednotlivých dílů není nic jednoduššího, než si k tomu založit vlastní diskusi třeba s názvem „Ulice heslovitě a víc ani ťuk“
Děkuji předem za reakci!
@KPKristy píše:
A pokud chce někdo vypisovat pouze obsahové informace jednotlivých dílů není nic jednoduššího, než si k tomu založit vlastní diskusi třeba s názvem „Ulice heslovitě a víc ani ťuk“
pod to bych se taky podepsala.
tuhle pohodovou diskuzi přejmenovat a pokud někomu vadí že se tam určitý téma rozepíše trochu víc obsáhle, tak at jde do skupiny, která bude opravdu jen a jen o ději v ulici. nejlíp s názvem. OBSAH ULICE ![]()
@Regina Hero píše:
@admin a proč tedy nemažete i jiné diskuze o cizích lidech, kteří na emiminu nejsou? Například o podvodech a podvodnících? U těch se to bere jinak než třeba u té Sophinky? Nebo byste museli hromadně mazat všechny diskuze, kde zakladatelka napíše, že se případ netýká jí samotné, ale její kamarádky, sousedky, známé, švagrové, sestry, matky…K těm OT u Ulice se ani vyjadřovat nebudu, takový alibismus se ani komentovat nedá… o informační hodnotě v tomto případě se taky mluvit nedá…
@admin
Tady se s dovolením podepisuji a nechápu, proč byla ta diskuze o sophince smazaná.
Měla informační hodnotu. A to dost velkou. Já teda valila oči z důlků jak málokdy.
K diskuzi Ulice nemám co říct, protože ji nesleduji, nečtu.
Jen se ptám:
Ty OT příspěvky se mazaly na něčí přání? Jako, že to někdo práskl, že mu to tam vadí?
Protože jinak nechápu, kde berete čas na pročítání takových diskuzí. Předpokládám, že tahle jede už asi hodně dlouho, takže čtení a sledování bude poněkud časově náročné, ne?
@Renatt píše:
Ale to je blbost.
Sleduji tuto diskuzi dlouho (nepřispívám, nemám čas diskutovat:-) ale holky jsou skvělé) a jsou mi úplně jedno OT diskuze. Prostě je přeskočím, sem tam i přečtu, nejsou tam moc často. Podle mě to admini přeháníte
vidím to stejně
taky tam až tolik nepřispívám, spíš nárazově ![]()
@Regina Hero píše:
@admin a proč tedy nemažete i jiné diskuze o cizích lidech, kteří na emiminu nejsou? Například o podvodech a podvodnících? U těch se to bere jinak než třeba u té Sophinky? Nebo byste museli hromadně mazat všechny diskuze, kde zakladatelka napíše, že se případ netýká jí samotné, ale její kamarádky, sousedky, známé, švagrové, sestry, matky…K těm OT u Ulice se ani vyjadřovat nebudu, takový alibismus se ani komentovat nedá… o informační hodnotě v tomto případě se taky mluvit nedá…
přesně tak, naprostý souhlas ![]()
žádnou
![]()