Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@radúna píše:
@admin
Tady se s dovolením podepisuji a nechápu, proč byla ta diskuze o sophince smazaná.
Měla informační hodnotu. A to dost velkou. Já teda valila oči z důlků jak málokdy.K diskuzi Ulice nemám co říct, protože ji nesleduji, nečtu.
Jen se ptám:
Ty OT příspěvky se mazaly na něčí přání? Jako, že to někdo práskl, že mu to tam vadí?
Protože jinak nechápu, kde berete čas na pročítání takových diskuzí. Předpokládám, že tahle jede už asi hodně dlouho, takže čtení a sledování bude poněkud časově náročné, ne?
Ano, původně šlo o „upozornění“ od kohosi, a pak teda soudím, že adminka Eliška přečetla aspoň půlku diskuse, když se tak erudovaně zmiňuje o nevypovídající hodnotě diskuse ![]()
@KPKristy píše:
Ano, původně šlo o „upozornění“ od kohosi, a pak teda soudím, že adminka Eliška přečetla aspoň půlku diskuse, když se tak erudovaně zmiňuje o nevypovídající hodnotě diskuse
Teď jsem se mrkla na začátek diskuze a ta je založená v r. 2010. Takže jede už opravdu dlouho.
Já fakt nechápu, proč takové staré diskuze musejí admini promazávat.
![]()
Ta už si přece jede svým životem a vy, co tam jste, tak proberete snad všechno. Takže proč se do ní zasahovalo? ![]()
Jako chápala bych, kdyby tam někdo šermoval vulgaritama, ale takhle?
Nevím no, přestávám poslední dobou chápat jednání adminů.
@radúna píše:
Teď jsem se mrkla na začátek diskuze a ta je založená v r. 2010. Takže jede už opravdu dlouho.
Já fakt nechápu, proč takové staré diskuze musejí admini promazávat.![]()
Ta už si přece jede svým životem a vy, co tam jste, tak proberete snad všechno. Takže proč se do ní zasahovalo?
Jako chápala bych, kdyby tam někdo šermoval vulgaritama, ale takhle?Nevím no, přestávám poslední dobou chápat jednání adminů.
![]()
![]()
![]()
Ano, probereme všechno, protože ten seriál se týká všeho a nechápu, co na tom kdo nechápe. Když v Ulici někdo porodí, tak řešíme i porody obecně, to mi opravdu OT nepřijde.
Ale co už, rozjelo se tady tohle martyrium a mě by vážně zajímalo, kam až to zajde ![]()
Přijde mi to jako trapná fraška o ničem, místo toho by se admini měli zaměřit na duplicitní nicky, urážlivé komenty a trolly. Tyhle diskuse tu visívají docela dlouho, než si jich někdo všimne, ale mírumilovná Ulice je trnem v oku, trapas ![]()
@KPKristy píše:
Ano, probereme všechno, protože ten seriál se týká všeho a nechápu, co na tom kdo nechápe. Když v Ulici někdo porodí, tak řešíme i porody obecně, to mi opravdu OT nepřijde.
Ale co už, rozjelo se tady tohle martyrium a mě by vážně zajímalo, kam až to zajde
Přijde mi to jako trapná fraška o ničem, místo toho by se admini měli zaměřit na duplicitní nicky, urážlivé komenty a trolly. Tyhle diskuse tu visívají docela dlouho, než si jich někdo všimne, ale mírumilovná Ulice je trnem v oku, trapas
Ještě bych dodala na technické problémy, které jsou snad již součástí emimina ![]()
A já jsem si zas myslela, že se v diskusi sešly milovnice seriálu Ulice a můžou si diskutovat o čem chtějí, protože se zkrátka shodnou či si spolu rozumí, alespoň v jedné věci.
Navíc samy od sebe začaly sepisovat obsahy dílů minulých i budoucích, které navíc vtipně rozlišují škrtáním.
Pokud chci info výhradně o serialu Ulice, jdu na její stránky.
Takže řeči o informační hodnotě jsou trošku mimo.
@Regina Hero píše:
@admin a proč tedy nemažete i jiné diskuze o cizích lidech, kteří na emiminu nejsou? Například o podvodech a podvodnících? U těch se to bere jinak než třeba u té Sophinky? Nebo byste museli hromadně mazat všechny diskuze, kde zakladatelka napíše, že se případ netýká jí samotné, ale její kamarádky, sousedky, známé, švagrové, sestry, matky…K těm OT u Ulice se ani vyjadřovat nebudu, takový alibismus se ani komentovat nedá… o informační hodnotě v tomto případě se taky mluvit nedá…
Jinak jakou informační hodnotu má například diskuze „Nadržená“?
proč vzdycky začne člověk ukazovat prstem na druhého, když je mu nějak ublíženo
stojím při vás, co se týče promazávání diskuzí a taky se mi nelíbí, co se tu poslední dobou děje ![]()
dávám tu odkaz viz můj příspěvek…hezký den ![]()
https://www.emimino.cz/…kovani/5200/
@admin píše:
@atominnkaDobrý den,
je naší povinností reagovat na příspěvky, které nám nahlásí uživatelé eMimina pro porušení pravidel. Z tohoto důvodu jsme do diskuse „Ulice“ napsali vyjádření ohledně dodržování tématu a nepřidávání off topic příspěvků. S tím souvisí i přidávání příspěvků s „informační hodnotou“, tedy příspěvků, které souvisí s probíraným tématem (v názvu diskuse) a ostatním uživatelům přinášejí hodnotnou informaci, náhled či vhled na problematiku. V případě, pokud chcete diskutovat na jiná témata, vždy je možné založit si nové diskusní vlákno.
Přeji pěkné odpoledne a především příjemné diskutování
adminka Eliška
Dobrý den.
Ráda čtu, někdy i přispívám do diskuze o seriálu Ulice, takže mi neunikly vaše zásahy a upozornění na OT příspěvky. Už jsem to psala do jmenované diskuze, teď to musím zopakovat i tady: připomínám, že podtitul seriálu Ulice je „možná je to vaše ulice, možná jste to vy“! Mě z toho tedy vyplývá, že příspěvky ze života diskutujících v žádném případě nejsou OT!!! Pokud by si admini dali tu práci a četli je, tak by zjistili, že se všechny svým způsobem týkají dění v seriálu.
@Lima69 píše:
proč vzdycky začne člověk ukazovat prstem na druhého, když je mu nějak ublíženostojím při vás, co se týče promazávání diskuzí a taky se mi nelíbí, co se tu poslední dobou děje
dávám tu odkaz viz můj příspěvek…hezký den
To mělo být asi pro příklad ![]()
Však nicnevypovídajících diskusí je tu tak 90%, včetně třeba té o Ulici, ale je to přece zábava pro ty, co tam diskutují. Kdyby měli admini všude zasáhnout, všechno promazat nebo uzavřít, tak tu za chvíli nezbude nic a nikdo ![]()
A když jim sem nikdo nepoleze, tak sem nikdo nedá reklamu. A když sem nikdo nedá reklamu, tak nebudou mít co… jíst…
To by si mohli třeba i uvědomit, ne ![]()
@Lima69 píše:
proč vzdycky začne člověk ukazovat prstem na druhého, když je mu nějak ublíženostojím při vás, co se týče promazávání diskuzí a taky se mi nelíbí, co se tu poslední dobou děje
dávám tu odkaz viz můj příspěvek…hezký den
ale prosím tě, vždyť nikdo na druhého neukazuje, ona jen poukazovala na to, že proč admini mají problém s diskuzí v „Ulici“, ale nemají problém s „Nadrženou“.
Jinak holky, to chce klid, admmini už takhle pyskovali např v diskuzi o paterčatech, tam se semlelo taky všechno a prý ať se držíme striktně tématu a odpustíme si odbočky, prý to vadí, když chce někdo něco dohledat a nemá šanci, protože se z tématu uhne. Bohužel zdejší admini takhle zblbli poté, co tento web odkoupil Babiš, do té doby nikomu nevadily plkací témata, nikdo nikoho neodkazoval ať jde s OT do chatu, nevadily často se měnící ikonky či pohyblivé ikonky. Ideálním uživatelem tohoto serveru by byl zřejmě někdo s IQ takovým, aby mu stačily diskuze na téma jaký jsme to udělali krásný bobeček, chci se tulínkovat abychom měli miminečko, co mám uvařit manžílkovi k večeři. Diskuze s adminy vás akorát naštve, protože budou neustále opakovat ty jejich informační hodnoty, co smíte a nesmíte zveřejňovat a dělat tytyty.
Btw. když mám chuť, do diskuze Ulice zajdu, přečtu si, co se tam zrovna děje a když náhodou jste OT, tak co, prolítnu a jdu dál. A co jako? Tak se prostě zakecáte, no
Admini řeší nesmysly.
@Lima69 píše:
proč vzdycky začne člověk ukazovat prstem na druhého, když je mu nějak ublíženo
To asi nebylo ve stylu: „Hele, já bonzuju, že támhle je diskuze stejného rázu, zasáhněte.“
Spíš si myslím, že jedete na stejné vlně jako holky z Ulice, tak asi proto. Prostě vaše diskuze posloužila jako příklad.
Stejně tak asi jako diskuze o Ordinaci…Nebo ta, kde se potkáváme - Naplňte misky (když reklamy na diskuze, tak ať to stojí za to
)
Ráda tě vidím, krásko
![]()
Já taky často nahlížím do diskuse Ulice. Téměř nepřispívám a ráda čtu názory na různé linky v ději, probírají se vlastní zkušenosti související s dějem, vyloženě OT je tam málo kdy.Je to fajn diskuse a člověk se odreaguje, zasměje, prostě pohodička. Nechte Ulici „žít“!
@admin našla jsem tohle - takže teď je to už jinak?
@tanker píše:
@admin Dobrý den, velmi se omlouvám, že to píši sem, ale téma OT již bylo uzamčeno.
Chtěl jsem se zeptat, zda tomu rozumím správně, že OT se bude mazat jen v nových diskuzích a v těch co již existují budou příspěvky OT „tolerováné“ nebo povolené?
viz: http://www. emimino. cz/…zich-234787/
„Proto budou off-topic příspěvky z nových diskuzí mazány“…
Děkuji předem za odpověď. @tanker
Ano, stávající témata, která jsou už jako off-topic vedena (a jejím účastníkům a zakladateli to nevadí), jsou OK.
@budi A kdy téma zmizelo? Nevybavuji si ho z posledních dní.
Z Vašeho popisu mi však téma připadá jako propagace, proto asi bylo smazáno a ani nepřibylo sem do seznamu smazaných témat.
Hezký den všem - zejména těm, kteří zde diskutují k tématu. ![]()
Monika
@KPKristy @ynax snad ano, já se nechtěla nikoho dotknout osobně
my si v minulosti užili dost útoků na naše vlákno a asi je to taková sebeobrana
a co si budem povídat, kdyby jsme se měli držet tématu, tak to vlákno zanikne po deseti stránkách…admini nám to tenkrát posvětili ![]()
@radúna dobře ty
ať je reklama
ahoj
taky tě ráda vidím a dojdi při chvilce na kus řeči..
ještě jsem chtěla dodat, že by měli admini raději zprovoznit chod EM nebo jim z tadyma budou brzo utíkat lidi ![]()
Zdravím všechny diskutující. Já chápu web E-mimina tak, že se jedná o svobodné diskuze a dobrovolné trávení času nad těmito stránkami. Takže co je komu do toho, kde kdo diskutuje a kde tráví svůj volný čas? Vlezu tam, kde mě to zajímá!
Co dává komu právo, aby hodnotil, která diskuze se má mazat, která je užitečná, či neužitečná? A hlavně číst x let staré diskuze a mazat příspěvky? Že to někoho baví?
To se asi musí někdo hodně nudit
![]()