Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Zdravím,@Tom-Jerry jak je uvedeno v posledním příspěvku: situaci považujeme za uzavřenou a není důvod v diskusi pokračovat.
@Callipo90 O jaký rozsah se prosím jedná? Z jakého zařízení příspěvek odesíláte?
Díky za info,
adminka Zuzka
@admin nevím jaký rozsah, prostě delší zpráva, tak cca 20-30 řádků a píšu z nootebooku… a stalo se mi to již 2×… během 10 minut jsem to měla napsaný.
@Tom-Jerry píše:
Víte jak mi to tady v poslední době připadá? Jak když uživatelky jsou ten povl co musí držet h.bu a admin je všemocný a když se mu nechce tak ani neodpoví.
no vždyť ano, uživatelky nejsou ty, které určují pravidla…
@Regina Hero píše:
no vždyť ano, uživatelky nejsou ty, které určují pravidla…
takže někdy se pravidla porušují ve velkém a nic se neděje a tady v té diskusi se pravidla neporušovaly a diskuse se smazala. No však admin tady není nejvyšší instance…
@Regina Hero píše:
přesně tahle možnost mi taky bleskla hlavou… ale říkala jsem si, že jsem asi paranoidní, když mě napadlo tohle…
Ale zase kdyby byla admin, tak by rovnou i smazala celou diskuzi…
Jsi zo smazání přivolala
![]()
@Tom-Jerry píše:
takže někdy se pravidla porušují ve velkém a nic se neděje a tady v té diskusi se pravidla neporušovaly a diskuse se smazala. No však admin tady není nejvyšší instance…
To by mě taky zajímalo, kdo je nad admini? ![]()
@Callipo90 píše:
To by mě taky zajímalo, kdo je nad admini?
provozovatel Marfa
@kerrankin píše:
Taky by mě zajímalo, proč je smazaná brko.
prý na vlastní žádost a do seznamu smazaných není zapsaná taky na vlastní žádost
@Tom-Jerry píše:
provozovatel Marfa
To jo, ale spíš někdo nebo něco konkrétnější/ho
to je moc obecný…
@Callipo90 píše:
To by mě taky zajímalo, kdo je nad admini?
už jenom Bůh
![]()
@Callipo90 píše:
To jo, ale spíš někdo nebo něco konkrétnější/hoto je moc obecný…
Zuzana Kuchtová
@Callipo90 Zdravím Vás,
musím se Vás pro jistotu zeptat: stává se Vám to i v případě, že jste trvale přihlášená (zaškrtnete vždy při přihlašování dané okénko).
Přeji všem pěkný večer,
admin Josefina
@admin zajímalo by mě, o čem se zde smí diskutovat? když ne o uzavřených záležitostech. V tom případě zde nemohu psát o tom, že jsem byla těhotná? že jsem měla kdysi kopřivku? Co jedly moje děti jako kojenci?… (milion dalšího)…, protože to už jsou vlastně taky uzavřené záležitosti, ne?
Řekněme, že mi řeknete, že to je OK, protože tímto sděluji zkušenosti. Dobře, ale diskuse o Sophince byla také o sdělování zkušeností s konkrétní uživatelkou. Navíc nemůžete vědět, že tu již není. Nebyl to její první nick a může tu tudíž být nadále. ![]()
@admin a když u uživatelky vidím např. metřík, fotku,… Tak se jí nemůžu zeptat na děti nebo cokoliv co mě u ní zajimá?
Přece nebudu zakládat diskusi s dotazy k jednotlivým uživatelkám…
Děkuji.
@ivik21 píše:
@admin a když u uživatelky vidím např. metřík, fotku,… Tak se jí nemůžu zeptat na děti nebo cokoliv co mě u ní zajimá?
nemůžeš.. nic ti do toho asi není
![]()
@ivik21 píše:
@admin a když u uživatelky vidím např. metřík, fotku,… Tak se jí nemůžu zeptat na děti nebo cokoliv co mě u ní zajimá?Přece nebudu zakládat diskusi s dotazy k jednotlivým uživatelkám…
Děkuji.
budeš zakládat desítky diskusí, musíš se přeci držet tématu
![]()