Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-Jerry Dobrý den,
omlouváme se za občasné výpadky, intenzivně pracujeme na jejich prevenci.
Přeji všem dobrou noc,
admin Josefina
@Ya-ya píše:
Stranka se neda zobrazit
asi si to dam jako tapetu na plochu
Tak to neni mym telefonem? A ja uz ho sla zitra balit na reklamacku a pro jistotu servat UPC, co si to dovoluji.
Holky necetla jsem vsechno. Vysvetlil nekdo tyhle chyby nacitani stranky?
@admin Ano, občasný výpadek je už celkem pravidlo. Včera ráno přetížení a dnes večer opět občasný výpadek, proboha, ale když tak intenzivně pracujete na prevenci, kdepak je výsledek?
Je nějaká pauza ve vydávání deníčků nebo je závada u mne v počítači? Poslední mám ze 7. května a od té doby žádný nový…
@sebaanez píše:
Tak to neni mym telefonem? A ja uz ho sla zitra balit na reklamacku a pro jistotu servat UPC, co si to dovoluji.Holky necetla jsem vsechno. Vysvetlil nekdo tyhle chyby nacitani stranky?
Server nestíhá zpracovávat požadavky. Jinými slovy přetížení. Velmi častý jev mezi 10-11 večer, kdy se všichni snaží sem přihlásit. Večerní špička, zácpa. Normálka.
@Anturie píše:
@admin Ano, občasný výpadek je už celkem pravidlo. Včera ráno přetížení a dnes večer opět občasný výpadek, proboha, ale když tak intenzivně pracujete na prevenci, kdepak je výsledek?
tak důležité je, že na tom intenzivně pracují ![]()
@Mango_Lassi píše:
Server nestíhá zpracovávat požadavky. Jinými slovy přetížení. Velmi častý jev mezi 10-11 večer, kdy se všichni snaží sem přihlásit. Večerní špička, zácpa. Normálka.
večer, pak ještě dopoledne a občas i přes den
![]()
@Ya-ya píše:
to odpovida automat. univerzalni odpoved na vse
modry konik zatim fungujetestovaci faze probiha uspesne
rada bych se prihlasila na funkci vaseho programatora, jeho praci zrejme zvladnu taky a vetu intenzivne pracujeme, budete moci pouzivat vesele dal
Ale víte co je zajímavé? Že když se tady řeší téma, které se jaksi týká barevných občanů a mohlo by se jednat o diskriminaci, tak to admini reagují hned
Na to žádné výpadky nejsou
![]()
@admin píše:
@Tom-Jerry Dobrý den,omlouváme se za občasné výpadky, intenzivně pracujeme na jejich prevenci.
Přeji všem dobrou noc,
admin Josefina
Josefíno, omlouvám se, ale občasné? ![]()
@Tom-Jerry píše:
večer, pak ještě dopoledne a občas i přes den![]()
Jo, minule i přes hodinu ráno… Pohoda, ne?
![]()
@admin píše:
@lucenkanene tak to není
zkusíme to napravit:
není to mimo téma
ani nevím kdo to píše ![]()
Slibem nezarmoutíš
@admin píše:
Zdravím,k výpadku došlo na základě přetížení serveru. Tento problém opravdu předpovídat nelze, proto na něj nemůžeme upozornit dopředu. V současnosti pracujeme nejen na jednorázovém řešení, ale na takovém, které by podobným výpadkům předcházelo dlouhodobě.
Omlouváme se za problémy a děkujeme za trpělivost
adminka Zuzka
Zuzko, přetížení serveru, to snad nééé, že
Dá se zvětšit kapacita, je to jednoduché. Máte zaplacenou doménu ![]()
Dívala jsem se u koho má epipi hosting.
citace:
Společnost Webdio, s. r.o. se zabývá provozováním informačních portálů www. emimino…ap.
dále se dá zjistit na webu: zajímavé info
Takže čemu se divíme
![]()
@kouřící králík píše:
není to mimo témaani nevím kdo to píše
Slibem nezarmoutíš
spíš mimo realitu ![]()
@chipsa píše:
Ale víte co je zajímavé? Že když se tady řeší téma, které se jaksi týká barevných občanů a mohlo by se jednat o diskriminaci, tak to admini reagují hnedNa to žádné výpadky nejsou
![]()
souhlas, posílám odkaz z diskuze, která je pochopitelně uzamčená, neboť tam byla rasová diskriminace, názor si udělej sama…nevím, kdo je tam vlastně diskriminován..všimni si, toho obratu ve vyjadřování zakladatelky ![]()
@Tom-Jerry píše:
spíš mimo realitu
dívala jsem se na pipi a problém mají pořád dá se dohledat již v roce 2009 ![]()