Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tunrida píše:
Já bych stejně ty vaše programátory chtěla vidět. To musí být esa![]()
tak to já taky, tady totiž nikdo nemluví o minutách, ale už o týdnech a některé problémy se táhnou bez nápravy i víc jak měsíc
@Tom-Jerry píše:
tak to já taky, tady totiž nikdo nemluví o minutách, ale už o týdnech a některé problémy se táhnou bez nápravy i víc jak měsíc
Bych chtěla vidět, kdyby se takhle makalo v jiném zaměstnání, zda by to taky stačilo nebo zda se takhle pečlivě pracuje jenom tady, tvl!
@Anturie píše: Áááách joooo v 10:08 přát pěkný zbytek dneTak nic
To je takový slušný způsob jak dát najevo, že už nemáme dneska otravovat ![]()
@Xiraxinek píše:
To je takový slušný způsob, jak dát najevo, že už nemáme dneska otravovat
Tak jsem to myslela.
![]()
@Anturie píše:
Tak jsem to myslela.![]()
Nebo spíš lépe vyjádřeno, slušnou formou nás poslali víš kam ![]()
@Xiraxinek píše:
Nebo spíš lépe vyjádřeno, slušnou formou nás poslali víš kam
Ano tam…
, nechápu tak bezohledný přístup správce…, nevím, jak se všemu říká a je mi to jedno, jsem laik a jen uživatelka, tak to má fungovat… ![]()
Že vůbec adminky odpovídají, nebo také ne, je holt na majiteli. Svým způsobem mi je adminek trochu líto. ![]()
Já bych se klidně hlásila, jako adminka, organizování je mi vlastní
ale to neprojde
s mou striktní náturou
![]()
@Anturie píše:
Ano tam…, nechápu tak bezohledný přístup správce…, nevím, jak se všemu říká a je mi to jedno, jsem laik a jen uživatelka, tak to má fungovat…
Že vůbec adminky odpovídají, nebo také ne, je holt na majiteli. Svým způsobem mi je adminek trochu líto.
Já bych se klidně hlásila, jako adminka, organizování je mi vlastníale to neprojde
s mou striktní náturou
![]()
Ani mi nemluv, ještě bych stavěla do latě majitele ![]()
Já jsem schopná je také do haptáku postavit, ale co už
když na to nemají
Evidentně ne, proto to tady vypadá, jak vypadá. ![]()
@admin Ráda bych se zeptala, jak se zbavit blikajícího oka, když si jen přečtu příspěvek v aktuálních diskuzních tématech, na které nemíním reagovat. Ono, když se tam objeví, třeba: „holky, poraďte“, co si pod tím představujete? Tak si to přečtu a tím končím. Ale ne, pořád tam bliká oko. ![]()
Dokonce, když se založí téma se stejným názvem, tak mám v e-mailu odkaz, aniž bych dané téma viděla. A opravdu vyhledávat nebudu!
To je takový problém, aby jedna z Vás „seděla“ na nových diskuzích a hlídala zakladatele,
teprve po prověření „pustila“ stálého uživatele a ne trolla? Tak jednoduché
Ale je toho hodně… ![]()
Dobrý den @Anturie,
a bliká u nějaké konkrétní diskuze, nebo u všech? Ohledně upozornění do mailu - chápu to dobře, že vám přijde z diskuze, kterou jste neviděla a kterou nesledujete? ![]()
admin Monika
@admin Dobrý den, bliká to u diskuse, kterou otevřu. Např. „První sex - jak přežít bolest“, přečetla jsem si příspěvek zakladatelky, vím, že reagovat nebudu, jen jsem byla zvědavá, copak píše.
Diskuse jede, mně nezajímá, ale bliká, že jsem tam „hodila oko“.
Proto ani radši hromadu diskusí neotevřu, abych tady neměla tolik upozorňujících „blikátek“ na nové příspěvky té které diskuse. To asi nepůjde, si myslím. ![]()
Anebo omylem kliknu na téma, které jsem nechtěla a už tam mám oko na věčné časy. Např. „Starší těhulky - termín 2016“.
S tím mailem se to stalo, je to pár dnů, že byla založena nová diskuse, se stejným názvem a nějakou dobu mi trvalo, než jsem se zorientovala. Jen mně to překvapilo.
Nicméně toto pominu.
Děkuji Anturie
Příspěvek upraven 14.05.16 v 10:33
@Anturie však to je normální, ne? Pokud někam kouknu a někdo přidá nový příspěvek, tak tam naskočí ocicko a nemusím ani nic komentovat. To je snad normální součást emimi ne?
@admin vcera kolem 22 hod to byl opět „ojedinělý“ výpadek? ![]()
Já bych stejně ty vaše programátory chtěla vidět. To musí být esa