Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@atominnka @Regina Hero Dobrý den,
mrzí nás, že se potýkáte s našimi častými výpadky. Náš programátorský tým dělá vše pro to, aby věc co nejdříve napravil. Bohužel zdá se, že řešení není nijak snadné.
Děkujeme Vám za trpělivost i přízeň
,
admin Josefina
A já si pořád říkám, že máme nějaký špatný internet. Tak už vím, že tím to není ![]()
@Regina Hero píše:
Tak už i ráno neočekávaná chyba - občasný pravidelný výpadek… večer, ráno… ale je dobré, že nám tím vlastně emimino poskytuje prostor například k úklidu, večer k sexíku… abychom netrávily/li veškerý čas jen tady… asi nějaká prevence manželských a partnerských nesrovnalostí…![]()
![]()
Taková prevence proti diskuzím - rozvádíme se, manžel se mnou nemluví apod? Nj, ale těch dušíkových co přibude, achjo
![]()
Opět dotaz: @admin ..... emimino se po nějaké době nečinnosti samo odhlašuje?
@admin píše:
@Callipo90 Dobrý den,není možné, že jste nezaškrtla kolonku s trvalým přihlášením?
admin Josefina
Možné je všechno, nicméně stalo se mi to již několikrát a nikdy nejsem trvale přihlášena. Takže opět nevíte?
@Callipo90 píše:
Opět dotaz: @admin ..... emimino se po nějaké době nečinnosti samo odhlašuje?
Taky jsem si toho všimla. Teď stačilo nejít na emimino 5 dnů z daného počítače a musela jsem se prihlasovat ![]()
@lucenka píše:
Taky jsem si toho všimla. Teď stačilo nejít na emimino 5 dnů z daného počítače a musela jsem se prihlasovat
Já tady nejsem nikdy trvale přihlášená, přihlásila jsem se, něco si pročetla a odešla jsem od notesu. Za hoďku se mrknu a byla jsem odhlášená, tak jako nevim ![]()
@lucenka Mně se to občas stane i ze dne na den. Večer tam jsem a po zapnutí počítače druhý den jsem odhlášená.
@Princess-ka to taky, každou chvíli jsou ty diskuze prázdné.
@Princess-ka přesně, taky se mi to stává. A poslední dobou je to skoro furt ![]()
A jinak mě to taky občas odhlásí. A každý den kolem 22 se tu nedostanou vůbec, pak to chvilku funguje a pak zas nic ![]()
@admin můžu se zeptat proč se emimino tedy automaticky odhlašuje? Evidentně to normální není…