Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lucenka
18.5.16 21:32
@neumisa píše:
ono by to ani nešlo, aby chodilo poslední - muselo by se v tom adresáři „samo“ přepisovat…

třeba tenkrát byli programátoři šikovnější než ti dnešní a zvládli to naprogramovat :D

• Citovat
  • Upravit
29350
18.5.16 21:36
@neumisa píše:
Tak teď v diskuzi o školním výletě zmizela celá strana - odpovídala jsem na dotaz a ten dotaz najednou nikde!@admin
@Ya-ya píše:
to vysvetluje, proc admin reaguje jen na neco :mrgreen:

aha, tak proto nikdo neodpovídá na ten problém s nahráváním fotek… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.5.16 21:38

Admini jsou kouzelníci - všechno mizí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
18.5.16 22:13

Anooooo, máme tu nečekaný výpadek o desáté :D To je něco jako - hajdy mamky na kutě? :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
18.5.16 22:13

@admin nechcete nám už říct popravdě proč to den co den nefunguje? Opět byl dneska neočekávaný výpadek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
18.5.16 22:22
@Tom-Jerry píše:
@admin nechcete nám už říct popravdě proč to den co den nefunguje? Opět byl dneska neočekávaný výpadek?

dneska byl už od rána očekávaný… alespoň ze strany uživatelek… :* ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
18.5.16 22:24
@Regina Hero píše:
dneska byl už od rána očekávaný… alespoň ze strany uživatelek… :* ;)

ze strany uživatelek je očekávaný, jen pro adminy je pořád neočekávaný :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
18.5.16 22:24
@Tom-Jerry píše:

jasně a technici na tom intenzivně pracují…se mě zeptej a já ti to řeknu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
18.5.16 22:32
@Malaga píše:
jasně a technici na tom intenzivně pracují…se mě zeptej a já ti to řeknu ;)

vypadá to že dnem a nocí už několik týdnů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
19.5.16 07:42

Já myslím, že kdyby admini napsali na rovinu co se děje a napsali jak dlouho to cca bude trvat, tak by si třeba ušetřili i dost práce. Dá se pochopit cokoliv, ale chtělo by to jednání na rovinu, odpovídat všem a neustále nemlžit a nedělat, že se o to jako zajímáte. Od toho tady taky jste… Technickou stránku věci asi určitě nemáte na starosti, ale chtělo by to alespoň solidní jednání ;) přeci jen jste jediným zprostředkovatelem se kterým zdejší uživatelky můžou jednat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
19.5.16 08:22

Desátá večerní nezklamala :potlesk:,jsem ani nečekala, bych se jen rozčilovala :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.5.16 12:08
@Ya-ya píše:
To upozorneni me stve. stejne kdyz kliknu na prvni, tak ostatni zblednou a vim stejne prd, co uz jsem videla a navic, kdyz nekde prudim, mam toho strasne moc :lol:
proc ale chodi upozorneni i kdyz nekdo neciteje me, ale ikdyz nekdo cituje nekoho, kdo me citoval.
teda ja vim proc, ale prijde mi to divny. prepsat ten zdrojak by nemel byt problem ne?

Už jsem to řešila několikrát a nic se neděje. Ještě mě štve, že když mě v jedné diskuzi cituje více lidí a já tu zrovna u toho nesedím, tak se mi objeví upozornění jen na jednu citaci a já pak vypadám, že neumím odpovědět, jenže to už pak prostě nenajdu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
19.5.16 12:13

@radkka
Jenže to tak teď právě není. @Ya-ya si stěžuje na to, že se teď v upozornění objevuje úplně každé zmínění, třeba deset v jedné diskusi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.5.16 12:16
@IvaB píše:
@radkka
Jenže to tak teď právě není. @Ya-ya si stěžuje na to, že se teď v upozornění objevuje úplně každé zmínění, třeba deset v jedné diskusi.

Aha, asi blbě čtu 8o No, jestli to tak je, tak jsem nejšťastnější na světě, ještě jsem si nestačila všimnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6759
19.5.16 12:25

@radkka
Jo jo, je to tak. Blbé je, že pokud nechceš sledování té diskuse úplně vypnout (což samozřejmě třeba u uzavřenek nechceme), tak tam všechna ta zmínění zůstávají a to upozornění to strašně zahlcuje a znepřehledňuje. Třeba z jedné naší uzavřenky mi tam visí už 15 zmínění a to tam prostě zůstane, nejde smáznout jen ten jeden řádek (á, Máňa mě zmínila, to už jsem si přečetla, tak to upozornění vymažu, aby se mi to tam nepletlo), musela bys vypnout sledování celé té diskuse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová