Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65116
17.5.16 18:15

@Callipo90 je to asi k vytřídění slabých kusů. Když zvládneme pořád se přihlašovat, tak už potom zvládneme vše a můžou přitvrzovat v podobných příjemnostech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 18:19
@vokishka píše:
@Callipo90 je to asi k vytřídění slabých kusů. Když zvládneme pořád se přihlašovat, tak už potom zvládneme vše a můžou přitvrzovat v podobných příjemnostech. :mrgreen:

Mě prostě zajímá konkrétní odpověď, PROČ @admin? O výpadcích se ani nebavím, ale už jsem to tu řešila jednou, nebaví mě psát sz a najednou mě emimino odhlásí. Na to fakt už se*u. Nikdo mi tu nenamluví, že to je tak závažná chyba, že to trví snad již měsíc tyto problémy, od výpadků, po nesmysly, mazání stran v diskuzích, odhlašování a další a další nesmysly. Někdo tu snad psal s nějakým nezaplaceným serverem nebo co :think: přesně nevím. Něčím to prostě smrdí :think:

Příspěvek upraven 17.05.16 v 18:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
17.5.16 18:20

@Callipo90 jj, nastala očekávaná chyba :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
17.5.16 18:21

@Callipo90 no jo, Babiš má asi jiné priority než platit nějakým ženským server.Tak to mají rovnou prodat někomu jinému a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 18:25
@matkabagristy píše:
@Callipo90 jj, nastala očekávaná chyba :cert:

tak aspoň, že už je očekávaná :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
17.5.16 21:32
@Callipo90 píše:
@admin můžu se zeptat proč se emimino tedy automaticky odhlašuje? Evidentně to normální není…

Dobrý večer,
zjistím - může to být ale kvůli novému serveru a bezpečnosti. :think:

Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3677
17.5.16 21:38
@admin píše:
Dobrý večer,
zjistím - může to být ale kvůli novému serveru a bezpečnosti. :think:Monika

Budu ráda, když to zjistíte a opravdu napíšete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65116
17.5.16 21:50

@admin to jako že tam někde sedí nějaký malý trpaslík a když nás vyhodnotí jako podezřelé, tak nás vykopne? Já se před chvílí musela taky znovu přihlašovat. A blíží se desátá, zčíná se vše pomalu načítat. To nám jako děláte večerku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
17.5.16 22:12
@Callipo90 píše:
tak aspoň, že už je očekávaná :zed:

ano očekává se každý den ve 21:59..
chjo..
zase to nejelo a asi za chvílu zase nepojede :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
17.5.16 22:17

@admin Jejda 21.58 opět web nedostupný, odmítl připojení, připojení bylo resetováno, odpověď webu trvala příliš dlouho a neočekávaná chyba. No co už. :? Škoda. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
17.5.16 22:19

@admin tak zase neočekávaná chyba? Opět ve stejnou dobu každý den. To je už ale opravdu trapné :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
17.5.16 22:21

@admin a ještě jedna otázka. Proč se mi v tomhle tématu, které s tím nemá nic společného, nahoře ukazuje Ukázat zkušenosti z porodnice Brandýs nad Labem???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
18.5.16 09:07

A co to znamená, když kliknu na diskuzi a nic tam není? Jakože je diskuze smazaná, nebo špatně zadaná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
18.5.16 09:47

Zdravím,

děkujeme za upozornění na výpadky webu. Neustále pracujeme na nápravě. Děkujeme Vám proto za trpělivost. :kytka:

@Krista0671 Kde přesně se Vám, prosím, daná diskuse zobrazuje?

@Levandulina Jedná se nejspíše o chybu v URL adrese diskuse. Diskuse však pravidelně kontrolujeme a tyto chyby odstraňujeme.

Přeji pěkný den :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
18.5.16 10:38

@admin jak je číslování stránky, tak nad tím, nahoře na stránce. Udělala bych screen ale na tabletu mi to nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová