Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jedno se nedá upřít: máte výborné univerzální nicneříkající odpovědi. A mimořádně neschopné programátory.
Mám výpadek denně kolem desáté hodiny večer. Jsem jediná nebo to trápí ještě někoho?
@admin píše:
Dobrý den,omlouváme se. Jedná se o systémovou chybu na jejíž opravě pracujeme.
Hezký den a děkuji za trpělivost
Děkujeme za hlášení případných výpadků, pomůže nám to k rychlejší nápravě.
adminka Gábina
Když vám tady bambilion uživatelek píše, že kolem desáté bývá výpadek, nemohl by si někdo z programátorů střihnout přesčas a řešit to? O výpadcích přes den nemluvě, ty jsou nečekané, ale ten v deset už je očekávaný, protože je každodenní.
@Ignácie píše:
Mám výpadek denně kolem desáté hodiny večer. Jsem jediná nebo to trápí ještě někoho?
také se hlásím ![]()
@Ignácie píše:
já taky, ale koukám že jim je to tady jedno, můžeme se upsat a výsledek nula ![]()
@Tom-Jerry píše:
já taky, ale koukám že jim je to tady jedno, můžeme se upsat a výsledek nula
Dobrý den,
na nápravě výpadků pracujeme. Díky za trpělivost a za hlášení problémů. ![]()
adminka Eliška
@admin píše:
Dobrý den,na nápravě výpadků pracujeme. Díky za trpělivost a za hlášení problémů.
adminka Eliška
Což o to, hlášení problémů funguje, ale ty opravy jsou v nedohlednu, že…
![]()
Dobrý den,
pustili jsme se do oprav včera a ještě dneska. Je ale možné, že ještě u někoho se chyba vyskytne.
Prosíme o zpětnou vazbu, zda se fotky nahrají, nebo vám to stále hlásí chybu.
Moc děkujeme za pochopení a trpělivost ![]()
Monika
@admin Desata. Tradicni „necekany“ vypadek. Stihl to programator? ![]()
@admin píše:
Dobrý den,na nápravě výpadků pracujeme. Díky za trpělivost a za hlášení problémů.
adminka Eliška
Problémy s desátou večerní hlásíme už asi 2 měsíce a pořád žádná změna ![]()
@admin píše:
@Krista0671Děláme co se dá
Možná by měl dělat to -co se dá - někdo, kdo tomu rozumí, Jako pokud vaši programátoři nejsou schopní za minimálně 2 měsíce opravit večerní obvyklý výpadek, tak to tam máte asi pěkný neschopy. Za takhle neefektivní práci by mě zaměstnavatel dávno vyrazil.