Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@vokishka píše:
@Ya-ya já já, já tomu věřím. Za 14 dní přijde nějaký jejich ajťák, mávne kouzelnou hůlkou a pofachčíme.
tady u toho? ![]()
@Tom-Jerry u toho: To je zase katastrofa. Že by teplo? Nebo už naopak mokro? když jsi psala, že není takové teplo
@Tom-Jerry tak hlavně že jsme se domluvily
my si rozumíme, někdy sice až na potřetí, ale přece ![]()
@vokishka píše:
@Tom-Jerry tak hlavně že jsme se domluvilymy si rozumíme, někdy sice až na potřetí, ale přece
Já bych to spíš viděla na „věř a víra tvá tě uzdraví“. jen nevím, jestli se to vztahuje i na internetové servery ![]()
@neumisa no tady nám asi nic jiného nezbývá, než věřit, že snad jednou možná to někdo konečně zprovozní.
@admin proč se nezobrazují příspěvky? někdo napíše do diskuse, přijde upozornění a když se tam podívám, tak tam nic není, tedy je ale není to vidět. Zobrazí se to třeba s 30 min zpožděním, ale je tam čas ve který to upozorňovalo. Takže příspěvek tam opravdu v tu dobu byl, jen nešel zobrazit. A není to chyba jen u mě, i další uživatelky si na to samé stěžují.
Jsem reagovala na určítý příspěvek, odeslala a nic, objevilo se mě tam, že emimino neexistuje.Pak když jsem znovu otevřela, už tam nebyl ani příspěvek na který jsem reagovala, ani můj.
@admin píše:
Zdravím,@Tom-Jerry o jakou diskusi se jedná?
Díky za info
adminka Zuzka
dá se říct, že v každé i v uzavřenkách