Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@neumisa @Tom-Jerry Dobrý večer,
v situacích jako je tato se snažíme vždy problém vyřešit co nejdříve. Bohužel to i přes práci našich programátorů někdy trvá o trochu déle.
Děkujeme Vám proto za trpělivost a věříme, že se situace již nebude opakovat.
Přeji příjemné diskutování a klidný večer, ![]()
adminka Gábina
já chápu, že to může trvat déle - ale poté, co sem napíšu, že výpadek trval hodinu, tak mi přišlo jako výsměch tvrzení, že byl několikaminutový. Prostě přiznejte, že to bude trvat, OK, stává se - ale přestaňte s výmluvami.
@neumisa u nás konečně vylezlo slunko, šla jsem ven, ale teď se to taky protáčí ![]()
@neumisa píše:
@adminjá chápu, že to může trvat déle - ale poté, co sem napíšu, že výpadek trval hodinu, tak mi přišlo jako výsměch tvrzení, že byl několikaminutový. Prostě přiznejte, že to bude trvat, OK, stává se - ale přestaňte s výmluvami.
přesně výmluv už jsme slyšely už hromadu a kousek a mi to přijde jako výsměch. Napište tak jak to je a všichni to pochopí. Myslím si, že tyhle řeči jak a co nejsou už důstojné ani pro vás ani pro nás.
Celkově nechápu proč jsou zdejší admini tak neschopní… s tím jsem se nikde jinde nesetkala…
Zase samo? Asi nějaký skřítek. Když ti vaši super IT pracovníci se tááááák snaží a ono nic.
@vokishka píše:
Zase samo? Asi nějaký skřítek. Když ti vaši super IT pracovníci se tááááák snaží a ono nic.
A to se nám pomalu už blíží ten srpen, že
![]()
Opět se nezobrazují nové příspěvky po kliknutí na očičko…
edit: foto:
???
V 10:28 mě zmínila jedna uživatelka v komentáři a mně se to ukázalo v upozornění až v 10:58. Je to možné?
2× jsem pak klikla v upozornění na to zmínění a komentář se mi v tom deníčku ukázal až na třetí pokus… ![]()
Nějaký poltergeist?
![]()
@radúna píše: ???
V 10:28 mě zmínila jedna uživatelka v komentáři a mně se to ukázalo v upozornění až v 10:58. Je to možné?
2× jsem pak klikla v upozornění na to zmínění a komentář se mi v tom deníčku ukázal až na třetí pokus…
Nějaký poltergeist?
to je tady v poslední době normální, ale bohužel to nikdo neřeší