Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-Jerry dočítám postupně tuhle diskuzi a zjišťuju, že to tu pořád nějak padá, nefunguje. ![]()
No, ještě, že sem chodím tak málo, že to moc neregistuju.
V poslední době se často stává, že se ztrácí příspěvky, které se objeví třeba za půl hodiny ![]()
Zdravím,
@Princess-ka @Tom-Jerry @PapeJ problém se zobrazováním příspěvků by měl být vyřešen. To samé s očíčkem. Je vše již v pořádku, nebo problémy přetrvávají?
Děkuji za informaci ![]()
adminka Zuzka
@admin teď opět přišlo upozornění, že bylo v diskusi psáno, ale na stránce se to neukazuje, pokud chcete foto pošlu do SZ neboť je to z uzavřené skupiny
Já také nevidím příspěvky, třeba si E-mimino hraje na schovávanou ![]()
Dneska tu končím, tohle mě fakt nebaví, nakonec si budeme hrát na schovávanou se svými příspěvky
![]()
@chipsa vyšší level ne, ještě bychom jim za to měli děkovat, že nás tak napínají.
@vokishka píše:
@chipsa vyšší level ne, ještě bychom jim za to měli děkovat, že nás tak napínají.
Třeba chtějí, abychom odsud odlezli a šli se dívat na televizní reklamy ![]()
Holký, budeme slavit, zítra je 1.8., takže včerejší temno se už nikdy nebude opakovat, huráááááááá! (kdo tomu věří, upadl na hlavičku)
@vokishka píše:
Holký, budeme slavit, zítra je 1.8., takže včerejší temno se už nikdy nebude opakovat, huráááááááá! (kdo tomu věří, upadl na hlavičku)
tě dneska zasáhla kroupa ne? ![]()
Včera bylo temno? já nevím, já měla temno už od pátku, neboť mi opět napršelo do bezdrátového spojení (oblíbená hláška poskytovatele připojení na stížnost, že jeho služba nefunguje. Druhou oblíbenou hláškou mě zásobuje telefonní automat poskytovatele - „Pošlete si stížnost mailem“).