Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-Jerry Dobrý den,
bohužel nám chvílemi stále zlobí servery. Dlouhodobě pracujeme na nápravě. Děkujeme za trpělivost všem,
hezký večer,
admin Josefina
@admin píše:
@Tom-Jerry Dobrý den,bohužel nám chvílemi stále zlobí servery. Dlouhodobě pracujeme na nápravě. Děkujeme za trpělivost všem,
hezký večer,
admin Josefina
není to chvílemi, je to celý den
@admin je to nejméně 3 hodiny, to chvíli teda fakt nepovažuju. Navíc je s tím problém každý den, pořád dokola.
Dobrý den,
vymazala jsem všechny OT příspěvky. Vlákno slouží výhradně technickým problémům.
Děkuji za pochopení ![]()
Andrea
Teď se tak koukám a Vy jako admini teda žádný repre, jenom echt Kelišová, to je teda slabota…
![]()
Pardooon, vyjimečně mám dobrou náladu, tak jsem tomu musela dát průchod ![]()
Zřejmě rušivé elementy… svítí mi upozornění, ale po rozkliknutí nikde nic. Po celý den mrkající oko, ale po otevření diskuze žádné nové příspěvky…
@neumisa píše:
Zřejmě rušivé elementy… svítí mi upozornění, ale po rozkliknutí nikde nic. Po celý den mrkající oko, ale po otevření diskuze žádné nové příspěvky…
mám to samé…ale technici na tom jistě usilovně pracují ![]()
@Ya-ya já já, já tomu věřím. Za 14 dní přijde nějaký jejich ajťák, mávne kouzelnou hůlkou a pofachčíme.
@vokishka píše:
@Ya-ya já já, já tomu věřím. Za 14 dní přijde nějaký jejich ajťák, mávne kouzelnou hůlkou a pofachčíme.
ale dneska takový teplo nebylo
![]()
@Tom-Jerry psala jsem to včera
navíc dnes odpoledne taky bylo docela teplo, až teď je pod mrakem. Nabídla jsem jim dobré zdůvodnění, ať není pořád dokola stejná odpoveď. ![]()
@vokishka píše:
@Tom-Jerry psala jsem to včeranavíc dnes odpoledne taky bylo docela teplo, až teď je pod mrakem. Nabídla jsem jim dobré zdůvodnění, ať není pořád dokola stejná odpoveď.
ne to je dnešní příspěvek
![]()
@vokishka píše:
já vidím dnes ve 14:53 ![]()