Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
28.6.16 09:07
@Anna766 píše:
@Tom-JerryMyšáku ty u čtení prdíš? :P

když mi nejde tak co mám dělat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
28.6.16 09:07
@Levandulina píše: Řekla bych, že u emimina ve 22hod.se může akorát tak prdět :mrgreen:

ještě se z toho můžeme taky po..at to je ta horší varianta ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
28.6.16 12:06

Výpadky, bonzování a buzerace, to jediné na emiminu funguje na 100% :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.6.16 12:08
@KPKristy píše:
Výpadky, bonzování a buzerace, to jediné na emiminu funguje na 100% :palec:

To víš, praktiky stb se nezapomínají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
28.6.16 13:17
@KPKristy píše:
Výpadky, bonzování a buzerace, to jediné na emiminu funguje na 100% :palec:

jo to by jim šlo, ale něco napravit a opravit to ne, to slyšíme jen ať máme trpělivost :zed: co kdyby tu trpělivost měli i ony když jsou teď prázdniny a přestali buzerovat v diskusi, kde se teď probírá všechno možné, když seriál neběží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
28.6.16 14:07

@admin opět 10 minutový výpadek :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20376
28.6.16 14:11
@Tom-Jerry píše:
@admin opět 10 minutový výpadek :cert:

taky se přidávám..
o večer ani nemluvím..

si tak říká, že kdybych mohla zalehnout kdykoliv je emimino nefunkční.. tak jsu za týden :cert: vyspaná na půl roku dopředu :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
28.6.16 14:36

Jako je vážně nutné, drazí adminové, abyste furt něco řešili v diskuzi Ulice? Neděje se tam blbýho absolutně nic a jelikož seriál je ze života, tak tam řešíme věci ze života…!!! Vážně by mě zajímalo, odkud kam podle Vás se tam můžeme bavit!!! Včera tu naházených diskuzí a sprostých až do řiti a nic, nikdo nic!!! Ale do seriálu, tak to běžíte hned… Fakt tleskám… Hlavně, že tu věčně něco nejde, věčně výpadky, to je ok, ale práskačky na kraviny, to se řeší…

Fakt jsem vytočená!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
28.6.16 14:48
@Xiraxinek píše:
Jako je vážně nutné, drazí adminové, abyste furt něco řešili v diskuzi Ulice? Neděje se tam blbýho absolutně nic a jelikož seriál je ze života, tak tam řešíme věci ze života…!!! Vážně by mě zajímalo, odkud kam podle Vás se tam můžeme bavit!!! Včera tu naházených diskuzí a sprostých až do řiti a nic, nikdo nic!!! Ale do seriálu, tak to běžíte hned… Fakt tleskám… Hlavně, že tu věčně něco nejde, věčně výpadky, to je ok, ale práskačky na kraviny, to se řeší…Fakt jsem vytočená!

Dobrý den,

je naší povinností reagovat na nahlášené problémy v jakékoliv diskusi, obzvlášť pokud jsou opakované. Z tohoto důvodu jsme do diskuse Ulice zasáhli. Prosíme tedy o respektování. Včerejší vulgární diskuse jsme smazali a zakladatele zablokovali. Děkujeme těm, kteří nám urychlili práci jejich nahlášením. :kytka:

Přeji pěkný zbytek dne :kytka:
adminka Eliška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65128
28.6.16 14:52

@admin já to pořád nechápu, Ulice je přece o všedních starostech a radostech běžného života. A když tu teda probíráme běžný život, je to špatně? Kdyby si stěžovala zakladatelka, tak to ještě pochopím. Ale problémy má neustále někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
28.6.16 14:54
@vokishka píše:
@admin já to pořád nechápu, Ulice je přece o všedních starostech a radostech běžného života. A když tu teda probíráme běžný život, je to špatně? Kdyby si stěžovala zakladatelka, tak to ještě pochopím. Ale problémy má neustále někdo jiný.

tak proč to nemůžete probírat v jiné diskuzi a diskuzi o Ulici nechat jen na Ulici? já zase nechápu co pořád máte vy za problém, řešíte tam každý prd a divíte se že to někomu vadí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
22614
28.6.16 14:55
@vokishka píše:
@admin já to pořád nechápu, Ulice je přece o všedních starostech a radostech běžného života. A když tu teda probíráme běžný život, je to špatně? Kdyby si stěžovala zakladatelka, tak to ještě pochopím. Ale problémy má neustále někdo jiný.

to jsem se ptala před x týdny. odpověď? Kulový, jen se tančilo kolem problému a argumentovalo se nicneříkajícími frázemi - jakože to někdo nahlásil, tak se to musí řešit. A co kdyby tak napsaly adminky tomu bonzákovi, at nepráská, když není co??? Néééé, ale prudit se v Ulici bude.
:roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
28.6.16 14:56
@Nafrněná píše:
tak proč to nemůžete probírat v jiné diskuzi a diskuzi o Ulici nechat jen na Ulici? já zase nechápu co pořád máte vy za problém, řešíte tam každý prd a divíte se že to někomu vadí :nevim:
:roll: paradoxně to ale vadí nejvíc těm, které tam nejsou, že?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
28.6.16 14:58
@atominnka píše: :roll: paradoxně to ale vadí nejvíc těm, které tam nejsou, že?

proč paradoxně však o tom to je ne? že to čtou, já to taky občas čtu, hlavně přeškrtnuté příspěvky, vsadím se že tam chodí hodně uživatelek… proč by to mělo vadit těm které tam celý den sedí a melou a něčem jiném, hlavně o té Tváři přitom byla na to diskuze vedle…

• Citovat
  • Upravit
148548
28.6.16 14:58
@Nafrněná píše:
tak proč to nemůžete probírat v jiné diskuzi a diskuzi o Ulici nechat jen na Ulici? já zase nechápu co pořád máte vy za problém, řešíte tam každý prd a divíte se že to někomu vadí :nevim:

Tak když mu to vadí ať tam nechodí A mmchd serial Ulice má podnázev „možna je to vaše Ulice, možná jste to vy“.Tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová