Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nafrněná téměř vždy se přejde na jiné téma právě v souvislosti s Ulicí, něco se tam stane a probírá se to z různých stran. Navíc tam chodí maminka jednoho herce, tak se bavíme o něm, to je taky mimo atd. Převážná většina lidí s tím nemá problém. Pokud někdo nechce listovat, tak si napíše o shrnutí dílů a vždy mu to někdo napíše. A pokud chce někdo diskuzi striktně jen o Ulici, tak si má založit svoji. Tahle už dlouho běží ve stejném režimu. Jen se jednou za čas najde někdo, kdo s tím má strašný problém.
@Anna766 píše:
Tak když mu to vadí ať tam nechodí A mmchd serial Ulice má podnázev „možna je to vaše Ulice, možná jste to vy“.Tak co?
tak je to diskuze o seriálu ne o ulici před barákem, proto to někomu může vadit když čte deset stránek o tom jak má někdo miminko a x gratulací a o Ulici ani slovo
@vokishka já myslím že to má více lidí ten problém ale nikdo vám to tam nenapíše protože se sletíte jak vosy na med… když to nahlašovalo více uživatelek tak to asi náhoda nebude
@Nafrněná zajímavé, že má více lidí problém zrovna ve chvíli, kdy Ulice skončila.
@Anna766 píše:
@Nafrněná no jen aby to nebyla ta jedna že?
adminka psala, že to byly uživatelky, já to nebyla, přiznala bych se… ale vím jak jedna tam jednou něco naznačila v diskuzi a dostala pěkný kartáč, tím spíše když ulice má pauzu tak nevím o čem tam tlacháte, proč nejdete do jiné diskuze nebo uzavřené skupiny když jste tam už takové kamarádky všechny (to myslím v dobrém)
@Nafrněná píše:
tak je to diskuze o seriálu ne o ulici před barákem, proto to někomu může vadit když čte deset stránek o tom jak má někdo miminko a x gratulací a o Ulici ani slovo@vokishka já myslím že to má více lidí ten problém ale nikdo vám to tam nenapíše protože se sletíte jak vosy na med… když to nahlašovalo více uživatelek tak to asi náhoda nebude
ALe mě se líbí aspoň jedna věc, Ty to aspoň napíšeš na plné ústo, ale tohle anonymní udávání prostě nesnáším… Naopak, já osobně bych se slétat nepotřebovala… Řekla bych k tomu svoje, to ano, ale uznala bych to, že to řekne narovinu… A nééé za sebe posílat orodovat admina…
@Nafrněná píše:
adminka psala, že to byly uživatelky, já to nebyla, přiznala bych se… ale vím jak jedna tam jednou něco naznačila v diskuzi a dostala pěkný kartáč, tím spíše když ulice má pauzu tak nevím o čem tam tlacháte, proč nejdete do jiné diskuze nebo uzavřené skupiny když jste tam už takové kamarádky všechny (to myslím v dobrém)
Tak ono v každé diskuzi je něco co mě zajímá víc a něco míň a něco vůbec. Tak to přelítnu a hotové ne? Vsak nas tu nikdo nedrží nasilím bóže.
@Nafrněná no tak když se narodí mimčo, tak se pogratuluje, ne? ![]()
@admin píše:
Dobrý den,je naší povinností reagovat na nahlášené problémy v jakékoliv diskusi, obzvlášť pokud jsou opakované. Z tohoto důvodu jsme do diskuse Ulice zasáhli. Prosíme tedy o respektování. Včerejší vulgární diskuse jsme smazali a zakladatele zablokovali. Děkujeme těm, kteří nám urychlili práci jejich nahlášením.
Přeji pěkný zbytek dne
adminka Eliška
Tak super. Dneska reagujete rychle, to se cení ![]()
Co ta změna názvu diskuse, šlo by to?? Tohle handrkování mi leze krkem. Prostě dva měsíce teď seriál nepoběží, ale s holkama si i tak máme co říct. Přijde mi de*ilní kvůli tomu zakládat nějakou jinou diskusi, proto by bylo fajn, kdyby ta stávající mohla být o všem. Však se všechna témata té Ulice v podstatě týkají a v září se k tomu za vrátíme.
Nevím, proč zrovna tohle někomu leží v žaludku, když 90% ostatních diskusí se po pár stránkách strhnou ze směru a je to ok. A když to vezmu podle sebe, potkala jsem jich hodně, ale nějak mě nenapadne nahlašovat. Prostě to nečtu, odcházím ![]()
Například navštěvuji i diskusi o tom co dnes vaříme. Občas tam píšeme i co jsme vařily včera nebo budeme vařit za týden, co jsme sklidily nebo kde koupily dobrého. To můžeme očekávat, že taky bude problém?? ![]()
@vokishka píše:
To je zase děs!! Co kdybyste s tím konečně něco udělali.
Neeee, radši buzerace v Ulici… Oni jsou povinni po nás vyjet, že jsme OT, ale povinnost funkčního webu, to neeee ![]()
@admin A nešlo by předělat ten název diskuze na Ulice a vše okolo, nebo tak něco? Myslím, že diskutérky by si tu diskuzi zasloužily v režimu, který jim vyhovuje. A konkrétně vyhovuje to, že můžou probrat i věci okolo. A teda ty uživatelky, kterým to vadí, tak ať si založi svojí diskuzi - Seriál Ulice - pouze k tématu. ( mimochodem jsem moc zvědavá, kdo jim tam bude psát)
Přijde mi trochu sprosté, že ony parazitují na těch, co tam píší, samy nepřispívají a ještě mají problém a bonzují.