Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin @Tom-Jerry Jojo, to se mi taky stalo. Ale nevím přesně kde, v nějaký uzavřený skupině. Jsem si připadala jak blázen. Nemluvě o tom, že se mi celý den nezobrazovalo upozornění v e-mailu na příspěvky v uzavřené skupině.
@admin Tou novou vyskakovaci reklamou na mobilni verzi chcete odradit dalsi uzivatelky?
Dekuji za vjadreni.
Chapu, ze Emimino je zivo z reklam, avsak vyskakujici reklama pres tretinu displeje je uz trochu moc dle meho nazoru ![]()
Mně to zas samo překlikává na reklamy nebo na deníčky, jsem nejpoctivější čtenářkou deníčků na epipi ![]()
Tak teď momentálně mám upozornění na příspěvek v 20:17 v soukromé skupině „jdeme do soukromí“ a v diskuzi je poslední příspěvek v 19:21 ![]()
@PapeJ píše:
Tak teď momentálně mám upozornění na příspěvek v 20:17 v soukromé skupině „jdeme do soukromí“ a v diskuzi je poslední příspěvek v 19:21
on tam je jen ho nevidíš
časem se ukáže ![]()
@Tom-Jerry To jo, to vím. Ale mohli by mi dát vědět, že už je vidět ![]()
Hm, tak zatím nic
Jak dlouho to může trvat, než se to načte?
@PapeJ píše:
Hm, tak zatím nicJak dlouho to může trvat, než se to načte?
u mě nejdýl hodinu ![]()
@Ya-ya Ja jsem pri snaze precist si tvuj prispevek byla uz 3 x na strankach kancelarskeho nabytku ![]()
Abych byla i trochu optimista, chtela jsem eMimi omezit, tak ted mam idealni prilezitost. Na stranky chodim jen pres mobil, coz je ted hruza a des. Tak sem radsi nebudu chodit vubec ![]()
Dobrý den,
omlouváme se za potíže. Upozornění v diskusísch prověříme. Až se Vám to opět stane, mohli byste nám poslat url na danou diskusi? Pokud jde o soukromou skupinu, určitě ji pošlete do SZ.
Co se týče reklam, děkujeme za zpětnou vazbu ![]()
Přeji pěkný víkend,
admin Josefina
Desátá hodina odbyla, lampa ještě svítila… opět výpadek na hodinu…
@neumisa píše:
Desátá hodina odbyla, lampa ještě svítila… opět výpadek na hodinu…
Už je 10?
To já už musím jít spát ![]()
Dobré odpoledne,
omluvte několikaminutový výpadek, chyba nebyla na naší straně, ale to nás neomlouvá. ![]()
Monika