Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65130
30.8.16 20:42

@admin chvíli to fungovalo, ovšem už opět ne. Není už náhodou po té tolik zmiňované změně servru nebo čeho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
30.8.16 20:49
@radúna píše:
Smysl pro humor je důležitý :lol: :kytka: :mavam:.
Jestli je to tak, jak píšeš, to fakt nevím. I když mám PC třeba zapnutý téměř celý den, tady jsem minimálně času.

Když se začteš tady pár stránek zpět, tak se zasměješ také… Je to furt dokola, jen halda nesmyslných výmluv o ničem, jak už to bude fungovat a zase kulový :D

@vokishka píše:
@admin chvíli to fungovalo, ovšem už opět ne. Není už náhodou po té tolik zmiňované změně servru nebo čeho?

Si piš. To od 1.srpna mělo fachat jako hodinky, ovšem asi zase dochází šťáva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
30.8.16 20:50

@Xiraxinek asi jim došla baterka. A nikomu se nechce do obchodu pro novou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
30.8.16 23:56
@vokishka píše:
@Xiraxinek asi jim došla baterka. A nikomu se nechce do obchodu pro novou. :mrgreen:

Stávkujou? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
3.9.16 22:02

Emimino v mobilu

Dobry vecer, mam uz par dni potize s emiminem v mobilu Samsung Galaxy. Stranky emimina se mi zobrazuji jinak nez obvykle, profil je zobrazen v cernem pruhu a je stale videt, ale driv jsem ho mela v modre liste nahore vlevo, kdyz jsem tukla, rozbalila se mi nabidka, jinak byla schovana. Stejne potize jsem mela, kdyz emimino menilo mobilni verzi, ale ta mi normalne fungovala.Tak nevim kde je problem:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
4.9.16 00:19

@admin Asi máte nějakou chybku pro iOS. Mám iPad, používám Safari a stránky mi tak jednou za 3-5 minut spadnou. Chvilku to zamrzne a pak se Safari shodí na plochu. Někdy si ani nepamatuje, kde jsem měla stránku naposledy otevřenou. U jiných www stránek se to nestává, nebo jen velmi zřídka (cca. Jednou za několik týdnů). Mohli byste se na to podívat? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
5.9.16 14:31

@admin proč zase načítání trvá tak dlouho a padá to? Pokud si dobře pamatuji, tak už by to mělo být vyřešené, ale jak je vidět tak opět není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
5.9.16 14:48

@Kapa78 Dobrý den,

přetrvává Váš problém, mohla byste mi poslat screenshot?

@Petula111 Jedná se o pravidelnou chybu?

@Tom-Jerry

Bohužel ke zpomalením občas dojít může. Omlouváme se za zdržení, kvalitu stránek se snažíme postupně stálel zlepšovat.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
5.9.16 14:59
@admin píše:
@Kapa78 Dobrý den,

přetrvává Váš problém, mohla byste mi poslat screenshot?

@Petula111 Jedná se o pravidelnou chybu?

@Tom-Jerry

Bohužel ke zpomalením občas dojít může. Omlouváme se za zdržení, kvalitu stránek se snažíme postupně stálel zlepšovat.

Děkuji za pochopení,

admin Josefina

není to občas ale opět v poslední době pravidelně, v červnu jste psaly, že přecházíte na jiný server a do konce července to bude vyřešené, je září…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
6.9.16 09:59

Dobrý den,

vzhledem k zachování přehlednosti jsem smazala OT příspěvky. Držte se prosím tématu.

Děkuji a přeji hezký den
Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
6.9.16 10:37
@admin prosím o odpověď
@Tom-Jerry píše:
není to občas ale opět v poslední době pravidelně, v červnu jste psaly, že přecházíte na jiný server a do konce července to bude vyřešené, je září…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
6.9.16 11:00

@admin a m, ůj příspěvek, kde píšu, že výpadky jsou denně byl taky mimo téma???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
6.9.16 12:03

@atominnka ne, jen se jim nehodil :mrgreen: :zed:

@admin to věčné načítání je na palici :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
6.9.16 12:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65130
6.9.16 14:29

To je pořád. Já myslela, že nás trestáte hlavně večer, ale dneska je hnus jen jsem k tomu sedla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová