Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Proč nevidím podpisy? Ale ani svůj ani nikoho jiného? Ani na PC, na mobilu ani tabletu? Děkuji za odpověď
@admin proč mi to ukazuje, že dneska v 13.26 hod jste tam něco psali a přitom poslední příspěvek je z července? https://www.emimino.cz/…nkovani/175/?…
@Tom-Jerry mně taky
To je tím, že srpen už dávno byl, takže teď už se jim to tu může definitivně víte co, když slib k 1. srpnu se zavřením všech očí (včetně těch kuřích) splnili.
@vokishka píše:
@Tom-Jerry mně takyTo je tím, že srpen už dávno byl, takže teď už se jim to tu může definitivně víte co, když slib k 1. srpnu se zavřením všech očí (včetně těch kuřích) splnili.
posledních několik dní je to opravdu hrůza, dneska zase smutný smajl přes půlku monitoru, emimino zdechlé nenačítá a náprava žádná, spíš to jde k horšímu @admin
A já přidám ještě jednu perličku - svítí mi červeně. že mám novou SZ a přitom mám všechny přečtené.. ![]()
@vokishka píše:
@jdukolem to právě všem.
aha
má angína mi budiž omluvou, že jsem zpomalená a nedočítám ![]()
Já mám takovej dojem, že tady už nefunguje nic… Včera jsem se hodinu deptala s tím, abych poslala u nás ve skupině fotku…
![]()
@Princess-ka tě mají admini nějak rádi, ne? To je podezřelé
Třeba ti to pak zdechne všechno naráz.
Taky hlásím, že mi emimino jde pomalu a svítila mi zpráva, ale nic tam nemám ![]()
Em mi jede v pořádku, jen otevírání sz je palici…to je dobááááá
![]()
Dnes mi svítí, že mám 1 novou zprávu, ačkoliv mám všechny přečtené. Přesto začala blikat zpráva z roku 2013. Po jejím vymazání na mě stále mrká červné upozornění, že mám 1 zprávu ![]()
Taky se pridávám di klubu k těm, kterým svítí upozornění na zprávu a přitom tam žádnou novou nemám. Pěkně mě to tam vytáčí ![]()