Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
děkujeme za upozornění. Jedná se pouze o dočasnou chybu v upozorněních. Zasílání zpráv není nijak ovlivněno. Na její nápravě pracujeme. Pokud kontrolka stále svítí, doporučujeme ve zprávách použít filtr: zprávy s - všechny - nepřečtené přijaté. Po otevření nepřečtené zprávy kontrolka zmizí.
Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za trpělivost ![]()
adminka Zuzka
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za upozornění. Jedná se pouze o dočasnou chybu v upozorněních. Zasílání zpráv není nijak ovlivněno. Na její nápravě pracujeme. Pokud kontrolka stále svítí, doporučujeme ve zprávách použít filtr: zprávy s - všechny - nepřečtené přijaté. Po otevření nepřečtené zprávy kontrolka zmizí.
Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za trpělivost
adminka Zuzka
@admin píše:
Dobrý den,děkujeme za upozornění. Jedná se pouze o dočasnou chybu v upozorněních. Zasílání zpráv není nijak ovlivněno. Na její nápravě pracujeme. Pokud kontrolka stále svítí, doporučujeme ve zprávách použít filtr: zprávy s - všechny - nepřečtené přijaté. Po otevření nepřečtené zprávy kontrolka zmizí.
Omlouváme se za nepříjemnosti a děkujeme za trpělivost
adminka Zuzka
Myslíte si, že jsme tak blbé a tohle nezkoušely? ![]()
@matkabagristy píše:
@jdukolem furt to tam taky mám. @admin
já taky furt, i ted dopoledne ![]()
Dobrý den,
stále se pracuje na opravě, prosíme o trpělivost.
Děkuji za pochopení, ![]()
adminka Gábina
@admin píše:čekám, ale je to protivné
Dobrý den,stále se pracuje na opravě, prosíme o trpělivost.
Děkuji za pochopení,
adminka Gábina
@jdukolem píše:
já taky furt, i ted dopoledne
Mám to dosud. Svítí a svítí. Je tam č.1, jakože zpráva a ono nic, žádná zpráva tam není. A že mi to už půl roku avizuje 2 zprávy při jedné příchozí,3 zprávy při 2 příchozích atd atd, ani nemluvě.………
![]()
@Anna766 píše:
Mám to dosud. Svítí a svítí. Je tam č.1, jakože zpráva a ono nic, žádná zpráva tam není. A že mi to už půl roku avizuje 2 zprávy při jedné příchozí,3 zprávy při 2 příchozích atd atd, ani nemluvě.………
nápodobně..úplně stejně to mám
@jaguar píše:
Tak si toho nevšímej. Já to tam mám taky a mám se z toho posr..at
To se ptáš? Nebo si stěžuješ?
Já jen, že bez toho otazníku na konci to moc nejde poznat… ![]()
@jaguar píše:že mi svítily tři zprávy a přišly dvě tak to jsem brala že se nedá nic dělat.. ale že to tam na mě svítí furt a já nevím jestli ta zpráva je či není = pokaždé se znovu dívám a nic, tak to mě prudí..
Tak si toho nevšímej. Já to tam mám taky a mám se z toho posr..at
@radúna píše:
To se ptáš? Nebo si stěžuješ?
Já jen, že bez toho otazníku na konci to moc nejde poznat…
třeba je to naštvanej ajťák co to neumí opravit a tak nadává ![]()
@jaguar píše:
Já nejsem stěžovatel. A mam to napsat: A mám se z toho pos…rat? Tak už je to dobře??
jo
![]()