Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Xiraxinek chci slyšet něco nového, třeba že jim v adminovně zdrhl potkan a ten jako na potvoru nakousl zrovna ten káblík, který ovlivňuje načítání příspěvků. Trochu fantazie do toho. ![]()
@Tom-Jerry píše:
a co popřát krásný večer![]()
Jéééééj, no mám co trénovat, to víš, tato pozice, je to náročná funkce ![]()
@vokishka píše:
@Xiraxinek chci slyšet něco nového, třeba že jim v adminovně zdrhl potkan a ten jako na potvoru nakousl zrovna ten káblík, který ovlivňuje načítání příspěvků. Trochu fantazie do toho.
Myslíš, že potkan hrál ententýky, aby klofnul správnej káblík? Tak v tom případě by admini měli pořídit ajtu krajtu, aby spapkala potkánka a bude nečekaně dlouhodobý problém vyřešen raz dva ![]()
Zdravím,
opravili jsme nefungující očíčko v mobilní verzi. Vše by mělo fungovat, jak má. Pokud by problémy přesto přetrávaly, dejte nám prosím vědět. ![]()
Děkujeme
adminka Zuzka
To dnešní dlouhé, ale opravdu dlouhé načítání příspěvků a výpadky, to je chyba u mě? Nebo je to zde zase přetíženo?
@radúna píše:
To dnešní dlouhé, ale opravdu dlouhé načítání příspěvků a výpadky, to je chyba u mě? Nebo je to zde zase přetíženo?
nadávám už druhý den
,tak že to není jen u tebe ![]()
@radúna píše:
@mojmira píše:
nadávám už druhý den,tak že to není jen u tebe
@atominnka píše:
@radúna není, u mě je to taky a není to dnes poprvé
i já se přidávám, taky mi to dělá @admin
Taky se mi to pomalu načítalo. Myslela jsem, že mám špatný signál a asi ne…
@mojmira @atominnka @Tom-Jerry, no já jsem tu byla kolem oběda fakt chvilku, tak netuším, jak dlouho už to je
.
Ale byla sranda, že jsem nadatlovala příspěvěk do diskuze o zdravení a odeslala jej. A on se odesílal asi minutu a pak zmizel. A po dalších dvou minutách se najednou objevil…
A to načítání jakékoliv diskuze, na kterou jsem klikla nebo výpadek, to mě tak znechutilo, že jsem šla radši spát. Za chvíli jdu do práce, tak zas neposoudím, jestli má @Xiraxinek pravdu a bude to lepší. Asi ano
, protože teď mi to jede normálně.
@radúna píše:
@mojmira @atominnka @Tom-Jerry, no já jsem tu byla kolem oběda fakt chvilku, tak netuším, jak dlouho už to je.
Ale byla sranda, že jsem nadatlovala příspěvěk do diskuze o zdravení a odeslala jej. A on se odesílal asi minutu a pak zmizel. A po dalších dvou minutách se najednou objevil…
A to načítání jakékoliv diskuze, na kterou jsem klikla nebo výpadek, to mě tak znechutilo, že jsem šla radši spát. Za chvíli jdu do práce, tak zas neposoudím, jestli má @Xiraxinek pravdu a bude to lepší. Asi ano, protože teď mi to jede normálně.
Já si hlavně dělám pérdel, prče tady se furt admini vymlouvají, jak je to vyjímečné, jak to bylo nečekané a přitom se to průběžně sejří furt ![]()
Dobrý den,
omlouváme se za potíže. Vše by již mělo fungovat, jak má.
Děkujeme za pochopení
adminka Zuzka
@admin píše:
Dobrý den,omlouváme se za potíže. Vše by již mělo fungovat, jak má.
Děkujeme za pochopení
adminka Zuzka
Já osobně děkuji za Vaši odpověď a přeji příjemný večer.
![]()
@Xiraxinek píše:
Já si hlavně dělám pérdel, prče tady se furt admini vymlouvají, jak je to vyjímečné, jak to bylo nečekané a přitom se to průběžně sejří furt
Smysl pro humor je důležitý
.
Jestli je to tak, jak píšeš, to fakt nevím. I když mám PC třeba zapnutý téměř celý den, tady jsem minimálně času.