Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65164
8.8.16 07:17

@Xiraxinek chci slyšet něco nového, třeba že jim v adminovně zdrhl potkan a ten jako na potvoru nakousl zrovna ten káblík, který ovlivňuje načítání příspěvků. Trochu fantazie do toho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
8.8.16 09:58
@Tom-Jerry píše:
a co popřát krásný večer :cert: :mrgreen:

Jéééééj, no mám co trénovat, to víš, tato pozice, je to náročná funkce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
8.8.16 10:00
@vokishka píše:
@Xiraxinek chci slyšet něco nového, třeba že jim v adminovně zdrhl potkan a ten jako na potvoru nakousl zrovna ten káblík, který ovlivňuje načítání příspěvků. Trochu fantazie do toho. :mrgreen:

Myslíš, že potkan hrál ententýky, aby klofnul správnej káblík? Tak v tom případě by admini měli pořídit ajtu krajtu, aby spapkala potkánka a bude nečekaně dlouhodobý problém vyřešen raz dva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
9.8.16 10:27

Zdravím,

opravili jsme nefungující očíčko v mobilní verzi. Vše by mělo fungovat, jak má. Pokud by problémy přesto přetrávaly, dejte nám prosím vědět. :kytka:

Děkujeme
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.8.16 12:17

To dnešní dlouhé, ale opravdu dlouhé načítání příspěvků a výpadky, to je chyba u mě? Nebo je to zde zase přetíženo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
30.8.16 12:52
@radúna píše:
To dnešní dlouhé, ale opravdu dlouhé načítání příspěvků a výpadky, to je chyba u mě? Nebo je to zde zase přetíženo?

nadávám už druhý den :cert:,tak že to není jen u tebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
30.8.16 14:13

@radúna není, u mě je to taky a není to dnes poprvé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
30.8.16 14:33
@radúna píše:
@mojmira píše:
nadávám už druhý den :cert:,tak že to není jen u tebe :mrgreen:
@atominnka píše:
@radúna není, u mě je to taky a není to dnes poprvé :nevim:

i já se přidávám, taky mi to dělá @admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8142
30.8.16 14:46

Taky se mi to pomalu načítalo. Myslela jsem, že mám špatný signál a asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
30.8.16 14:55

Holky klid, to je jenom vyjímečný :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.8.16 15:23

@mojmira @atominnka @Tom-Jerry, no já jsem tu byla kolem oběda fakt chvilku, tak netuším, jak dlouho už to je :oops:.
Ale byla sranda, že jsem nadatlovala příspěvěk do diskuze o zdravení a odeslala jej. A on se odesílal asi minutu a pak zmizel. A po dalších dvou minutách se najednou objevil…
A to načítání jakékoliv diskuze, na kterou jsem klikla nebo výpadek, to mě tak znechutilo, že jsem šla radši spát. Za chvíli jdu do práce, tak zas neposoudím, jestli má @Xiraxinek pravdu a bude to lepší. Asi ano :D, protože teď mi to jede normálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23081
30.8.16 15:46
@radúna píše:
@mojmira @atominnka @Tom-Jerry, no já jsem tu byla kolem oběda fakt chvilku, tak netuším, jak dlouho už to je :oops:.
Ale byla sranda, že jsem nadatlovala příspěvěk do diskuze o zdravení a odeslala jej. A on se odesílal asi minutu a pak zmizel. A po dalších dvou minutách se najednou objevil…
A to načítání jakékoliv diskuze, na kterou jsem klikla nebo výpadek, to mě tak znechutilo, že jsem šla radši spát. Za chvíli jdu do práce, tak zas neposoudím, jestli má @Xiraxinek pravdu a bude to lepší. Asi ano :D, protože teď mi to jede normálně.

Já si hlavně dělám pérdel, prče tady se furt admini vymlouvají, jak je to vyjímečné, jak to bylo nečekané a přitom se to průběžně sejří furt :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20837
30.8.16 16:18

Dobrý den,

omlouváme se za potíže. Vše by již mělo fungovat, jak má.

Děkujeme za pochopení
adminka Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.8.16 19:31
@admin píše:
Dobrý den,

omlouváme se za potíže. Vše by již mělo fungovat, jak má.

Děkujeme za pochopení
adminka Zuzka

Já osobně děkuji za Vaši odpověď a přeji příjemný večer.
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
30.8.16 19:35
@Xiraxinek píše:
Já si hlavně dělám pérdel, prče tady se furt admini vymlouvají, jak je to vyjímečné, jak to bylo nečekané a přitom se to průběžně sejří furt :D

Smysl pro humor je důležitý :lol: :kytka: :mavam:.
Jestli je to tak, jak píšeš, to fakt nevím. I když mám PC třeba zapnutý téměř celý den, tady jsem minimálně času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová