Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky jsem si toho všimla a jsem docela zvyklá tam koukat. Tak snad to brzy opraví.
@admin Také mám témata ve sloupečku úplně mimo. Diskuse si vybírám podle názvu, určitě ne jen z některých oblastí. Změna mi naprosto nevyhovuje, spíš mě od návštěvy emimina odrazuje.
Ja sye jen obavam, aby nam za cas nevyskocila nejaka nabidka na „premium clenstvi“, kdy za rozumny poplatek budou moje diskuse stale navrchu ![]()
@Pudloslava všechno je možný
mě už osobně vadí, že mě někdo hází před čumák něco o co nemám zájem
@vokishka píše:
@admin ale já nechci, abyste mi vybírali diskuze podle mých aktivit. Já chci vidět VŠECHNY! nové.
Souhlasím!!!
Ale pokud nás chcete odradit od návštěv emimina, jen tak dál, jste na nejlepší cestě…
![]()
A není to náhodou „Čím víc kliknutí (na seznam nových diskusí, na přehled nových příspěvků, na hlavní stránku…), tím víc zobrazení reklamy“? ![]()
Já tam mám samé kojení a UM
přitom naše už se sama odstavila a mléko nepozře
fakt užitečný ![]()
Tak to já se od včerejška dívám na zarudlý konečník a přetahování pindíků ![]()
Je to fakt uzitecny.
Zvlast pro nekoho kdo zalozi diskuzi, kde bude potrebovat radu, ale te se nedocka, protoze jeho diskuze bude neviditelna.
Zato tu 5 dni budou viset nakupy v Polsku. ![]()
@IvaB Zarudlý konečník mám taky
teda v diskuzích ![]()
@Nairol souhlasím, odpovědi se nikdo nedočká, protože diskuze bude chvíli na titulce a pak zmizí ![]()
Zdravím,
na základě vašich četných žádostí jsme vrátili všechny nové diskuze do pravého sloupce. Jako dřív. ![]()
Hezký den ![]()
Monika