Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1017
2.3.16 20:45

Vypadá to, že admini mají odpověď na tuto otázku jako tajemství strašného významu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21546
2.3.16 20:45
@Halamka píše:
Mě je celkem fuk, kolik a jaké teplé jídlo jí nějaké batole. A přesto to na mě pořád čučí. Vlastně většina je o příkrmech a v tom vážně moc nejedu :think:
Tak doufám, že se @admin vyjádří. Nějak srozumitelně :-)

jé, to máme na prvním místě v rámečku tu samou diskusi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
2.3.16 20:47

Je to schválně. Prostě zase další nesmyslný výmysl :zed: pořád stejné diskuze. V uzavřenkách to vidím normálně, ale tam taky nejsem furt, že. Jako pozitivum vidím jen to, že na emiminu nestrávím tolik času :lol:

@admin budete s tím něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
2.3.16 20:57

@nozu A já si říkala, proč je tam to téma znovu, že jsem to četla, tak pro to zakládá znova… no to je ujetý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
2.3.16 21:07

Mám to samé - příkrmy, kojení.. Děti nemám, takže jako osobní nastavení k ničemu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
2.3.16 21:20

Taky mě to pěkně štve :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
2.3.16 21:23

Hlásím, že se mi to taky nelíbí! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21546
2.3.16 21:27

Tak jsem zkoušela najít v profilu, jestli to nejde přenastavit a bohužel asi ne :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
2.3.16 21:27

Dobrý večer,
děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud se vám ukazují diskuze, které neodpovídají vaší aktivitě, pak vypátráme, kde je chybka. Prosím proto ještě o trpělivost. :hug:

admin Monika

@mlsalkaM píše:
Mám to samé - příkrmy, kojení.. Děti nemám, takže jako osobní nastavení k ničemu :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65112
2.3.16 21:29

@admin ale já nechci, abyste mi vybírali diskuze podle mých aktivit. Já chci vidět VŠECHNY! nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21546

@admin prosím a nejde toto nastavení někde úplně zrušit? já bych tam chtěla vidět všechno, jak to bylo předtím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575

@admin mě by více vyhovoval starý systém, proč to měníte? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140235
2.3.16 21:32

@admin nechápu proč jste to měnili. Podle reakcí vyhovoval všem starý systém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6078
2.3.16 21:36

@admin ani mně to nevyhovuje a ráda bych všechny nové diskuze. Jinak to tu ztrácí smysl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4146
2.3.16 21:41
@admin píše:
Dobrý večer,
děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud se vám ukazují diskuze, které neodpovídají vaší aktivitě, pak vypátráme, kde je chybka. Prosím proto ještě o trpělivost. :hug:admin Monika

Proč hledat chybu? Vraťte to zpět a nemusíte nic řešit :nevim: očividně se to nikomu nelíbí. Nemám oblíbené témata, na diskuze se dívám podle názvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová