Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vypadá to, že admini mají odpověď na tuto otázku jako tajemství strašného významu…
@Halamka píše:
Mě je celkem fuk, kolik a jaké teplé jídlo jí nějaké batole. A přesto to na mě pořád čučí. Vlastně většina je o příkrmech a v tom vážně moc nejedu
Tak doufám, že se @admin vyjádří. Nějak srozumitelně
jé, to máme na prvním místě v rámečku tu samou diskusi ![]()
Je to schválně. Prostě zase další nesmyslný výmysl
pořád stejné diskuze. V uzavřenkách to vidím normálně, ale tam taky nejsem furt, že. Jako pozitivum vidím jen to, že na emiminu nestrávím tolik času ![]()
@admin budete s tím něco dělat?
@nozu A já si říkala, proč je tam to téma znovu, že jsem to četla, tak pro to zakládá znova… no to je ujetý.
Mám to samé - příkrmy, kojení.. Děti nemám, takže jako osobní nastavení k ničemu ![]()
Tak jsem zkoušela najít v profilu, jestli to nejde přenastavit a bohužel asi ne ![]()
Dobrý večer,
děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud se vám ukazují diskuze, které neodpovídají vaší aktivitě, pak vypátráme, kde je chybka. Prosím proto ještě o trpělivost. ![]()
admin Monika
@mlsalkaM píše:
Mám to samé - příkrmy, kojení.. Děti nemám, takže jako osobní nastavení k ničemu
@admin ale já nechci, abyste mi vybírali diskuze podle mých aktivit. Já chci vidět VŠECHNY! nové.
@admin prosím a nejde toto nastavení někde úplně zrušit? já bych tam chtěla vidět všechno, jak to bylo předtím…
@admin nechápu proč jste to měnili. Podle reakcí vyhovoval všem starý systém
@admin ani mně to nevyhovuje a ráda bych všechny nové diskuze. Jinak to tu ztrácí smysl ![]()
@admin píše:
Dobrý večer,
děkujeme za zpětnou vazbu. Pokud se vám ukazují diskuze, které neodpovídají vaší aktivitě, pak vypátráme, kde je chybka. Prosím proto ještě o trpělivost.admin Monika
Proč hledat chybu? Vraťte to zpět a nemusíte nic řešit
očividně se to nikomu nelíbí. Nemám oblíbené témata, na diskuze se dívám podle názvu.