Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27636
9.1.26 07:52

Ách jo, tak jinak, reagovala jsem že po nahlášení divné diskuze to jako divnou diskuzi nikdy nevyhodnotíte, že to nemá cenu nahlašovat, tuhle diskuzi o sexu před dítětem jsem taky nahlašovala a za vás opět o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
12.1.26 07:17

@ka2ka

Jak už jsem zmiňovala, musíme postupovat v souladu s platnou legislativou.

Pokud jste přesvědčena, že admin zasáhl nesprávně, prosím o stížnost na řešení admina, stížnosti řeší jiný tým (tzv. superadmini) a budete tak mít minimálně jistotu, že došlo ke dvěma posouzením.

Díky za pochopení,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
27.1.26 19:09

Vím že s tím nic neudělám. Ale musím to napsat. To, že anonymní napadatelky se nedají nijak umravnit, jen uzavřením diskuze aniž by bylo vyjasněno kdo to anonymně nazývá jimé krávami a pipinami, je pěkně na exkrement. Za chvili bufe dalši.
Všimli jste si že tu už anonymně píše naprosté zbytečnosti kdekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
27.1.26 19:11
@Anna766 píše: Více

souhlas, admin? uděláte s tím něco? opravdu si budete hrát na to, že tu budete krýt někoho kdo jiné uráží a nadává jim? a to opakovaně? pravdila se tu nedodržují, a vy to těm anonymum tolerujete a oni ví, že jsou vysmátí, protože je nikdy neodtajníte. Takové to tu chcete mít? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
27.1.26 19:14

Samozřejmě, i tenhle anonym byl vysmátej, protože odtajnění se nekoná, jeden účet se smázne, druhej založí a jede se dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
27.1.26 19:15
@Keyllah píše: Více

Presně. Viz anonymni hrdinka kopajíci do naprosto bezkonfliktni Emily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
27.1.26 19:30

Dobrý večer,

Uzamknutí a následné smazání diskuse + blokace zakladatele je standardním postupem, jak takovéto situace řešit. Máte ovšem pravdu, že jsem měla zároveň zakladatelku i odtajnit. Jednalo se o naprostého nováčka synovii352.

S pozdravem,
Klári :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41140
27.1.26 19:34
@admin píše: Více

ale je vám přeci jasné, že nemohlo jít o naprostého nováčka, když hned v prvním příspěvku vysypala jména některých stálých uživatelek a psala o předcházejících diskuzích, že? to nejste schopni odtajnit i její předcházejí nebo duplicitní nicky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
27.1.26 19:36

Tak by asi bylo načase, aby diskuze nováčků musel schválit admin. Díky vašim nesmyslným postupům se z toho tady stává opravdu žumpa. Anonymy se neodtajňují, každý si tu založí kolik chce nicků a jediný trest je jen to, že ho smažete. Prostě k ničemu. Anonymy se zneužívají ve velkým a jen se všem vysmívají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
27.1.26 19:37
@Keyllah píše: Více

Ty jsi naivka….. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148550
27.1.26 19:40

A kdyby nick nebyl nováčkovský ( uživatelka nebyla, to je snad každému jasné), tak by odtajněný nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
27.1.26 20:21

Dobrý den,

kolegyně postupovala podle platných postupů a nařízení. Neodtajňování anonymů je nepříjemost, bohužel nemáme povoleno anonymy odtajňovat. Kolegyně toto udělala nad rámec a bohužel to udělat neměla. Probereme znovu s vedením, jestli bychom anonymní příspěvky opravdu odtajňovat v takto extrémních případech nemohli.

Chápu, že Vás diskuze pobouřila, bude smazána co nejdříve. Obávám se, že tohle přesně nováček chtěl. Registrován zde byl od roku 2024, tedy je spíše pravděpodobné, že se jedná o velmi aktivního čtenáře, ovšem naše technické možnosti na odhalení skutečné identity jsou omezené.

Děkuji za pochopení a přeji krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13865
27.1.26 20:29

Kazdy jsme ji tu poznali jako tu otravnou anonymku, ktera se vzdy háji tim, ze pod přezdívkou by byla taky anonym. Mam pocit ze se nekdo podobne vyjadřoval i ve vánočním kolotoči. A xy dalších diskuzi.

Je to jeden z důvodu, proč spousta z nás už do normálních diskuzí přestává chodit. Neda se s tim vubec diskutovat :nevim: ale tady se bohužel anonymy kryji a hájí, i ti nejhorší. To neni chyba adminu, ale špatně nastavena pravidla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
27.1.26 20:40

@Lily-of-the-valley Rozumím, pokusím se to vyřešit.

Krásný den

Diana :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4556
20.3.26 21:56

Dobrý den, najednou mi z tmavé verze emimino skočilo do normálního bílého zobrazení. Nic jsem neměnila, ani v nastavení emimina ani telefonu. Dřív byl tuším úplně dole na stránce klik na tmavou betaverzi, to už tam není. Co s tim? Ta bílá mě fakt bolí do očí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová