Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20822
21.3.26 09:30
@la tilia píše: Více

Dobrý deň,

ospravedlňujem sa za komplikácie. Podľa informácií by malo prepnutie tmavého režimu fungovať v nastaveniach telefónu, preto bolo tlačidlo na stránke odstránené.

V pondelok to ešte preverím s technikmi a zistím, či by bolo možné tlačidlo prípadne vrátiť.

Ďakujem za pochopenie a prajem pekný deň :kytka:
 Kika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101578
21.3.26 09:42
@admin píše: Více

Tak ja jen doplnim, ze na nastaveni telefonu to nereaguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4556
21.3.26 22:14
@j.a.n.i1 píše: Více

Potvrzuji. Telefon mám nastavený v tmavém režimu a emimino je hnusně bílé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11715
23.3.26 11:00

Povolení na cookies mi vyskakuje na každé stránce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
23.3.26 11:55

Nevím, jestli mi zde někdo poradí, ale je to téma nejbližší tomu, co chci řešit? Takže, můj starý PC se odebral do věčných lovišť, prostě upadl a hotovo dvacet. A tento nový mi dcera zprovoznila-pro mě bohužel španělská vesnice a systém po mně opakovaně žádá přihlášení, registraci, nadává, že můj e mail není ok…Co dělám v této věci blbě? Pomohlo jedině-to mi zase poradil zeťák- nepřenést navržený, připomínám správný e mail, ale napsat ho i heslo do rámečků znova, písmeno po písmenu a číslice též! Radil jsem se s robotem-copilotem, dokonce jsem se s ním chvíli bavil hlasem, ale to se nedalo…, stejně mě vedl přes výmoly černým lesem. Budu vděčný všem, kdož budou mít se starým chlapem trpělivost a polopatisticky mu poradí, děkuju! P. S.:Prý je to cosi jako Účet idnes, nebo tak nějak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
23.3.26 12:29
@Evkad píše: Více

Dělá mi to taky. Po každém kliknutí. :roll:
I před pár dny, po nějaké té hodině, když jsem se vrátila, tak to zas přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11715
23.3.26 14:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39579
24.3.26 13:06

@admin Prosím, jde už něco udělat s těmi cookies? Už je to 2.den a pořádně otravné. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
24.3.26 15:15

@j.a.n.i1 @la tilia

Na mobilce opět v patičce webu uvidíme link na beta verzi Tmavého režimu eMimina. Ale jeho funkčnost je omezená.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
24.3.26 15:19

@Evkad @Žirafa 69

Prosím, promažte si historii cookies.

Rychlý postup:
Klávesová zkratka (nejrychlejší):
Ctrl + Shift + Delete — otevře přímo okno pro mazání dat prohlížeče.

Přes menu:
Klikněte na tři tečky vpravo nahoře
Nastavení → Soukromí a zabezpečení → Smazat data prohlížeče
Zaškrtněte „Soubory cookie a data webů“
Zvolte časové rozmezí a klikněte na „Smazat data“

Jen pro konkrétní web:
Klikněte na ikonu zámku vlevo od adresy webu
Oprávnění webu → Spravovat data webu → Odstranit

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
24.3.26 15:29

@Pedro867

Poradíme rádi, ale problém mi asi uniká.

• Na eMimino se dá nově přihlásit pouze prostřednictvím Účtu iDnes.
  • Účet iDnes již založený máte (ve Vašem případě je aktivní pro www.eMimino.cz a www.iDnes.cz)
  • Do eMimina se přihlásíte přes vstupní obrazovku Účtu iDnes prostřednictvím kombinace: přihlašovací e-mail a heslo
  • Pokud jste zapomněl heslo, využijte funkci Zapomenuté heslo na přihlašovací stránce. Ta zresetuje stávající heslo a umožní vám vytvořit si heslo nové (odkazy odesílá na registrační e-mail).

Trochu se bojím, že neodpovídám na Vaši otázku, klidně napište adminovi do soukromé zprávy, služba s Vámi problém případně dořeší.

Hezký den,
Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
24.3.26 20:34

Dobrý večer, jsem starší ročník, který ve školách, které jsem ukončil maturitou a pro nepohodlný politický profil rodiny jsem nebyl připuštěn k dalšímu studiu ač hlava na to tenkrát byla. Pak jsem se hluboce ponořil do dobývání chleba pro mladou rodinu s těžce postiženým děťátkem, posléze palice ztvrdla a já v nových technologiích tápu. Nebýt zdravé dcery a jejího šikovného muže, ani teď bych Vám asi nepsal. Heslo i e mail mám první, jediný a doufám, že poslední, že spolu s www. e.Miminem mám i jakýsi www.iDnes.cz je pro mě úplná novinka-co s ním mám, nebo můžu dělat? S přáním krásného, nejen tohoto dne se loučí Pedro867. P. S.: Možná se už nesetkáme, a tak Vám osobně přeju vše nej k svátku, který podle občanského kalendáře slavíte 5.12., není-liž pravda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4556
24.3.26 21:59

Je to tam, funguje. Děkuji 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8042
25.3.26 08:58

Bylo by fér upozornit, že při obecném smazání všech cookies a dat v prohlížeči se ztratí nastavení a funkce mnoha dalších webů. Pro lidi, co se s IT technikou příliš nekamarádí a vše jim někdo nastavil, to může docela nadělat problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20822
25.3.26 09:03

@Pedro867

Hezký den, evidentně fungujete skvěle, víte, koho požádat o pomoc, což je v podstatě nejrozumnější způsob, jak dosáhnout toho, co potřebujete :)

Účet iDnes pro web iDnes by pro Vás byl důležitý v okamžiku, kdybyste například chtěl přispívat do diskuzí na www.iDnes.cz. K ničemu Vás nenutí, nic po Vás nepožaduje, k ničemu Vás nezavazuje. Samozřejmě ho můžete i zrušit.

Přeji příjemný čas na eMiminu a díky za přání,
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová