Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Carolinka91 píše: Více
Hezký den,
máte pravdu, dle vývoje diskuze to větší smysl dává.
Tedy jsem téma přesunula.
Mějte krásný den
Eliška ![]()
V mozzile už se nedá vubec chodit na mimino, věčně otravuje reklama, když už se objeví, jen tak se jí nedá zbavit, nedá se nic přečíst. A je jedno, jaká je to diskuse.
Od včerejška se mi nejde přihlasit. Hlaška je, ze Tato stranka teď nefunguje. Obcas se načte přihlášeni a pak zase naskoči ta hláška. Mám to na notebooku na Google Chrone i Edge. Vymazala jsem cookies a několikrát restartovala a nic se neděje. Na mobilu to zatim jde.
Děkujeme za nahlášení, přepošleme jako podnět k řešení reklamnímu oddělení.
Web je optimalizován pro Google Chrome.
Hezký den,
Jitka
Mám stejný problém. Na mobilu eMimino funguje, na PC nikoliv. Zkoušela jsem vymazat cookies i restartovat PC, nic nepomohlo. Používám Chrome.
@admin Bude to asi mít (minimálně u Chromu) něco společného s aktualizací prohlížeče na verzi 141.0.7390.123. Na mobilu mi to běží, na počítači běželo v normálním i anonymním režimu, teď jsem aktualizovala a funguje to jen v anonymním. Používám AdBlock.
Tak co, už vám to funguje? Já mám stále hlášku „Jejda, něco se pokazilo, dejte si kafíčko a čekejte..“ Čekám od rána a stále nic.
@Dixies Dobrý den,
můžete vyzkoušet jiný prohlížeč?
@TRG Adblock může mít vliv na fungování stránky, můžete prosím zkusit adblock vypnout, jestli bude problém přetrvávat?
Krásný den
Diana ![]()
Problém je zřejmě v síti Mafry, nefungují i další weby Mafry. Reportovali jsme problém a čekáme na řešení. Do vyřešení doporučuji řešení navržené TRG, zkusit spustit v anmonymním okně.
Hezký večer,
Jitka
@admin píše: Více
Já nemám problém, já jsem spokojená, jen jsem hlásila, jak mi to (ne)funguje, protože mi tam zrovna visela ta nenainstalovaná aktualizace.
Tak jsem si říkala, že třeba využijete info. Ale díky. ![]()
@Dixies píše: Více
Mam to same, ale na mobilu. Ted jsem zkusila chrome a ten jde.
@admin píše: Více
Ja nemam. A v anonymnim okně mi parkrat najela jen uvodni stranka emimina.