Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@siso Dobrý den,
odebrala jste si diskuzi z oblíbených? Ujistěte se prosím, že je diskuze odhlášená i zde: https://www.emimino.cz/…eni-diskuze/#…
Krásný den
Diana ![]()
@admin
Na tomto odkazu je to v pořádku, a to musím odebrat diskuzi i z oblíbených? Já mám pár diskusí i oblíbených, ale na e_mail mi žádné upozornění nechodí, což jsem ráda. dekuji
@siso Zkuste u té diskuze dát vypnout reakce emailem.
snad to pomůže, kdyby ne, dejte vědět.
Krásný den
Diana ![]()
@admin píše: Více
Už jsem to cca 5krat vypla, ale stále mi chodí upozornění na email.
Předám informaci technikům, snad nám poradí.
Děkuji za info.
Krásný den
Diana ![]()
Nahlášeno:
https://www.emimino.cz/…nkovani/970/?…
Myslím, že jde o zdvojený účet, proto to sem píšu.
@M_Vladim
Dobrý večer,
Děkuji za nahlášení, prověřila jsem a na zdvojení účtu to nevypadalo. Ale na nevhodné chování v diskusích ano, tudíž jsem uživatele zablokovala.
Mějte se krásně,
Klári ![]()
@admin
To si opravdu nikdo z celého Emimina, kdo má nějakou zodpovědnost, nevšimne, jak vypadá už hodiny a hodiny úvodní stránka? Těm, kdo tu mají placenou reklamu, těm to taky neva, že fotka (údajně) dětského přirození, se zobrazuje jako větší obrázek než jejich inzerce?
@TRG píše: Více
je to marné, je to marné, je to marné - hlášení přes tlačítko, volání admina a NIC, velké kulové nic
Dobrý den,
velmi se omlouváme za nepříjemnosti, služba nebyla přítomná. Fotografie byla odstraněna, zakladatelka zablokována pro trollení. Z provozních důvovů jsme na Silvestrovský den udělali jen ranní a odpolední službu. Omlouváme se za chybu, kterou se budeme snažit neopakovat.
Přeji šťastný nový rok a krásný den
Diana ![]()
Ale ono to bylo poprvé nahlášeno odpoledne.
@Havlova píše: Více
Odpolední služba byla do tří hodin odpoledne, tohle bohužel přišlo později, i když o kousek.
Děkujeme za pochopení
Hezký den a šťastný nový rok
Diana ![]()
No, to není zadna odpoledni, tak alespoň nelzete a priznejte, ze jste se na to vykaslali, protože silvestr…