Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
(Ještě prosím o ověření, zda nemáte zapnuté blokování reklam. To velmi často podobné chyby způsobuje.)
V upozornění se mi nenačetla skupina. A nechtěla se mi otevřít diskuze. Zamrzlo to na reklamě.
Teď to ale už zase chodí. ![]()
@admin přidávám se, uzavrenka nejde vůbec otevřít, zamrzne to už na reklamě. Tak blokování reklam asi nemam.
Mám pocit, že tu všichni píšeme o stejné uzavřence. Přes profil se někdy dostat dá, ale načítá se nekonečné dlouho, stejné tak příspěvky v té uzavernce buď nejdou odeslat vůbec nebo odchází nekonečně dlouho.
@Magical-eyes píše: Více
Ne taky se mi nenacita jedna konkrétní diskuse, do ktere chodim. Do ostatních mi to jde hned. Něco je zas špatně ![]()
Problém s načítáním stále trvá. Týká se jedné uzavřenky a jedné veřejné diskuze. Všechno ostatní šlape bez problémů.
Načítání mi funguje, ale nechtějí se mi odesílat prispevky. Pořád se to po odeslání načítá, ale nenačte. Když otevřu diskuzi v novém okně, příspěvek uz tam je. V původním okně se ale stále odesila.
@Dixies píše: Více
Jo, nejde mi se do uzavrenky dostat. Ráno se to nacitalo dlouho, ale pohlo se to. Ted nic.
Dobré odpoledne,
opravili jsme citace v Soukromých zprávách a snad by se měla rozjet i uzavřená skupina i velká veřejná diskuze Milenky.
Prosím, pokud by problém ještě někde přetrvával, pošlete konkrétní odkazy na konkrétní diskuze, kde narazíte na problém.
Děkujeme za pomoc,
Jitka
@admin píše: Více
tak ta uzavřenka, kde jste dělali 2× test, chvilku fičela a opět je problém zpět.
Dobry den, slo by tuto diskuzi presunout z kategorie Neplodnost do Centra asistovane reprodukce? Davalo by to vetsi smysl. Dekuji.