Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
Dobrý deň,@vokishka vidím, že sa Vám podarilo vložiť odkaz.
Pekný večer,
Pokiaľ sa stane, že budete mať problém aj najďalej, pošlite prosím info, o ktorom som písala vyššie.
Kristína
A nestačilo by se třeba do té diskuze, kam dávala @vokishka odkaz podívat? Nebo to je moc práce?
Dobrý den,
odkaz, co se Vokishka snažila vložit nebyl platný, možná byl nefunkční, možná obsahoval spoustu dalších zbytečných parametrů/byl příliš dlouhý…
Každopádně mně to jde.
Hezký den, Iva ![]()
Https://www. seznamzpravy. cz/clanek/hamackova-pomoc-ceskym-firmam-muze-skoncit-v-rukou-cinanu-ci-americanu-105831#seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_req_id=bNIkvB26NKW-202005150932&dop_source_zone_name=zpravy. sznhp. box&utm_source=www. seznam. cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=
Zkouška
@admin mne to prostě nejde. Znovu, když ho pošlu jinam (mesenger) je funkční. Tady jsem dávala poslední dva dny nejméně pět různých a prostě nejdou. Ale jen ty novinkové.
@admin no vidíte, houby s octem, ne funkční odkaz
(neberte to osobně
)
@vokishka píše:
@admin mne to prostě nejde. Znovu, když ho pošlu jinam (mesenger) je funkční. Tady jsem dávala poslední dva dny nejméně pět různých a prostě nejdou. Ale jen ty novinkové.
Dobrý den.
Koukáme na to. Mně to taky nejde ![]()
Zjistíme, kde je problém a dáme vědět.
Dejte nám, prosím, chvilku.
Děkujeme ![]()
Petra
@admin píše:
@vokishka @j.a.n.i1Dobrý den,
odkaz, co se Vokishka snažila vložit nebyl platný, možná byl nefunkční, možná obsahoval spoustu dalších zbytečných parametrů/byl příliš dlouhý…
Každopádně mně to jde.
Hezký den, Iva
Ale byl platny, vkládala jsem ho asi 5 minut po ni.
@j.a.n.i1 adminka už na to přišla, měla tu několik pokusu a nepovedlo se jí to. Ale smazala to. Tak na tom pracuji.
Dobrý den všem ![]()
Problém odhalen: je to tak, že do diskusí nelze vkládat odkazy obsahující UTM parametry, tzn. to jsou ty dlouhé odkazy, ve kterých vidíte právě ta tři písmenka „utm“.
Důvodem je ochrana uživatelů i webu.
Děkujeme za pochopení 🙂
Hezký den všem.
Petra
Dobrý den,
děkujeme za vaši přízeň a skvělé postřehy v této diskusi
.
Rádi bychom vás upozornili na plánovanou údržbu serverů, která proběhne v těchto dnech v nočních hodinách:
Může se stát, že eMimino v těchto časech nebude pár minut až desítek minut dostupné.
Děkujeme za pochopení a přejeme krásné májové dny,
za tým eMimina,
admin Josefina ![]()
Proč když jsem dřív napsala do diskuze, tak mi automaticky začalo chodit upozornění na další příspěvky a teď už ne?
@vokishka píše:
Proč když jsem dřív napsala do diskuze, tak mi automaticky začalo chodit upozornění na další příspěvky a teď už ne?
Zrovna jsem se na to přišla zeptat ![]()
@vokishka píše:
To mě taky zajímá.