Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Supeeeer. Abychom si nestěžovali, že chodí upozornění blbě, tak raději nechodí vůbec. Tomu se říká zlepšovak.
@admin, od rána nechodí upozornění a o době načítání stránky ani nemluvím. ![]()
Načítání je nekonečný, na mobilu mě to pořád odhlašuje a nechodí upozornění.
@aiwwa Děkujeme za upozornění, co nejdříve to vyřešíme. Díky, Iva ![]()
@stock píše:
Právě se upozorneni rozchodilo, diky
Mne teda chodí upozorneni že včerejška. A i když se všude podívám, tak při dalším kliknutí tam mám zase jen včerejší.
Dobrý deň,
upozornenia by Vám v priebehu dnešného dňa mali prichádzať postupne. V prípade, že by sme urýchlili odchádzanie notifikácií, spomalilo by to web.
Na urýchlení eMimina momentálne technici pracujú.
Robíme všetko, čo je v našich silách. Ďakujem za pochopenie. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
horší než ráno! U upozornění mi sice bliká zvoneček, ale info jsou staré… a stránka se načítá nekonečně dlouho ![]()
Jdu radši uklízet
doufám, že večer to bude lepší ![]()
@azaleila píše:horší než ráno! U upozornění mi sice bliká zvoneček, ale info jsou staré… a stránka se načítá nekonečně dlouho
Jdu radši uklízetdoufám, že večer to bude lepší
Mám rekord v načítání minutu dvacet, pak se to pro jistotu samo odhlásilo ![]()
Od vylepšení srdcem je to jen pro otrlé osoby
. Sice slibujete opravu, ale už měsíc je to den ode dne horší ![]()
Dobrý deň,
rozumiem, že je to náročné, ako som písala vyššie, upozornenia by Vám mali postupne do večera prichádzať postupne, preto Vám teraz chodia upozornenia, ktoré sú „staré“.
Na zrýchlení webu stále pracujeme. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,rozumiem, že je to náročné, ako som písala vyššie, upozornenia by Vám mali postupne do večera prichádzať postupne, preto Vám teraz chodia upozornenia, ktoré sú „staré“.
Na zrýchlení webu stále pracujeme.
S pozdravom,
Kristína
Svítí mi upozornění a když to rozkliknu, tak tam žádné nové není.