Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20830
3.3.20 20:51

Prajem pekný večer,

ďakujem všetkým, ktorí na chybu upozorňujete a zároveň sa ospravedlňujem za to, že to stále hnevá a nefunguje tak ako má. Situáciu som s Vami riešila ja už minulý týždeň. Testovala som to na svojom účte, pričom na mojom účte všetko fungovalo a preto bolo ťažké zistiť prečo je to len u niektorých z Vás, prečo práve tie diskusie a aký veľký je vlastne rozsah problému. Predávala som to na technické oddelenie, ktoré stále pátra po tom, v čom je chyba. Ešte raz, veľmi sa ospravedlňujeme za komplikácie.

@Tom-Jerry zajtra hneď ráno sa vám na to opýtam, teraz večer mi už bohužiaľ na mail nikto neodpovie. Ja ako admin reklamy nenasadzujem, preto Vám neviem odpovedať hneď.

Dúfam, že sa to čo najskôr vyrieši. :srdce:

Krásny večer,
Kristína :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
4.3.20 14:03

Dobrý deň,

@Tom-Jerry je to stále v riešení. Reklama sa nám ťahá cez google, o jej vypnutie sa stále snažíme na všetkych kanáloch.

S pozdravom,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19256
4.3.20 14:07
@admin píše:
Dobrý deň,

@Tom-Jerry je to stále v riešení. Reklama sa nám ťahá cez google, o jej vypnutie sa stále snažíme na všetkych kanáloch.

S pozdravom,

A tlačítko „Označit vše jako přečtené“ bude také fungovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65122
4.3.20 20:38

Každou chvíli mimino spadne, nejde odeslat příspěvek, zmizne mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65122
8.3.20 16:18

Je sice hezké, že konečně fungují odkazy, ale dát nějaký příspěvek je fakt o nervy. Občas se to podaří, dost často to vůbec ani nejde. Fakt by to aspoň chvíli nemohlo prostě fungovat všechno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
9.3.20 09:22
:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
19.3.20 09:13

Zdravím adminky, jak to vypadá s opravami pro pc verzi? Stále se nikam nemohu dostat (diskuze, skupiny, rozcestník) a funguji se svou skupinou maminek jen přes mobil a to ještě ne všechny. Reklama zůstává. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65122
20.3.20 10:41

Začaly mi jen tak chodit maily, že jsou nové příspěvky. Přitom tam nemám maily zaškrtnuté. Je to dost obtěžující, zahltí mi to schránku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
25.3.20 20:15

Dobrý den,

možná jste zaznamenaly dnešní výpadek eMimina. Po dlouhém pátrání se nám podařilo obnovit většinu funkcí. Některé mohou stále ještě trochu zlobit (přihlášení přes FB, notifikace apod.). Věříme, že během večera se nám vše povede plně zprovoznit a moc děkujeme za trpělivost i podporu :srdce:. Příčinu výpadku stále analyzujeme a až budeme vědět více, tak vás budeme informovat.

Přeji poklidný večer,
Hani :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1226
25.3.20 20:25

@admin Díky za info, ještě se přes pc nikam nedostanu (seznam diskuzí a má soukromá skupina), ale aspoň zmizely ty reklamy, děkuju, věřím, že se to rozjede. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11037
25.3.20 21:31

Mě teda reklamy nezmizely, ačkoliv mám adblock :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20830
25.3.20 21:47

Dobrý večer všem,

děkujeme za trpělivost. Všechny funkce se nám před půl hodinou povedlo dostat do normálu a už by se neměly vyskytovat žádné problémy :)

Momentálně s naším IT týmem intenzivně pracujeme na opatřeních, které do budoucna podobnému výpadku zamezí.

Děkujeme všem za trpělivost :kytka:

Přeji dobrou noc

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19256
27.3.20 15:04

Proč už zase od rána se vrací příspěvky minimálně o 5 stránek zpět? Kdo se má stále znova opakovaně prokousávat těmi přečtenými stránkami :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140238
27.3.20 15:21

Prosím, kdy zmizí reklamy? sice mám adblock, ale je to na nic, reklamy jsou stále

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19256
27.3.20 15:56
@mojmira píše:
Prosím, kdy zmizí reklamy? sice mám adblock, ale je to na nic, reklamy jsou stále

Nápodobně. Hlavně, že slibovali nápravu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová