Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Božislava píše:
Ty pečeš cukroví měsíc před vánocemi?
Jo, a budu pokračovat, pač chodí zvědaví sousedé a ochutnavaji ![]()
@admin u jedné diskuze kam přispívám, mi zničehonic začaly chodit na email upozornění na nové příspěvky. Jak se to mohlo samo nastavit, když se zrušilo v liště „zasílání upozornění na email“
@admin Proč je u nicků bez obrázku symbol tulipánu jako pro anonyma? Je to naprosto matoucí ![]()
Dobrý den,
@lucenka na Váš problém se podívám, nejde Vám to ani nijak zrušit?
@osvc tohoto jsem si také všimla a řeším to, předpokládám, že se jedná o chybu.
Děkuji velice za upozornění a přeji krásný den
Diana ![]()
@admin zrušit se mi to povedlo přes odkaz v e-mailu. Spíš mi jde o to, jak se mohlo nastavit to zasílání na email, když se tato možnost zrušila.
@admin píše:
Dobrý den,@lucenka na Váš problém se podívám, nejde Vám to ani nijak zrušit?
@osvc tohoto jsem si také všimla a řeším to, předpokládám, že se jedná o chybu.Děkuji velice za upozornění a přeji krásný den
Diana
Díky, to jsem ráda, že je to chyba a nezůstane to tak ![]()
@lucenka píše:
@admin u jedné diskuze kam přispívám, mi zničehonic začaly chodit na email upozornění na nové příspěvky. Jak se to mohlo samo nastavit, když se zrušilo v liště „zasílání upozornění na email“
Taky se mi to stalo, u dvou diskusí. Projela jsem nastavení, všude zakliknuto, že nechci dostávat upozornění na e-mail, přesto chodí. ![]()
@IvaB píše:
Taky se mi to stalo, u dvou diskusí. Projela jsem nastavení, všude zakliknuto, že nechci dostávat upozornění na e-mail, přesto chodí.
Rozklikni ten e-mail, v něm se to dá naštěstí zrušit.
Dobré odpoledne,
podívám se na to a zjístím proč tomu tak je.
Hezký den
Diana ![]()
Dobrý den, kamarádka se dnes zaregistrovala a nedostala aktivační e-mail. Jak postupovat?
@ternik32 Dobrý den, již by to měla mít v pořádku
Hezký den, Iva
@admin V posledních dnech mi v diskusích opakovaně blbnou profilové fotky. Přikládám print screen.
@ivašot. Dobrý den,
já to v diskusi vidím v pořádku. Je pravda, že nám ikonky teď trochu „skotačily“. ¨
Nezlepší se to, když obnovíte pomocí CTRL+F5?
Přeji pěkné páteční odpoledne
![]()
Josefina