Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten svrab by mi asi vadil, ten zbytek ne. Že obědvali rohlík neřeš, že nespí, nevrlý budou na ní.
Tak měl zůstat s dětmi manžel, když víš, že je tchyně všehoschopná…šunka s rohlíkem by mi na oběd ani tak nevadila, spaní taky ne, ale lézt někam, kde je svrab a ty máš čerstvý mimino, to je fakt blbka…
okamžitě bych vyslala manžela, ať si to nějak zařídí a jede pro děti a je s nimi on
Co je to za nápady, brát děti bůhví kam ještě k nakazenemu svrabem?
A ano, je to přenosné celkem dobře - ex měl přítelkyni, její druhý syn se u jejího ex nakazil svrabem, během jednoho dne prolezly celý byt, musela ho nechat vymrznout, všechno vydesinfikovat, vyvarit, vše preprat a zbavovala se toho zatraceně dlouho, ex tehdy s naším dítětem několik týdnů k nim nesměl, vysloveně na doporučení MUDr.. Anonym, citlivé info
@Anonymní píše:
Jdu si za Vámi postěžovat i když mi to nebude nic platné ale jsem neskutečně vzteklá!! Jsem od úterý v porodnici, manžel dneska nechal děti hlídat babičce, tedy jeho matce. Ví že jí samotné je nechávat nechci protože si ona hledí svých věcí a na děti nebere ohledy. Dnes po obědě když měly děti jít spát, tak jim na oběd dala rohlík a šunku, spát je nedala vůbec a ke všemu je vzala do nějakého ubytování pro nemocné seniory za svým příbuzným který má svrab. Jsem strašně vytočená a nemůžu s tím absolutně nic dělat. Manžel mi řekl že by to nemělo být tak přenosné, já si myslím že na takovém místě nemá malé dítě co dělat, mladší dítě má navíc i své zdravotní problémy a já fakt zuřím. Mám chuť tchýni zavolat a udělat scénu ale nechci se teď ještě stresovat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak svrab by mi taky vadil, rohlík bych přežila.
Dnes už je snad dítko doma s otcem, tak buď v klidu.
Všechno jsou to prkotiny. Ale svrab?
To je síla. Ale jakože on je někde v důchoďáku a nikdo tam neřeší, že má svrab?
@Anonymní píše:
Jdu si za Vámi postěžovat i když mi to nebude nic platné ale jsem neskutečně vzteklá!! Jsem od úterý v porodnici, manžel dneska nechal děti hlídat babičce, tedy jeho matce. Ví že jí samotné je nechávat nechci protože si ona hledí svých věcí a na děti nebere ohledy. Dnes po obědě když měly děti jít spát, tak jim na oběd dala rohlík a šunku, spát je nedala vůbec a ke všemu je vzala do nějakého ubytování pro nemocné seniory za svým příbuzným který má svrab. Jsem strašně vytočená a nemůžu s tím absolutně nic dělat. Manžel mi řekl že by to nemělo být tak přenosné, já si myslím že na takovém místě nemá malé dítě co dělat, mladší dítě má navíc i své zdravotní problémy a já fakt zuřím. Mám chuť tchýni zavolat a udělat scénu ale nechci se teď ještě stresovat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ten svrab je průser. Požádala bych manžela aby ji rázně dimluvil. Pokud toho není schopný, zavolej ji sama. Ostatní neřeš.
Svrab by mi vadil hodně, ostatní bych přežila, když je to čas od času. ![]()
Rohlík k obědu je malichernost, kterou bych neřešila, svrab je průšvih.
A ten report o průběhu dne máš od manžela?
Neřešila bych nic, jen ten svrab. To bych šílela taky. On je v důchoďácích docela rozšířený. Manžel tam měl dědu a to nebylo žádné levné zařízení a také tam dostal svrab. Nikdo nám o tom ani neřekl, až po asi hodině návštěvy přišla sestra a utrousila mezi zuby, že by sem s tím děckem teď nešla, že má děda svrab
Dcera měla 5 a já těhotná. No naštěstí ho nikdo z nás nedostal, ale měla jsem nahnáno pěkně.
Hele…svrab by mi vadil…
Ale to stihli teda rychle…12.47 už tedy byli po obědě, po té cestě do toho důchoďáku a ty už komplet informována o tom všem jo??
Uf, nic z toho co jsi napsala není tak strašný, až na ten svrab. To by mi vadilo hodně.
Jediný, co by mi vadilo, by byl ten svrab. Ostatní jsou blbosti.
Ne, oni jsou tam teď. Prostě manželovi řekla že za ním s nimi jede. Je v nějaké léčebně a ten svrab tam asi moc neřeší, má ho už po několikáté. Dotyčného znám ale přestala jsem tam kvůli tomu jezdit v těhotenství i já a ona mi tam vezme děti za ním. ![]()
Jdu si za Vámi postěžovat i když mi to nebude nic platné ale jsem neskutečně vzteklá!! Jsem od úterý v porodnici, manžel dneska nechal děti hlídat babičce, tedy jeho matce. Ví že jí samotné je nechávat nechci protože si ona hledí svých věcí a na děti nebere ohledy. Dnes po obědě když měly děti jít spát, tak jim na oběd dala rohlík a šunku, spát je nedala vůbec a ke všemu je vzala do nějakého ubytování pro nemocné seniory za svým příbuzným který má svrab. Jsem strašně vytočená a nemůžu s tím absolutně nic dělat. Manžel mi řekl že by to nemělo být tak přenosné, já si myslím že na takovém místě nemá malé dítě co dělat, mladší dítě má navíc i své zdravotní problémy a já fakt zuřím. Mám chuť tchýni zavolat a udělat scénu ale nechci se teď ještě stresovat.