Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý deň,
hlásim, že problém je vyriešený a zmienky fungujú tak, ako majú. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,hlásim, že problém je vyriešený a zmienky fungujú tak, ako majú.
S pozdravom,
Kristína
Nějak se to zase porouchalo, upozornění nefungují ![]()
Taktéž - teď mi dorazilo upozornění na příspěvek z 10:40, který jsem už zobrazovala
Dobrý den,
zjistím, co se děje a pokusím se zajistit nápravu.
Přeji krásný den
Diana ![]()
To je děs, taky se vám v poslední době stránky tak dlouho načítají? Nebaví mě to.
@vokishka píše:
To je děs, taky se vám v poslední době stránky tak dlouho načítají? Nebaví mě to.
což načítají, alel upozornění se objevuje na přečtený příspěvky několikrát dokola
@ka2ka píše:
což načítají, alel upozornění se objevuje na přečtený příspěvky několikrát dokola
jo, to taky.
@admin Zas už neaktualizujete Pomník padlých bojovníků.
![]()
https://www.emimino.cz/…lich-179945/
Já to tu teď teda zdaleka nestíhám tak, jako ještě před pár týdny
, ale i tak jsem zaznamenala, že se pravděpodobně v náhlém návalu horečky omladnic odpálil Jessie James a Božislava si užívá banánový týden.
Dobře, Bohuš je čerstvá událost, ale Jessie byl dlouhou dobu inventářem a pietní vzpomínku si myslím zaslouží, než se zase reinkarnuje - jestli se tak již nestalo. ![]()
Nevím jak ostatní, ale já sem občas mrknu, páč kdo má poslední kvartál roku čas shánět drby po vlánech?
Ale pokud se jedna chce udržet v obraze, fakt jí nic jiného nezbývá. ![]()
Dobrý deň,
@sirikit ďakujeme za postreh!
- predám to aj ostatným adminkám.
Posnažíme sa to vylepšiť. ![]()
Prajem krásnu nedeľu,
Kristína ![]()
@admin píše:
Dobrý deň,@sirikit ďakujeme za postreh!
Prajem krásnu nedeľu,- predám to aj ostatným adminkám.
Posnažíme sa to vylepšiť.
Kristína
Díky moc!
Je mi jasné, že v závalu běžné práce nejspíš člověka nenapadne, aby zrušený nick nebo blokaci ještě zapsal do příslušného vlákna pro zvědavce, ale když sem uživatel chodí delší dobu, obvykle aspoň povšechně sleduje, co se děje s nicky, se kterými se tu nějaký čas potkával.
Pokud sem info uvedete, předejdete dohadům a zákulisní šuškandě - i když samozřejmě i ta má něco do sebe.
![]()
Krásnou neděli i Vám. ![]()
Dobrý deň,
@sirikit je to presne, ako píšete. ![]()
S adminkami sme sa dohodli, že tam spravidla budeme pridávať stálych užívateľov - presne preto, aby sa predišlo rôznym dohadom. ![]()
S pozdravom,
Kristína ![]()