Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20826
1.7.19 15:04

Děkuji za dotaz. Bohužel zpětně už seznam doplnit nemůžeme. Ale na jednotlivé dotazy ráda odpovím.

Rokrise jsme minulý týden smazali na jeho vlastní žádost.

Josefina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115877
1.7.19 15:08
@Regina Hero píše:
rokris už tu není? 8o

no, někde jsem na ní narazila a byla černá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
1.7.19 15:20
@aiwwa píše:
no, někde jsem na ní narazila a byla černá :(

já s ní nedávno ještě diskutovala v jedné diskuzi a tenkrát černá nebyla… chjo… je to škoda, byla fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75590
1.7.19 15:56

@aiwwa @Regina Hero Rokris se se mnou rozloučila v SZ, fakt odešla na vlastní žádost. :(
Hrozně mě to mrzí, měla jsem ji moc ráda.

Lidi, kdo k tomu nemáte opravdu vážnej důvod, nerušte se prosím Vás. Dejte si pauzu, vydejchejte se a zas prijďte, nedá se vyloučit, že po euthanasii tu leckomu budete chybět. :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115877
1.7.19 16:08
@sirikit píše:
@aiwwa @Regina Hero Rokris se se mnou rozloučila v SZ, fakt odešla na vlastní žádost. :(
Hrozně mě to mrzí, měla jsem ji moc ráda.Lidi, kdo k tomu nemáte opravdu vážnej důvod, nerušte se prosím Vás. Dejte si pauzu, vydejchejte se a zas prijďte, nedá se vyloučit, že po euthanasii tu leckomu budete chybět. :roll: :nevim:

Ráda jsem jí četla. Škoda. Já třeba ani odejít nemůžu z důvodu silně rozvinuté závislosti. :mrgreen: a je tu pár lidí, kterým bych to neudělala. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75590
1.7.19 16:55
@aiwwa píše:
Ráda jsem jí četla. Škoda. Já třeba ani odejít nemůžu z důvodu silně rozvinuté závislosti. :mrgreen: a je tu pár lidí, kterým bych to neudělala. :srdce:

Správně! :hug: :hug:
Na pár nejbližších tadyodsud samozřejmě mám kontakty na místní účasti nezávislé, ale člověk si zas nemůže vyměnit mail a telefon s půlkou eMimina. :nevim: :zed:
Takže - myslete na to prosím při těch blikancich v důsledku zdejších „mega kauz“. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148494
2.7.19 01:01
@sirikit píše:
Hrozně mě to mrzí, měla jsem ji moc ráda.Lidi, kdo k tomu nemáte opravdu vážnej důvod, nerušte se prosím Vás. Dejte si pauzu, vydejchejte se a zas prijďte, nedá se vyloučit, že po euthanasii tu leckomu budete chybět. :roll: :nevim:

Nevim proč odešla. Co se stalo. Jen vím, že mi bude chybět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
2.7.19 08:45

Zrovna jsem zjistila, že ti není. Byla fajn, asi k tomu měla důvod. Snad je v pořádku. Kdo jste s ní v kontaktu, tak že přeji to nej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
2.7.19 14:05
@sirikit píše:

@opozice

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
2.7.19 14:06
@Anna766 píše:
Nevim proč odešla. Co se stalo. Jen vím, že mi bude chybět.

Mně chybí Denisa76.

• Citovat
  • Upravit
76426
2.7.19 14:08
@Klopotkova píše:
Mně chybí Denisa76.
:mrgreen: tak si ji vytvoř
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65095
12.8.19 20:26

Nedá se zmiňovat, v diskuzi si někdo stěžoval, že nemůže pro změnu citovat. Nějaký problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
12.8.19 20:28
@vokishka píše:
Nedá se zmiňovat, v diskuzi si někdo stěžoval, že nemůže pro změnu citovat. Nějaký problém?

nemůžu zmiňovat, celé odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76426
12.8.19 20:31
@vokishka píše:

ano, též dnes nemůžu zmiňovat, citovat mi jde, ale to já docela nerada - někdy jsou to elaboráty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20826
12.8.19 21:25

nefunkční zmiňování

Dobrý večer všem.

Děkujeme za upozornění… Problém co nejdříve (konkrétně zítra ráno ;-) ) vyřeší ti techničtěji zdatnější z nás ;-) Děkujeme za trpělivost!!!

Hezký večer všem :mavam:

Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová