Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkuji za dotaz. Bohužel zpětně už seznam doplnit nemůžeme. Ale na jednotlivé dotazy ráda odpovím.
Rokrise jsme minulý týden smazali na jeho vlastní žádost.
Josefina
@Regina Hero píše:
rokris už tu není?
no, někde jsem na ní narazila a byla černá ![]()
@aiwwa píše:
no, někde jsem na ní narazila a byla černá
já s ní nedávno ještě diskutovala v jedné diskuzi a tenkrát černá nebyla… chjo… je to škoda, byla fajn…
@aiwwa @Regina Hero Rokris se se mnou rozloučila v SZ, fakt odešla na vlastní žádost. ![]()
Hrozně mě to mrzí, měla jsem ji moc ráda.
Lidi, kdo k tomu nemáte opravdu vážnej důvod, nerušte se prosím Vás. Dejte si pauzu, vydejchejte se a zas prijďte, nedá se vyloučit, že po euthanasii tu leckomu budete chybět.
![]()
@sirikit píše:
@aiwwa @Regina Hero Rokris se se mnou rozloučila v SZ, fakt odešla na vlastní žádost.
Hrozně mě to mrzí, měla jsem ji moc ráda.Lidi, kdo k tomu nemáte opravdu vážnej důvod, nerušte se prosím Vás. Dejte si pauzu, vydejchejte se a zas prijďte, nedá se vyloučit, že po euthanasii tu leckomu budete chybět.![]()
Ráda jsem jí četla. Škoda. Já třeba ani odejít nemůžu z důvodu silně rozvinuté závislosti.
a je tu pár lidí, kterým bych to neudělala. ![]()
@aiwwa píše:
Ráda jsem jí četla. Škoda. Já třeba ani odejít nemůžu z důvodu silně rozvinuté závislosti.a je tu pár lidí, kterým bych to neudělala.
Správně!
![]()
Na pár nejbližších tadyodsud samozřejmě mám kontakty na místní účasti nezávislé, ale člověk si zas nemůže vyměnit mail a telefon s půlkou eMimina.
![]()
Takže - myslete na to prosím při těch blikancich v důsledku zdejších „mega kauz“. ![]()
@sirikit píše:
@aiwwa @Regina Hero Rokris se se mnou rozloučila v SZ, fakt odešla na vlastní žádost.
Hrozně mě to mrzí, měla jsem ji moc ráda.Lidi, kdo k tomu nemáte opravdu vážnej důvod, nerušte se prosím Vás. Dejte si pauzu, vydejchejte se a zas prijďte, nedá se vyloučit, že po euthanasii tu leckomu budete chybět.![]()
Nevim proč odešla. Co se stalo. Jen vím, že mi bude chybět.
Zrovna jsem zjistila, že ti není. Byla fajn, asi k tomu měla důvod. Snad je v pořádku. Kdo jste s ní v kontaktu, tak že přeji to nej
@sirikit píše:
@Anna766 píše:
Nevim proč odešla. Co se stalo. Jen vím, že mi bude chybět.
Mně chybí Denisa76.
Nedá se zmiňovat, v diskuzi si někdo stěžoval, že nemůže pro změnu citovat. Nějaký problém?
@vokishka píše:
Nedá se zmiňovat, v diskuzi si někdo stěžoval, že nemůže pro změnu citovat. Nějaký problém?
nemůžu zmiňovat, celé odpoledne
@vokishka píše:
ano, též dnes nemůžu zmiňovat, citovat mi jde, ale to já docela nerada - někdy jsou to elaboráty
Dobrý večer všem.
Děkujeme za upozornění… Problém co nejdříve (konkrétně zítra ráno
) vyřeší ti techničtěji zdatnější z nás
Děkujeme za trpělivost!!!
Hezký večer všem ![]()
Petra