Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@admin píše:
@M_Vladim Dobrý den,Bohužel výřez profilového obrázku v hlavičce je pro všechny jednotný. Myslíte, že byste svůj obrázek například mohl doplnit o větší bílé okraje tak, aby se přiblížil více čtvercovému formátu? Pak si myslím, že by byla vidět i hlava
.
@aiwwa Díky moc za informaci, podíváme se na to,
Přeji krásný pátek všem,
Josefina
@aiwwa píše:
@admin u těch nových oznámení nesouhlasí počet upozornění v závorce se skutečností. Např. u jedné diskuze mi svítí 11, po rozkliknutí 2 nové příspěvky. Jestli teda jedete také v desítkové soustavě.
Já to upravoval, když jsem ho měnil, aby se přesně vešel.
Priniscreen už jsem taky poslal, v diskuzi je OK a má ještě okolo místo. ![]()
Tak pro porovnání:
Jestli má mít konkretní formát, nebo třeba jiný typ souboru? ![]()
@M_Vladim Taky jsem bezhlavá, ale já prostě bezhlavá patřím.
![]()
Fakt to bude tím Tvým formátem.
@sirikit píše:
@M_Vladim Taky jsem bezhlavá, ale já prostě bezhlavá patřím.![]()
Fakt to bude tím Tvým formátem.
Ty si bezhlava i na mobilu v kolecku, ale u @M_Vladim vidim normalne celou profilovku ![]()
@TopSecret píše:
Ty si bezhlava i na mobilu v kolecku, ale u @M_Vladim vidim normalne celou profilovku
Dyť říkám, že bezhlavá patřím. ![]()
Dobrý den,
nejsem si jistá, jestli si rozumíme. Zkusila jsem, jak bych si to asi představovala - dodat bílé okraje a udělat z avataru čtverec.
Pomůže? ![]()
Josefina
@admin A proc by mel upravovat avatar, kdyz v pc verzi je to ok? Nemeli byste spis vy zajistit, aby se spravne ukazoval vzdy?
Dobrý den, to si děláte srandu s těma reklama dnes, ne? Podobné nesmysly mám na každé stránce, kterou u vás odkliknu.
@vokishka já taky a super že mi přes rameno koukají malé děti fakt jsem ráda za erotické fotky
@ka2ka píše:že jo, taky ráda koukám. Aby na mě za chvíli nevletěl manžel. Tak co se divit, Babiš bude vracet půl miliardu, tak už si na ni začal střádat erotickejma reklamama, co nám tu cpe.
@vokishka já taky a super že mi přes rameno koukají malé děti fakt jsem ráda za erotické fotky
@vokishka píše: že jo, taky ráda koukám. Aby na mě za chvíli nevletěl manžel. Tak co se divit, Babiš bude vracet půl miliardu, tak už si na ni začal střádat erotickejma reklamama, co nám tu cpe.
a holky ze skupiny češtinářské špeky se u toho fakt pobaví
nejdřív jsem myslela že malej a něco máčkl a nastavil mi to tam
Taky tu influecerskou nahotinu dole mám. Zrovna teď to na mě čumí. Si říkám, kde jsem k tomu přišla. ![]()