Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tom-Jerry píše:
@admin od cca půl desátý přestala chodit upozornění
Dobrý den,
pořád Vám upozornění nechodí, nebo je již vše v pořádku?
Mějte se hezky, ![]()
Dominika
@admin píše:
Dobrý den,pořád Vám upozornění nechodí, nebo je již vše v pořádku?
Mějte se hezky,
Dominika
jednou jo a pak zase ne
Je pokažený kurzor u zpráv a příspěvků. Když něco píšete a chcete se vrátit doleva, hned to skočí zpět na konec textu. Nikde jinde mi to nedělá, takže rukama ani PC to není. Něco jako „instantně zapnutá klávesa END“.
@honzek86 Tak mi to nedalo a zkouším… a chová se mi naprosto normálně.
@honzek86 píše:
Je pokažený kurzor u zpráv a příspěvků. Když něco píšete a chcete se vrátit doleva, hned to skočí zpět na konec textu. Nikde jinde mi to nedělá, takže rukama ani PC to není. Něco jako „instantně zapnutá klávesa END“.
Dobrý den,
otestovali jsme to na několika zařízeních a žádný problém jsme nenašli ![]()
Zkuste aktualizovat svůj prohlížeč a případně jiné zařízení, jestli to není tím.
Pokud problém přetrvá, tak nás prosím kontaktujte v SZ.
Děkuji a přeji pěkný večer ![]()
Lucka
Zajímavý, mně to taky dělá, jen jsem si myslela, že to bude tabletem. Ale je fakt, že to dělá jen na miminu.
@admin píše:
Dobrý den,otestovali jsme to na několika zařízeních a žádný problém jsme nenašli
Zkuste aktualizovat svůj prohlížeč a případně jiné zařízení, jestli to není tím.
Pokud problém přetrvá, tak nás prosím kontaktujte v SZ.
Děkuji a přeji pěkný večer
Lucka
Už je to pryč
nemám páru, čím to bylo. Nic jsem neaktualizoval.
Zdravím,
při zadávání každého příspěvku se mě zjeví tato otravná hláška, co to je???
Zasílat reakce na e-mail
Vložit anonymně
Přidat toto téma k oblíbeným
Připojit k příspěvku podpis
@DanielaD píše:
Zdravím,při zadávání každého příspěvku se mě zjeví tato otravná hláška, co to je???
Zasílat reakce na e-mail
Vložit anonymně
Přidat toto téma k oblíbeným
Připojit k příspěvku podpis
Dobrý den, Danielo,
to jsou volby, které si můžete zaškrtnout u každého přidávaného příspěvku.
Zda budou tyto kolonky vždy automaticky zaškrtnuté si můžete nastavit na svém profilu.
Děkuji za dotaz a přeji krásný zbytek dne ![]()
Lucka
@admin píše:
Dobrý den, Danielo,to jsou volby, které si můžete zaškrtnout u každého přidávaného příspěvku.
Zda budou tyto kolonky vždy automaticky zaškrtnuté si můžete nastavit na svém profilu.
Děkuji za dotaz a přeji krásný zbytek dne
Lucka
v profilu mám nastavené dobře, přesto se mě toto stále ukazuje, při vložení každého příspěvku ![]()
@DanielaD píše:
v profilu mám nastavené dobře, přesto se mě toto stále ukazuje, při vložení každého příspěvku
to se ukazuje všem , tam vidíš ,co máš a nemáš zaškrtnuté
Copak se tu zase děje? příspěvky jsou přeházené, třeba chybí včerejšek a místo něj jsou příspěvky z října. A je to na víc diskuzích?
@inkakřivák píše:
Copak se tu zase děje? příspěvky jsou přeházené, třeba chybí včerejšek a místo něj jsou příspěvky z října. A je to na víc diskuzích?
V jedné diskusi jsou i stejné příspěvky 2×… @admin