Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Apaji píše:
@DixiesJééé, ty můžeš říct to slovo na „A..“ ???
Já na adblock klikla a zadala „blokovat reklamu na této stránce“, potom mě to instruovalo, že mám kliknout na reklamu, která mi vadí, to jsem udělala, video zčernalo a následně jsem měla posunovačem na adbloku najet tak, až zmizlo. Opět jsem to udělala a jsem bez reklamy.![]()
Aby ti to nesmazali.
Díky.
Nevěděla jsem, že slovo na „A“ se tady nesmí vyslovit ![]()
Ale, mám zablokované vyskakovací okna na této stránce a reklama si vyskakuje vesele dál ![]()
Já tu nevidím jedinou reklamu
Asi budeš muset blokovat ručně, jako já to video.
Víš, mi reklamy roky nevadily a roky jsem je neřešila, pokud se jednalo jen o nepohyblivé bannery kolem textu, nerušivé nabídky (obecně jsem vůči reklamám velmi imunní, spíše mě upozorní na nekvalitní, předražený výrobek, kterému se vyhýbám) - chápu, že všichni musí nějak vydělávat.
Jakmile ale na mě začaly vyskakovat agresivní hlasité reklamy, vyskakovací okna, pohyblivé obrázky, které mě ruší při čtení textu (i když jsou bez zvuku), nebo mi dokonce uhýbají před myší.....Tak jsem řekla DOST a zablokovala všechny! Sami si za to můžou, spousta lidí kolem mě neřešila ty neotravné reklamy, ale v momentě, kdy nás začali terorizovat tak, že se člověk nemohl začíst do textu, blokují všichni, dokonce i má 71.letá tchyně se naučila blokovat na PC reklamy - a to je trpělivá a milá dáma.
@DanielaD Díky za specifikaci
. Podíváme se na to! To se týká jen některých upozornění - můžete mi jen přiblížit, které nefungují? V našem systému je to vždycky trošku detektivka, takže více dat nám to pomůže rychleji odhalit ![]()
Klidně do SZ.
Díky moc!
Josefina
@admin muze mi nekdo vysvetlit, proc mi neustale sviti upozorneni jako neprectena, kdyz uz jsou tisickrat prectena, protoze je neustale dokola otviram, protoze si myslim, ze je tam neco nového?????????? !!!!!!!!!!!!!!!! Meli by jste vymenit ajtaka, toho, co mate nestoji za nic !!!!!!!!!!!!
@srpen89
Dobrý den,
u upozornění je tlačítko „označit vše jako přečtené“ pak by Vám to už nemělo svítit.
přeji krásný večer
adminka Diana ![]()
@admin píše:
@srpen89
Dobrý den,u upozornění je tlačítko „označit vše jako přečtené“ pak by Vám to už nemělo svítit.
přeji krásný večer
adminka Diana
To tlačítko nefunguje, to jste to nebyli schopni ani vyzkouset? Jo a abych predesla hloupym odpovedim typu prilozte prinscreen, TAK ANI NIKDY NEVUNGOVALO!!!!!
Možná že jsem výjimka, která potvrzuje pravidlo, ale mně tu funguje všechno naprosto bezchybně.
![]()
Dík za dobrou práci ![]()
@stock píše:
Možná že jsem výjimka, která potvrzuje pravidlo, ale mně tu funguje všechno naprosto bezchybně.![]()
![]()
Dík za dobrou práci
mě taky tlačítko funguje dá se říct od začátku ,co bylo zavedeno ![]()
Všechno průběžne testujeme a toto tlačítko jsme testovali též, bez prinscreenu opravdu nemůžu Váš problém vyřešit, protože u nás tento problém nenastává, ani na soukromých profilech jednotlivých adminek, ani na adminském profilu.
krásný večer
adminka Diana
@admin Běžně se mi stává, že zmáčknu tlačítko označit vše jako přečtené a za půl hodiny polovina starých upozornění svítí znovu i když do diskuze prokazatelně nic nového nepřibylo. Opět nevím, jak bych měla tento problém zachytit snímkem obrazovky ![]()
@admin píše:
@srpen89
Dobrý den,u upozornění je tlačítko „označit vše jako přečtené“ pak by Vám to už nemělo svítit.
přeji krásný večer
adminka Diana
@ivašot. píše:
@admin Běžně se mi stává, že zmáčknu tlačítko označit vše jako přečtené a za půl hodiny polovina starých upozornění svítí znovu i když do diskuze prokazatelně nic nového nepřibylo. Opět nevím, jak bych měla tento problém zachytit snímkem obrazovky
Souhlasim, chova se mi to uplne stejne a to jiz od zavedeni tehle uzasne novinky, u které byl ten pocet upozorneni zrusen stejne jen protoze tvurci sami vedi, ze to nefunguje, tak aby to nebilo do oci…
@admin píše:
@j.a.n.i1Všechno průběžne testujeme a toto tlačítko jsme testovali též, bez prinscreenu opravdu nemůžu Váš problém vyřešit, protože u nás tento problém nenastává, ani na soukromých profilech jednotlivých adminek, ani na adminském profilu.
krásný večer
adminka Diana
ano u vás nikdy problém nenastal , byli by jste sami proti sobě že ![]()
jinak Diano chtělo by to přečíst si k tomu víc , protože tohle se tu fakt neřeší poprvé
Dobrý den,
testování upozornění se věnujeme vždy, když se objeví nový nahlášený problém a také průběžně (pravidelně testujeme funkčnost celého webu) - k dnešnímu dni jsme otestovali všechny zde popsané i nahlášené problémy, které jsme postupně odstranili.
Avšak vámi popsaný problém se neprojevil na žádném z našich testování, ani na žádné simulaci. Proto potřebujeme co nejpřesnější informace, abychom zjistili, proč se zrovna vám upozornění nezobrazují správně.
Zdá se, že se nejedná o plošný problém, jelikož zbytek uživatelů tento problém nemá. Mohu vám poradit vyzkoušet aktualizovat váš internetový prohlížeč, smazat cookies, a podobně - to jste již určitě vyzkoušela. Nelze však problém opravit, pokud ho nelze nalézt.
V testování samozřejmě průběžně pokračujeme a jakákoliv nová informace od vás nám může pomoci problém vyřešit. Usilovně pracujeme, aby byl web neustále funkční - to vyžaduje mnoho úsilí i času.
Do té doby, než se podaří objevit příčinu vašeho problému, vás mohu požádat pouze o trpělivost a shovívavost. I admin je člověk a každý z nás se vám snaží pomoci.
Zatím přeji krásný nedělní den ![]()
adminka Lucka
@admin Jasne, vsechno jste opravili a proto zas dnes pulku dopolene mobilni aplikace cloveka furt odhlasovala… Nicmena pri vasich reakcich fakt nemam chut cokoliv sledovat a hladit, napsat to na vladtovku a hodit z okna to ma stejny efekt.