Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@matkabagristy píše:
má ještě někdo diskuze napsány čínsky?
Teď na koukám ![]()
@matkabagristy píše:
má ještě někdo diskuze napsány čínsky?
@Anna766 píše:
waktaminok si s námi přišla popovídat čínsky jo?
To dělá automat
Dobrý den,
uživatele jsem zablokovala a smazala… Omezení na první den nováčka je přesně 50 příspěvků, které spambot vyčerpal.
Podíváme se na to a pokusíme se tomu lépe předcházet ![]()
Díky moc za pochopení ![]()
Josefina
@Anna766 píše:
Fakt jo?a prečo?
Když automat zjistí, že to jde, začne spamovat reklamy - a za to si nechá majitel spambota od zákazníků platit.
![]()
Já bych u těch anonymních kytek (a že se tu s anonymy roztrhl pytel i na naprosto běžná témata a odpovědi) uvítala zelenou tečku, zda je online. Kolikrát anonym založí diskuzi, pak už nenapíše, tak abych alespoň věděla, zda se dobře baví ![]()
@Apaji Dobrý den,
anonymita je v databázi opravdu hodně složitě řešená i proto, abychom zajistili, že bude opravdu anonymní. Nicméně teď se chystá další úprava (možnost editace anonymních příspěvků a přístup k anonymním příspěvkům na profilu - to tedy pouze pro uživatele, který anonym vložil) ![]()
Krásný den,
Josefina
Moc nechapu,proc najednou je to tu samy cinsky spam,kdyz driv s tim nebyl problem. Myslela jsem,ze mate poradne zabezpeceni.
@vokishka píše:
Moc nechapu,proc najednou je to tu samy cinsky spam,kdyz driv s tim nebyl problem. Myslela jsem,ze mate poradne zabezpeceni.
to si vážně myslíš, že IT emimina jsou zkušení a zvládnou web řádně zabezpečit, když drobné chyby opravují několik týdnů až měsíců? ![]()