Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ka2ka píše:
@admin já si příspěvek přečtu, projistotu zmáčku vaše kouzelné tlačítko na odznačení všech příspěvku a za dvě minuty mi svítí že mám nový příspěvek a když kouknu je to opět ten starý co jsem četla a co jsem projistotu mazala i vaším kouzelným tlačítkem, tohle se stává několikrát za den. Nechci mazat mých x desítek diskuzí, které sleduju a pak kam se pravidelně nepíše a pak je dohledávat to opravdu ne.
já to mám úplně stejně ,přesně jak píšeš .Jeden a ten samej příspěvek mi naskakuje x krát jako nepřečtenej ,i když ho čtu třeba už potřetí.
@admin bože můj, ale já ho chci mít v oblíbených, chci dostávat upozornění, když tam napíše někdo něco nového. To téma může být dva týdny starý a když nikdo nic nenapíše zapadne hluboko. A pokud se někdo vrátí z dovolené a odpoví, tak to bez upozornění ani nezaregistruji. Co bych chtěl aby když tam vstoupím, tak veškerá upozornění v tom vláknu zčernaj. Já vím chtěl bych moc. Ono to totiž vypadá, že jste vzali do zaměstnání úplně neschopného ajťáka, co tam je jen proto, že je synáčkem šéfa a ten s tou hlavičkou otlačenou od análního otvoru to nedokáže vrátit do bodu kdy to všem vyhovovalo.
Tenhle systém je opravdu na palici. A navíc pokud přejdete od ntb k mobilu svítí starý upozornění, co jste přečetli na druhém zařízení. Což před tou vaší rumovou smrští, kdy jste omylem hrály na hlavní klávesnici rekviem taky nedělalo.
@ka2ka píše:
@admin já si příspěvek přečtu, projistotu zmáčku vaše kouzelné tlačítko na odznačení všech příspěvku a za dvě minuty mi svítí že mám nový příspěvek a když kouknu je to opět ten starý co jsem četla a co jsem projistotu mazala i vaším kouzelným tlačítkem, tohle se stává několikrát za den. Nechci mazat mých x desítek diskuzí, které sleduju a pak kam se pravidelně nepíše a pak je dohledávat to opravdu ne.
Přesně tak to mám taky.
@samá práce píše:
@admin bože můj, ale já ho chci mít v oblíbených, chci dostávat upozornění, když tam napíše někdo něco nového. To téma může být dva týdny starý a když nikdo nic nenapíše zapadne hluboko. A pokud se někdo vrátí z dovolené a odpoví, tak to bez upozornění ani nezaregistruji. Co bych chtěl aby když tam vstoupím, tak veškerá upozornění v tom vláknu zčernaj. Já vím chtěl bych moc. Ono to totiž vypadá, že jste vzali do zaměstnání úplně neschopného ajťáka, co tam je jen proto, že je synáčkem šéfa a ten s tou hlavičkou otlačenou od análního otvoru to nedokáže vrátit do bodu kdy to všem vyhovovalo.Tenhle systém je opravdu na palici. A navíc pokud přejdete od ntb k mobilu svítí starý upozornění, co jste přečetli na druhém zařízení. Což před tou vaší rumovou smrští, kdy jste omylem hrály na hlavní klávesnici rekviem taky nedělalo.
@admin píše:
@ka2kapředala jsem Vaši zprávu našim vývojářům.
Děkuji,
Zuzi
děkuji, je nás víc, kterým se tohle děje, takže vidiny fakt nemám
Co mamrate, můžeme být rádi,že se včera Babiš nena.ral tak, že kouzelným tlačítkem
nevypnul půlku republiky včetně mimina
![]()
Ja mam od vcerejska 39 upozornění,vubec to nemizi,ale prispevky jsou precetly jiz davno.Co to je za shit? ![]()
@vokishka píše:
Co mamrate, můžeme být rádi,že se včera Babiš nena.ral tak, že kouzelným tlačítkemnevypnul půlku republiky včetně mimina
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
co není, může být ![]()
@terinka4444 píše:Že? Kdo ví, jak to ještě dopadne.
co není, může být
@j.a.n.i1 píše:
@radúna No, to, ze se tu meri dvojim mezrem je fakt. A ze si admini honi triko taky…
Nepopírám dvojí metr, jsem tu už taky dlouho a občas i já zírám.
Ale, že si honí triko - to nevím.
Nicméně drzost nebo i vulgarita některých uživatelek je zarážející a tohle je jediné, co momentálně vytýkám DJ.
Jdu dočíst…
@Tom-Jerry píše:
já to mám úplně stejně ,přesně jak píšeš .Jeden a ten samej příspěvek mi naskakuje x krát jako nepřečtenej ,i když ho čtu třeba už potřetí.
Přidávám se, „funguje - nefunguje“ mi to úplně stejně!
@ivašot. píše:
Přidávám se, „funguje - nefunguje“ mi to úplně stejně!
Taky to mám tak pořád.
@radúna No, nevím jak jinak ohodnotit jejich mnohá zdůvodnění proč to či ono zamkli a smazali… a ony i komentáře k jejich nové funkcionalitě jsou ze stejné kategorie.
@j.a.n.i1 píše:
@radúna No, nevím jak jinak ohodnotit jejich mnohá zdůvodnění proč to či ono zamkli a smazali… a ony i komentáře k jejich nové funkcionalitě jsou ze stejné kategorie.
Proč to či ono zamkli - o tom se ale teď nebavíme, ne? Já jsem snad už psala, že jsem teď pouze řešila vulgaritu konkrétní uživatelky. A nemám důvod nevěřit adminovi to,co o ní psali, cituji:
„Hezký den,
uživatelku Doe_Jane jsme opakovaně upozorňovali v soukromých zprávách na porušování pravidel webu v podobě urážek v diskusích, za které hrozí blokování účtu. Včera se objevil opět urážlivý komentář, po kterém jsme uživatelku dočasně blokovali.“
Ač ve špatném vlákně, přesto mi to prostě v návaznosti v diskuzi nedalo. Ona sem vlítla a začala se nesmyslně rozčilovat a poroučet, ať jí vrátí její nick atd.
Nedalo mi to a napsala jsem jí na to svůj názor.
A tys přišla a začala řešit špatný přístup k adminům celkově. Ale ten mě momentálně nijak nezajímal, reagovala jsem prostě a jenom konkrétně na DJ a její výlevy a urážky, nejen třeba vůči admince Karin a její slovenské národnosti. Třeba je Češka, ale radši mluví a píše dobře ve svém rodném jazyce než blbě česky.
A zrovna za tohle bych DJ ťala facku (pomyslnou). Tohle bylo fakt moc.
Jenomže drzost a hrubost se dneska ráda převléká za zdravé sebevědomí. Ale to je zase na jinou diskuzi.
A co se týče práce adminů, jejich protekcionalismu vůči některým, dvojího metru,..?
Mně osobně akorát vadí nesmyslné zamykání a mazání některých diskuzí.
Ale k tomu už jsme několikrát měli co říct a že má admin pořád stejnou odpověď? Nebo žádnou? Bohužel. Co chceš dělat? Můžeš odejít jinam, založit si svůj ženský web,…
Dobrý no, upomínky na soukromé diskuze mi chodily, dnes přestaly. Asi abychom se nenudili.