Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33022
12.7.18 11:33
@ka2ka píše:
@admin já si příspěvek přečtu, projistotu zmáčku vaše kouzelné tlačítko na odznačení všech příspěvku a za dvě minuty mi svítí že mám nový příspěvek a když kouknu je to opět ten starý co jsem četla a co jsem projistotu mazala i vaším kouzelným tlačítkem, tohle se stává několikrát za den. Nechci mazat mých x desítek diskuzí, které sleduju a pak kam se pravidelně nepíše a pak je dohledávat to opravdu ne.

já to mám úplně stejně ,přesně jak píšeš .Jeden a ten samej příspěvek mi naskakuje x krát jako nepřečtenej ,i když ho čtu třeba už potřetí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
12.7.18 11:42

@admin bože můj, ale já ho chci mít v oblíbených, chci dostávat upozornění, když tam napíše někdo něco nového. To téma může být dva týdny starý a když nikdo nic nenapíše zapadne hluboko. A pokud se někdo vrátí z dovolené a odpoví, tak to bez upozornění ani nezaregistruji. Co bych chtěl aby když tam vstoupím, tak veškerá upozornění v tom vláknu zčernaj. Já vím chtěl bych moc. Ono to totiž vypadá, že jste vzali do zaměstnání úplně neschopného ajťáka, co tam je jen proto, že je synáčkem šéfa a ten s tou hlavičkou otlačenou od análního otvoru to nedokáže vrátit do bodu kdy to všem vyhovovalo. ;) Tenhle systém je opravdu na palici. A navíc pokud přejdete od ntb k mobilu svítí starý upozornění, co jste přečetli na druhém zařízení. Což před tou vaší rumovou smrští, kdy jste omylem hrály na hlavní klávesnici rekviem taky nedělalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
12.7.18 11:43
@ka2ka píše:
@admin já si příspěvek přečtu, projistotu zmáčku vaše kouzelné tlačítko na odznačení všech příspěvku a za dvě minuty mi svítí že mám nový příspěvek a když kouknu je to opět ten starý co jsem četla a co jsem projistotu mazala i vaším kouzelným tlačítkem, tohle se stává několikrát za den. Nechci mazat mých x desítek diskuzí, které sleduju a pak kam se pravidelně nepíše a pak je dohledávat to opravdu ne.

Přesně tak to mám taky.

• Citovat
  • Upravit
rokris
12.7.18 11:45
@samá práce píše:
@admin bože můj, ale já ho chci mít v oblíbených, chci dostávat upozornění, když tam napíše někdo něco nového. To téma může být dva týdny starý a když nikdo nic nenapíše zapadne hluboko. A pokud se někdo vrátí z dovolené a odpoví, tak to bez upozornění ani nezaregistruji. Co bych chtěl aby když tam vstoupím, tak veškerá upozornění v tom vláknu zčernaj. Já vím chtěl bych moc. Ono to totiž vypadá, že jste vzali do zaměstnání úplně neschopného ajťáka, co tam je jen proto, že je synáčkem šéfa a ten s tou hlavičkou otlačenou od análního otvoru to nedokáže vrátit do bodu kdy to všem vyhovovalo. ;) Tenhle systém je opravdu na palici. A navíc pokud přejdete od ntb k mobilu svítí starý upozornění, co jste přečetli na druhém zařízení. Což před tou vaší rumovou smrští, kdy jste omylem hrály na hlavní klávesnici rekviem taky nedělalo.
:kytka:
  • Citovat
  • Upravit
27633
12.7.18 11:46
@admin píše:
@ka2ka

předala jsem Vaši zprávu našim vývojářům. :kytka:

Děkuji,
Zuzi

děkuji, je nás víc, kterým se tohle děje, takže vidiny fakt nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65109
12.7.18 12:11

Co mamrate, můžeme být rádi,že se včera Babiš nena.ral tak, že kouzelným tlačítkem :roll: nevypnul půlku republiky včetně mimina :mrgreen: :lol: :D :) :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
12.7.18 12:25

Ja mam od vcerejska 39 upozornění,vubec to nemizi,ale prispevky jsou precetly jiz davno.Co to je za shit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.7.18 12:51
@vokishka píše:
Co mamrate, můžeme být rádi,že se včera Babiš nena.ral tak, že kouzelným tlačítkem :roll: nevypnul půlku republiky včetně mimina :mrgreen: :lol: :D :) :mrgreen: :mrgreen:

co není, může být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
12.7.18 13:04
@terinka4444 píše:
co není, může být :mrgreen:
Že? Kdo ví, jak to ještě dopadne. :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
12154
12.7.18 14:10
@j.a.n.i1 píše:
@radúna No, to, ze se tu meri dvojim mezrem je fakt. A ze si admini honi triko taky…

Nepopírám dvojí metr, jsem tu už taky dlouho a občas i já zírám.
Ale, že si honí triko - to nevím.

Nicméně drzost nebo i vulgarita některých uživatelek je zarážející a tohle je jediné, co momentálně vytýkám DJ.

Jdu dočíst…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
12.7.18 16:49
@Tom-Jerry píše:
já to mám úplně stejně ,přesně jak píšeš .Jeden a ten samej příspěvek mi naskakuje x krát jako nepřečtenej ,i když ho čtu třeba už potřetí.

Přidávám se, „funguje - nefunguje“ mi to úplně stejně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
12.7.18 17:00
@ivašot. píše:
Přidávám se, „funguje - nefunguje“ mi to úplně stejně!

Taky to mám tak pořád.

• Citovat
  • Upravit
101602
12.7.18 17:20

@radúna No, nevím jak jinak ohodnotit jejich mnohá zdůvodnění proč to či ono zamkli a smazali… a ony i komentáře k jejich nové funkcionalitě jsou ze stejné kategorie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
12.7.18 17:50
@j.a.n.i1 píše:
@radúna No, nevím jak jinak ohodnotit jejich mnohá zdůvodnění proč to či ono zamkli a smazali… a ony i komentáře k jejich nové funkcionalitě jsou ze stejné kategorie.

Proč to či ono zamkli - o tom se ale teď nebavíme, ne? Já jsem snad už psala, že jsem teď pouze řešila vulgaritu konkrétní uživatelky. A nemám důvod nevěřit adminovi to,co o ní psali, cituji:

„Hezký den,
uživatelku Doe_Jane jsme opakovaně upozorňovali v soukromých zprávách na porušování pravidel webu v podobě urážek v diskusích, za které hrozí blokování účtu. Včera se objevil opět urážlivý komentář, po kterém jsme uživatelku dočasně blokovali.“

Ač ve špatném vlákně, přesto mi to prostě v návaznosti v diskuzi nedalo. Ona sem vlítla a začala se nesmyslně rozčilovat a poroučet, ať jí vrátí její nick atd.
Nedalo mi to a napsala jsem jí na to svůj názor.
A tys přišla a začala řešit špatný přístup k adminům celkově. Ale ten mě momentálně nijak nezajímal, reagovala jsem prostě a jenom konkrétně na DJ a její výlevy a urážky, nejen třeba vůči admince Karin a její slovenské národnosti. Třeba je Češka, ale radši mluví a píše dobře ve svém rodném jazyce než blbě česky.
A zrovna za tohle bych DJ ťala facku (pomyslnou). Tohle bylo fakt moc.

Jenomže drzost a hrubost se dneska ráda převléká za zdravé sebevědomí. Ale to je zase na jinou diskuzi.

A co se týče práce adminů, jejich protekcionalismu vůči některým, dvojího metru,..?
Mně osobně akorát vadí nesmyslné zamykání a mazání některých diskuzí.
Ale k tomu už jsme několikrát měli co říct a že má admin pořád stejnou odpověď? Nebo žádnou? Bohužel. Co chceš dělat? Můžeš odejít jinam, založit si svůj ženský web,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65109
15.7.18 17:34

Dobrý no, upomínky na soukromé diskuze mi chodily, dnes přestaly. Asi abychom se nenudili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová