Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
desconocido
11.7.18 18:03
@rokris píše:
Tobě možná nepomůže ani to. :mrgreen:
:mrgreen: hej nestraš já potřebuju tu být, těším se na vánoční kolotoč, loni jsem dostala i poslala krásné dárky na které jsem pyšná…
  • Citovat
  • Upravit
5455
11.7.18 18:06
@desconocido píše:
možná pomůže když si dám nick MilujuBabiše

Neee, zvol něco jako „Chumláčková víla“, dej si jako profilovku růžového jednorožce a budeš pro adminy nenápadná 8) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 18:07
@Apaji píše:
Neee, zvol něco jako „Chumláčková víla“, dej si jako profilovku růžového jednorožce a budeš pro adminy nenápadná 8) :mrgreen:

tak chumláčková víla už je určitě zabraná :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
33022
11.7.18 18:13

@desconocido už i diskuse se zakládají o tobě a holky tě brání :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 18:14
@Tom-Jerry píše:
@desconocido už i diskuse se zakládají o tobě a holky tě brání :mrgreen:

jej to jsou sice moc hodné ale to jsem zrovna nechtěla :mrgreen: se naštvou ještě víc :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33022
11.7.18 18:17

@desconocido ban už máš ,ale holky mají pravdu.Jinde se posílá do krav a pohlavních orgánů a jen tytyty a tobě hned ban .A nakonec ani vlastně nevíš proč jsi to dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 18:19
@Tom-Jerry píše:
@desconocido ban už máš ,ale holky mají pravdu.Jinde se posílá do krav a pohlavních orgánů a jen tytyty a tobě hned ban .A nakonec ani vlastně nevíš proč jsi to dostala.

právě mi jde o to že mi ani nenapsaly, třeba první varování nebo tak něco… a máš kontaktovat adminy, kteří vlastně kontaktovat nejdou protože jim ani nemůžeš napsat zprávu :mrgreen: si Karin chtěla jen dokázat že na to má…

• Citovat
  • Upravit
115926
11.7.18 18:39

Co mi to jen připomíná… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
11.7.18 18:40
@desconocido píše: :mrgreen: hej nestraš já potřebuju tu být, těším se na vánoční kolotoč, loni jsem dostala i poslala krásné dárky na které jsem pyšná…

Věřím, no. Tak musíš držet… nesahat na klávesnici. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
rokris
11.7.18 18:41
@desconocido píše:
tak chumláčková víla už je určitě zabraná :lol: :lol:
:lol: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
12154
11.7.18 18:46
@desconocido píše:
ne už nemůžu už mi to blokovali, ale můžu si založit tisíc dalších profilů takže nevím jakou to má cenu, hlavně si nemyslím, že bych si to @admin zasloužila, kdyby nebylo nás, tak vy nemáte práci, rozhodně ne nějaká slovena 8o :mrgreen: vraťte mi zpět můj nick laskavě, nebo mi aspoň napište na mail, docela dost dětinské chování někoho zablokovat a nedat mu možnost se vyjádřit, neozvali jste se tady ani na mail, do kdy mám teda ten ban? I uživatelky které se mnou mají problém mi normálně jsou schopné napsat co a proč jim vadí. Těch si vážím. Ale @admin zřejmě nezná slušné chování.
To si opravdu musím založit nový účet jak největší trapka na světě? :mrgreen: :roll:

DJ,
zlob se na mě, jak chceš, ale tady jsi taky kapánek ulítla, ne?
Pokud jsi fakt byla někde vulgární, tak bys měla být fér a uznat to, že asi máš ban právem, ne?
A ne ještě hulákat, že je to nespravedlivé a poroučet, ať ti vrátí tvůj starý nick..

Já chápu, že ti admin aspoň měl objasnit, proč tě zabanoval, ale tyhle výkřiky jsou celkem trapné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
11.7.18 18:49
@desconocido píše:
právě mi jde o to že mi ani nenapsaly, třeba první varování nebo tak něco… a máš kontaktovat adminy, kteří vlastně kontaktovat nejdou protože jim ani nemůžeš napsat zprávu :mrgreen: si Karin chtěla jen dokázat že na to má…

Já osobně, kdyby mě někde zablokovali, tak určitě sem hned nelezu jak blázen zpátky.

Beru to tak, že to není můj server a když jsem nespokojená, tak trapně nedolézám a založím si vlastní a tam si dělám co chci. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.7.18 18:54
@free333 píše:
Já osobně, kdyby mě někde zablokovali, tak určitě sem hned nelezu jak blázen zpátky.Beru to tak, že to není můj server a když jsem nespokojená, tak trapně nedolézám a založím si vlastní a tam si dělám co chci. 8)

Souhlas.
Styděla bych se až na …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
11.7.18 18:55
@radúna píše:
Souhlas.
Styděla bych se až na …

Já taky, nechápu to, snad bez toho E-mimina jde chvilku vydržet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.7.18 19:09

@free333 nebo spíš čím větší poprask kolem a rádoby nespravedlnost, tím lepší image toho daného nicku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová