Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@desconocido píše:
možná pomůže když si dám nick MilujuBabiše
Neee, zvol něco jako „Chumláčková víla“, dej si jako profilovku růžového jednorožce a budeš pro adminy nenápadná
![]()
@Apaji píše:
Neee, zvol něco jako „Chumláčková víla“, dej si jako profilovku růžového jednorožce a budeš pro adminy nenápadná![]()
tak chumláčková víla už je určitě zabraná
![]()
@desconocido už i diskuse se zakládají o tobě a holky tě brání ![]()
@Tom-Jerry píše:
@desconocido už i diskuse se zakládají o tobě a holky tě brání
jej to jsou sice moc hodné ale to jsem zrovna nechtěla
se naštvou ještě víc ![]()
@desconocido ban už máš ,ale holky mají pravdu.Jinde se posílá do krav a pohlavních orgánů a jen tytyty a tobě hned ban .A nakonec ani vlastně nevíš proč jsi to dostala.
@Tom-Jerry píše:
@desconocido ban už máš ,ale holky mají pravdu.Jinde se posílá do krav a pohlavních orgánů a jen tytyty a tobě hned ban .A nakonec ani vlastně nevíš proč jsi to dostala.
právě mi jde o to že mi ani nenapsaly, třeba první varování nebo tak něco… a máš kontaktovat adminy, kteří vlastně kontaktovat nejdou protože jim ani nemůžeš napsat zprávu
si Karin chtěla jen dokázat že na to má…
@desconocido píše:hej nestraš já potřebuju tu být, těším se na vánoční kolotoč, loni jsem dostala i poslala krásné dárky na které jsem pyšná…
Věřím, no. Tak musíš držet… nesahat na klávesnici. ![]()
@desconocido píše:
ne už nemůžu už mi to blokovali, ale můžu si založit tisíc dalších profilů takže nevím jakou to má cenu, hlavně si nemyslím, že bych si to @admin zasloužila, kdyby nebylo nás, tak vy nemáte práci, rozhodně ne nějaká slovena![]()
vraťte mi zpět můj nick laskavě, nebo mi aspoň napište na mail, docela dost dětinské chování někoho zablokovat a nedat mu možnost se vyjádřit, neozvali jste se tady ani na mail, do kdy mám teda ten ban? I uživatelky které se mnou mají problém mi normálně jsou schopné napsat co a proč jim vadí. Těch si vážím. Ale @admin zřejmě nezná slušné chování.
To si opravdu musím založit nový účet jak největší trapka na světě?![]()
DJ,
zlob se na mě, jak chceš, ale tady jsi taky kapánek ulítla, ne?
Pokud jsi fakt byla někde vulgární, tak bys měla být fér a uznat to, že asi máš ban právem, ne?
A ne ještě hulákat, že je to nespravedlivé a poroučet, ať ti vrátí tvůj starý nick..
Já chápu, že ti admin aspoň měl objasnit, proč tě zabanoval, ale tyhle výkřiky jsou celkem trapné.
@desconocido píše:
právě mi jde o to že mi ani nenapsaly, třeba první varování nebo tak něco… a máš kontaktovat adminy, kteří vlastně kontaktovat nejdou protože jim ani nemůžeš napsat zprávusi Karin chtěla jen dokázat že na to má…
Já osobně, kdyby mě někde zablokovali, tak určitě sem hned nelezu jak blázen zpátky.
Beru to tak, že to není můj server a když jsem nespokojená, tak trapně nedolézám a založím si vlastní a tam si dělám co chci. ![]()
@free333 píše:
Já osobně, kdyby mě někde zablokovali, tak určitě sem hned nelezu jak blázen zpátky.Beru to tak, že to není můj server a když jsem nespokojená, tak trapně nedolézám a založím si vlastní a tam si dělám co chci.
Souhlas.
Styděla bych se až na …
@radúna píše:
Souhlas.
Styděla bych se až na …
Já taky, nechápu to, snad bez toho E-mimina jde chvilku vydržet…
@free333 nebo spíš čím větší poprask kolem a rádoby nespravedlnost, tím lepší image toho daného nicku?