Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
27634
11.7.18 14:53

@aiwwa já se polepším , třeba mě taky víc pochválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
11.7.18 14:53
@Doe_Jane píše: :mrgreen: se divím že mi nic nenapsali, když nahlásím trolla tak mi hezky píšou do zpráv že mi děkují… :oops:

8o 8o 8o
To fakt?
Tak tohle se mi ještě nestalo.
Asi jsi jim sympatičtější… :think: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115905
11.7.18 14:56

@Doe_Jane a jaktože sem píšeš, když jsi zablokovaná? já tomu nerozumím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20829
11.7.18 15:01

Dobrý deň,

užívateľku Doe_Jane sme blokovali za hrubé urážky v diskusii a čo sa týka upozornení, už sme sa mnohokrát vyjadrili k nim a mrzí nás to ale je to tak ako to má byť. :roll:

S pozdravom :kytka:
adminka Karin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115905
11.7.18 15:04
@admin píše:
Dobrý deň,

užívateľku Doe_Jane sme blokovali za hrubé urážky v diskusii a čo sa týka upozornení, už sme sa mnohokrát vyjadrili k nim a mrzí nás to ale je to tak ako to má byť. :roll:

adminka Karin

a v čem spočívá to zablokování, když sem normálně píše???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.7.18 15:05
@admin píše:
Dobrý deň,

adminka Karin

Vám je opravdu jedno, že si většina uziavetelek na vaše nové vylepšení stěžuje?
A tedy další věc, co mi nepřijde normální je, aby admin na českém webu psal slovensky. Nemám nic proti Slovákům, ale jinde v zahraničí by to taky nešlo, aby admin psal ve svém rodném jazyku, pokud to není jazyk země, kde je doména webu.

• Citovat
  • Upravit
15419
11.7.18 15:14
@lucenka píše:
Vám je opravdu jedno, že si většina uziavetelek na vaše nové vylepšení stěžuje?
A tedy další věc, co mi nepřijde normální je, aby admin na českém webu psal slovensky. Nemám nic proti Slovákům, ale jinde v zahraničí by to taky nešlo, aby admin psal ve svém rodném jazyku, pokud to není jazyk země, kde je doména webu.

Co by to nebylo možné, vždyť ani náš premiér neumí česky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.7.18 15:15
@ivašot. píše:
Co by to nebylo možné, vždyť ani náš premiér neumí česky :mrgreen:

To máš pravdu… A tenhle web mu patří :pocitac: to se pak nemůžeme divit, že to to vypadá, tak jak vypadá a že se na uživatele se.re

• Citovat
  • Upravit
115905
11.7.18 15:23
@aiwwa píše:
a v čem spočívá to zablokování, když sem normálně píše???

@admin

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
11.7.18 15:23
@admin píše:
Dobrý deň,

adminka Karin

tak jak to že může normálně psát???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15419
11.7.18 15:35
@lucenka píše:
To máš pravdu… A tenhle web mu patří :pocitac: to se pak nemůžeme divit, že to to vypadá, tak jak vypadá a že se na uživatele se.re

no právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
desconocido
11.7.18 15:41
@ka2ka píše:
tak jak to že může normálně psát???

ne už nemůžu už mi to blokovali, ale můžu si založit tisíc dalších profilů takže nevím jakou to má cenu, hlavně si nemyslím, že bych si to @admin zasloužila, kdyby nebylo nás, tak vy nemáte práci, rozhodně ne nějaká slovena 8o
:mrgreen: vraťte mi zpět můj nick laskavě, nebo mi aspoň napište na mail, docela dost dětinské chování někoho zablokovat a nedat mu možnost se vyjádřit, neozvali jste se tady ani na mail, do kdy mám teda ten ban? I uživatelky které se mnou mají problém mi normálně jsou schopné napsat co a proč jim vadí. Těch si vážím. Ale @admin zřejmě nezná slušné chování.
To si opravdu musím založit nový účet jak největší trapka na světě? :mrgreen: :roll:

• Citovat
  • Upravit
desconocido
11.7.18 15:42
@lucenka píše:
To máš pravdu… A tenhle web mu patří :pocitac: to se pak nemůžeme divit, že to to vypadá, tak jak vypadá a že se na uživatele se.re

aby nefunkční upozorňování vydávali za skvělou novinku na kterou si musíme jen zvyknout, to je fakt trapné :lol:

• Citovat
  • Upravit
27634
11.7.18 15:43

@desconocido hele tenhle nick si nebudu pamatovat ,dej si alespon stejný obrázek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
11.7.18 15:45
@ka2ka píše:
@desconocido hele tenhle nick si nebudu pamatovat ,dej si alespon stejný obrázek

nebo ať si dá adminskej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová