Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
28075
4.7.18 20:17
@Klopotkova píše:
Tobě nový systém vyhovuje nebo Ti nevadí?

nevadí mě. O tom, jestli vyhovuje, nebo nevyhovuje nepíši. Já bych to udělal jinak. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.7.18 20:19
@free333 píše:
Ale nezapomen, že ty nové příspěvky řešíš přes upozornění v meilu a už sis na vyřizování i pořídil mladou sekretářku a to po nás ostatních nemůžeš chtít :mavam: :mavam:

mladou moc ne, jen jako jsi ty. Taková mně vyhovuje. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101618
4.7.18 20:52
@opozice píše:
nevím, proč pořád brečíte. Já s tím problém nemám. Ten má to, ten zase ono. :mavam:

No, kdyby to fungovalo, tak s tím problem taky nemam, ale ono to nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
4.7.18 20:54
@j.a.n.i1 píše:
No, kdyby to fungovalo, tak s tím problem taky nemam, ale ono to nefunguje…

třeba ty jsi mě teď v upozornění naskočila. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
4.7.18 21:08
@opozice píše:
mladou moc ne, jen jako jsi ty. Taková mně vyhovuje. :mavam:

Spíš těch 50 kg i s postelí, ne?

• Citovat
  • Upravit
28075
4.7.18 21:11
@Klopotkova píše:
Spíš těch 50 kg i s postelí, ne?

záleží na výšce a je to přiměřené. Třeba na 172 by to bylo málo. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75653
5.7.18 00:38
@opozice píše:
třeba ty jsi mě teď v upozornění naskočila. :mavam:

Místní programátor je Tvůj bratranec a krev není voda, vid? :hug:
Ty jsi úplně nepochopil, na co to tady všechny brblame, že ne?
Nejde o to, že nějaké upozornění tu a tam přijde.
Jde o úplně zbytečný vykricnik místo bývalého počtu nových upozornění (tedy těch, která naskočila od poslední návštěvy záložky s upozornenimi), nutnost buď jednotlivá červeně probarvena upozornění odklikavat, případně kliknout na hromadné odklikavaci tlacitko - načež se často stane, že se znovu zacerveni už několikrát odkliknuta a přečtena upozornění. :zed:
Takže Tvoje uspokojení nad tím, že občas funkce upozornění skutečně i na něco upozorní :palec: :dance: mi přijde poněkud nenáročné - ale prosím, někomu stačí ke štěstí málo. :kytka: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.7.18 06:59

Vy furt nad něčím frfláte. Tak jako třeba se svátky a zavřenými obchody, jako s kouřením v restauracích a pod. Typický český člověk. Uvědomte si, že provozovatelům je jedno, jestli někdo tu skončí proto, protože se mu nechce kliknout více, nebo je líný to udělat jinak. Asi si neuvědomujete, že vlastníkem je XY a ne vy. Až budete vlastníkem vy, tak si to dělejte jak uznáte za vhodné. Já se s tím setkávám na každém kroku v jiných věcech a řeknu vám, že ..... jak se říká, kdo má v (-!-) díru by chtěl jinému poroučet. Hold, generál může být jen jeden. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75653
5.7.18 07:27
@opozice píše:
Vy furt nad něčím frfláte. Tak jako třeba se svátky a zavřenými obchody, jako s kouřením v restauracích a pod. Typický český člověk. Uvědomte si, že provozovatelům je jedno, jestli někdo tu skončí proto, protože se mu nechce kliknout více, nebo je líný to udělat jinak. Asi si neuvědomujete, že vlastníkem je XY a ne vy. Až budete vlastníkem vy, tak si to dělejte jak uznáte za vhodné. Já se s tím setkávám na každém kroku v jiných věcech a řeknu vám, že ..... jak se říká, kdo má v (-!-) díru by chtěl jinému poroučet. Hold, generál může být jen jeden. :mrgreen: :mavam:

A to máš zase pravdu. :kytka:
Jenom jsme si naivně mysleli, že je zpětná vazba vítána a že nás místní prostředí všecky tak nak baví a jde nám vespolek o pohodové užívání.
Ale koneckonců můžeme být rádi, že sem zatím ještě můžem něco napsat. :palec:
A až se časem zkomplikuje i tato funkce, přečtu si konečně všecky ty knížky, které kvůli virtuálnímu světu odkládám na neurčito a obecně upru svoji pozornost víc do reality.
Je na to třeba hledět pozitivně - takže jen tak dál a větší kapky. :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
5.7.18 07:35

Já jsem se rozhodla, že místo upozornění budu používat už jen poštovního holuba, takže kdo mě bude chtít zmínit, tak mu pošlu souřadnice balkonu a budu se těšit na holuba :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.7.18 07:36
@sirikit píše:
A to máš zase pravdu. :kytka:
Jenom jsme si naivně mysleli, že je zpětná vazba vítána a že nás místní prostředí všecky tak nak baví a jde nám vespolek o pohodové užívání.
Ale koneckonců můžeme být rádi, že sem zatím ještě můžem něco napsat. :palec:
A až se časem zkomplikuje i tato funkce, přečtu si konečně všecky ty knížky, které kvůli virtuálnímu světu odkládám na neurčito a obecně upru svoji pozornost víc do reality.
Je na to třeba hledět pozitivně - takže jen tak dál a větší kapky. :pankac: :pankac:

To si říkám taky. Až budu v důchodu, tak si budu více číst. Ale houby, nebudu, přece víme všichni, jak to chodí. Důchodci nemají vůbec, ale vůbec čas. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
5.7.18 07:36
@opozice píše:
mladou moc ne, jen jako jsi ty. Taková mně vyhovuje. :mavam:

CHichi, tolik lichotek po ránu najednou, je to podezřelé :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.7.18 07:37
@free333 píše:
Já jsem se rozhodla, že místo upozornění budu používat už jen poštovního holuba, takže kdo mě bude chtít zmínit, tak mu pošlu souřadnice balkonu a budu se těšit na holuba :mavam:

abych se přiznal, zpočátku jsem myslel holuba z nosu, ale když jsem dočetl do konce, tak už vím, co tím chceš říci. :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28075
5.7.18 07:38
@free333 píše:
CHichi, tolik lichotek po ránu najednou, je to podezřelé :) :D

není nad to udělat ženě dobrou náladu. :kytka: Co se zamračenou semetrikou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40405
5.7.18 07:38
@opozice píše:
abych se přiznal, zpočátku jsem myslel holuba z nosu, ale když jsem dočetl do konce, tak už vím, co tím chceš říci. :mrgreen: :mavam:

Jsem ráda, že Ti to po ránu tak bleskurychle spíná, ty neurony :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová